הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה לקנות מוט אולימפי של again faster

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
מאיפה לקנות מוט אולימפי של again faster ? ,בדקתי בסאל ספורט והם אמרו שלא יהיה להם בחודשים הקרובים ושהם היבואן היחידי בישראל,בדקתי גם באביר ספורט יגל ספורט וגיל ספורט,לאף אחד מהם אין מוט אולימפי של again faster,כולם עובדים עם מוטות סינים חוץ מסאל ספורט.. ולסאל ספורט המוצר אזל,אפשר עזרה בבקשה? ..

מאיפה לקנות מוט אולימפי של again faster ? ,בדקתי בסאל ספורט והם אמרו שלא יהיה להם בחודשים הקרובים ושהם היבואן היחידי בישראל,בדקתי גם באביר ספורט יגל ספורט וגיל ספורט,לאף אחד מהם אין מוט אולימפי של again faster,כולם עובדים עם מוטות סינים חוץ מסאל ספורט.. ולסאל ספורט המוצר אזל,אפשר עזרה בבקשה? ..
למה דווקא זה? הם לא כאלה מוצלחים .

• פותח/ת השרשור
אז מה כן טוב?,אני שמעתי המלצות עליהם ועל אליקו,כרגע יש לי מוט סיני שקניתי מאביר הספורט ואני לא מרוצה ממנו,החספוס שלו גרוע מאוד,כשאני עושה לחיצת חזה במהלך התרגיל האחיזה הולכת ונעשית יותר רחבה מכיוון שהידיים מחליקות לצדדים,וagain faster זה מוט שיצא לי להשתמש בו במכון כושר מסיום ואני מאוד מרוצה ממנו,במהלך ביצוע לחיצה עם מוט זה הפלטה מסתובבת הדבר מסייע לייצב את המוט ודורש ממני להפעיל פחות כח על מנת לייצב אותו וכך ניתן להתמודד עם משקל מעט גבוה יותר

אז מה כן טוב?,אני שמעתי המלצות עליהם ועל אליקו,כרגע יש לי מוט סיני שקניתי מאביר הספורט ואני לא מרוצה ממנו,החספוס שלו גרוע מאוד,כשאני עושה לחיצת חזה במהלך התרגיל האחיזה הולכת ונעשית יותר רחבה מכיוון שהידיים מחליקות לצדדים,וagain faster זה מוט שיצא לי להשתמש בו במכון כושר מסיום ואני מאוד מרוצה ממנו,במהלך ביצוע לחיצה עם מוט זה הפלטה מסתובבת הדבר מסייע לייצב את המוט ודורש ממני להפעיל פחות כח על מנת לייצב אותו וכך ניתן להתמודד עם משקל מעט גבוה יותר
יש לאביר מוט מצוין של יורק שלא עולה יקר עם אחלה חיספוס

זה המוט שקניתי מוט אולימפי ארוך
והוא מחליק לי מבין האצבעות,אם אני אקנה מגנזיום זה יפתור את הבעיה? , זה גם כאב ראש עכשו לבקש מהם החזר כספי,אני רק רוצה לפתור את הבעיה שהמוט מחליק לי
לפי הלגר בתמונה זה בהחלט לא מה שהתכוונתי אליו. אתה יכול לנסות עם מגנזיום..

קודם כל אתה עושה בשכל שאתה לא הולך על מוט סיני זול.

המוט ה״רגיל״ של אגאיין פסטר לטעמי לא משהו אם אתה רוצה מוט שיהיה טוב לכל ההרמות.

אני יכול להמליץ על מותגים מחו״ל, אין לי מושג איך הולך מבחינת משלוח לארץ אבל יש מבחר יפה.

קודם כל אתה עושה בשכל שאתה לא הולך על מוט סיני זול.

המוט ה״רגיל״ של אגאיין פסטר לטעמי לא משהו אם אתה רוצה מוט שיהיה טוב לכל ההרמות.

אני יכול להמליץ על מותגים מחו״ל, אין לי מושג איך הולך מבחינת משלוח לארץ אבל יש מבחר יפה.
אשמח להמלצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית