הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עשיתי טעות ואל תכעסו עלי פה ;)

Shakedbat

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
הולמס פלייס
אז ככה . חיפשתי תשובה לשאלה שלי שעות לפני שהעלתי את הנושא. ואני יודע שיש פה נטייה קצת לכעוס על אנשים שכותבים כאלה דברים.
אבל בטח יש פה הרבה ניסיון והייתי רוצה לשמוע ממנו.

עשיתי סייקל 8 חודשים רצוף . כן כן אל תהרגו אותי. טרן דקה מה שאתם לא רוצים! .
קיצר עשיתיי pct של חודש בערך שבועיים וקצת אחרי זריקה אחרונה . והשתמשתי בפרגניל לאורך כל הסייקל הארוך הזה.

והחזרה לעצמי הייתה מאוד מאוד קשה.
בהתחלה לא הצלחתי לשבת על כיסא כי העצמות באגן מאוד כאבו לי. הרגשתי מאוד חלש בקטע מפחיד.
נכנסתי פה לפורום קראתי המון . התחלתי לרכוש המון תוספי תזונה שתורמים למערכת ההורמונלית ואכן זה עבד מאוד טוב. ואני כבר 3 חודשים אחרי והמצב יחסית בסדר... אבל מה.

שמתי לה שכל פעם שאני מפסיק עם התוספי תזונה הגוף די קורס.
ואם אני חוזר לתוספי תזונה ממש אחרי כמה ימים הכול חוזר לעצמו . ואני אגיד לכם מה רכשתי . יש לי טריבולוס KOREAN GINSENG ומאקה .
אם אני חוזר לקחת אותם הכול חוזר לעצמו. ואני לא מדמיין . יש לי זרע פתאום יש לי חרמנות חוזר לי המצב רוח .
הקטע שאם אני מפסיק הכול מתכווץ שם למטה השרירים כואבים ואני ניהיה חלש.

מה לדעתכם ובאמת בלי לשפוט ולהתחיל לקלל אותי כי ראיתי שם פה נטייה להתעצבן על אנשים שעושים טעויות ....

אם הגוף די חוזר לעצמו עם התוספי תזונה. מהניסיון שלכם עם הזמן הוא יחזור גם בלי ? בתודה

לא מהרתי לעשות בדיקות דם כי זה נראה לי מיותר 3 חודשים אחרי סייקל כזה ארוך ברור שיהיו תוצאות לא טובות .

• פותח/ת השרשור
לא ראשון . בערך סייקל 4 או 5 . החלפתי כמה פעמים דברים. היה טרן דקה אני כבר לא זוכר כי זה היה לפני 3 חודשים
טעות נוראית כן. אתה סתם מאבד את כל התוצאות אחר כך וזה לא תורם בכלום. אני פשוט מנסה להבין את עיניין חזרה של הגוף . כי עם התוספי תזונה המצב חוזר לעצמו .

תשמע יש פה חברה שהרבה יותר מבינים ממני ועדיף שתחכה לתגובה שלהם.
אני לא רוצה שתיקח את מה שאני אומר לך כעצה,אני רק אומר מה הייתי עושה במקומך.

קודם כל,דקה משבית חזק מאוד,אולי אפילו יותר מכל סטרואיד אחר,מרפרוף מהיר בפורומים אמריקאים אתה תראה שאנשים סובלים מהתופעות שיש לך אפילו 4-6 חודשים אבל לרוב זה מסתדר בסוף.
אני במצבך הייתי עושה בדיקות דם ובודק מה הבעיה,אם זה עניין של פרולקטין אז הייתי לוקח קאברגולין 0.5 מג כל שלושה-ארבעה ימים.
ובכל מקרה לוקח גם כלומיד(זה מה שמחזיר את הבנים הקטנים שלי הכי מהר לפעולה)
ככה שמה שאני הייתי עושה זה קאברגולין,וכלומיד. אם אין שום שיפור אז בדיקות דם ורופא מומחה שייעץ
מאמין שתחזור לעצמך בסוף,ידוע שהתאוששות מדקה וטרן יכולה להיות קשה
השתמשת בכלל בקאברגולין או ברומו בpct?

אז אני מקווה שלפחות השתמשת בקאברגולין או משהו אחר נגד פרולקטין במהלך הסייקל. במידה ולא,אני מאמין שזה הבעיה

ואו הסיטואציה מענינת יש מה ללמוד גם מהטעות שלך קודם כל טוב שזה לא סייקלים ראשונים. ולגבי גינסינג קוריאני אפילו אבא שלי בן 60 אומר שהחרא הזה גורם לן להרגיש כמו ילד בן 16 מבחינת חרמנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית