הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי שיטת ה IF

AzariaNNN

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
טוב אז שיטת ה IF נגלתה אליי בימים האחרונים ואני מאוד מסוקרן לגביה.
לא כל כך הבנתי את הסדר יום כשהוא מחולק לשעות של צום ושעות של אוכל, אז אשמח להסבר קצרצר.
אני כרגע בחיטוב והתפריט שלי מסודר לפי כך שאני אוכל מנת פחמימה קלילה בבוקר, ארוחת צהריים ארוחה גדולה משהו כמו 150 גרם אורז ו 350 גרם חזה עוף.
ובערב אני בדרכ משלים את מה שלא הספקתי במהלך היום כדי להגיע לכמות מספקת של חלבון.
עכשיו לגבי שיטת ה IF לא הבנתי איך התזונה עובדת בה במהלך החיטוב ואיזה דברים צריך לשנות בתפריט נגיד במהלך המקטע הזה שבו אתה נכנס למצב אכילה?

טוב אז שיטת ה IF נגלתה אליי בימים האחרונים ואני מאוד מסוקרן לגביה.
לא כל כך הבנתי את הסדר יום כשהוא מחולק לשעות של צום ושעות של אוכל, אז אשמח להסבר קצרצר.
אני כרגע בחיטוב והתפריט שלי מסודר לפי כך שאני אוכל מנת פחמימה קלילה בבוקר, ארוחת צהריים ארוחה גדולה משהו כמו 150 גרם אורז ו 350 גרם חזה עוף.
ובערב אני בדרכ משלים את מה שלא הספקתי במהלך היום כדי להגיע לכמות מספקת של חלבון.
עכשיו לגבי שיטת ה IF לא הבנתי איך התזונה עובדת בה במהלך החיטוב ואיזה דברים צריך לשנות בתפריט נגיד במהלך המקטע הזה שבו אתה נכנס למצב אכילה?
השיטה היחידה שאתה צריך לעשות זה גרעון קלורי. כל הצומות למינהם לא מה שיעזור לך לרדת יותר מהר במשקל.

• פותח/ת השרשור
לאו דווקא ירידה דרסטית במשקל, כרגע יותר חשוב לי לרדת בעיקר באחוזי שומן ואני יודע שזה הולך יד ביד.
יש עליי מסת שריר יפה כרגע ואני פשוט רוצה לחטב את הגוף ולהגיע למטרה מסויימת.

IF אומר שאת כל מה שאתה צריך לאכול במהלך היום אתה אוכל בתוך "חלון אכילה", מספר שעות מסויים, לרוב 8-12 שעות שבהן אתה אוכל, ובשאר הזמן לא צורך קלוריות, כזה פשוט.
למטרות הרזיה זה לא נותן לך שום דבר שאכילה נורמלית במהלך היום לא תיתן לך.
היתרון היחיד הוא לאנשים שלהם מסתדר לאכול הכל בתוך מספר שעות מסויים, כי ככה במהלך השעות האלה הם מרגישים שבעים יותר, ובשאר הזמן לא מפריע להם לא לאכול. מבחינה נפשית לאנשים כאלה זה בהחלט עוזר להתמיד עם הדיאטה. לכל שאר האנשים זה מיותר

תבקר באתר www.leangains.com
זה מאוד פשוט.
לא יודע אם שמת לב, אבל כמעט כל דבר לקריאה באתר הוא בתשלום

לא יודע אם שמת לב, אבל כמעט כל דבר לקריאה באתר הוא בתשלום

לא שמתי לב באמת, הוא שינה את הגישה למאמרים כנראה מאז הפעם האחרונה שהייתי שם. אולי זה בגלל שהוא פרסם את הספר שלו. אבל עדיין יש מספיק חומר שממצה את הכל בחינם, if, rpt. אולי זה באג זמני באתר, אבל יש גישה גם לחלק דברים שדורשים תשלום. באיזור של Guides. מוזר. תודה שהסבת את תשומת ליבי.

Leangains מדבר על חיטוב על 1800 קלוריות, חלבון 1.8-2 אם זכרוני אינו מטעני, אני עושה סוג של if שמכונה Omad, דהיינו ארוחה אחת ביום (חלון אכילה של בערך שעתיים שלוש) שבו אני אוכל את ה1800-2200 בחיטוב, 2 גרם חלבון לקילו משקל, וזה עובד יפה, מתאים לאורח חיים שלי (פעיל ובלי זמן להפסקות אוכל, וחוסר תיאבון טבעי בבוקר-צהריים).

אבא שלי גם התחיל בזה לפני שנתיים בלי לספןר קלוריות וראה תוצאות יפות (קוביות בגיל שישים), לקח לו חודש להתרגל מבחינת רעב, בשבתות אנחנו חורגים ואוכלים צהריים, ואז גם ערב בקטנה. אנחנו מתאמנים התנגדות בצום, לרב בבקרים, אם כי הוא מקפיד בחצי השנה האחרונה על אימוני ערב כדי להתגבר על דלדול שרירים שבא עם הגיל ומואץ לטענתו עם אימון בתוך צום.

במאסה אני על משקה חלבון וטחינה (גיינר מזרחי) בשעות הצהריים המאוחרות, כדי להגדיל את יכולת צריכת הקלוריות היומית שלי, ואז זה דומה קצת למאסה בלינגיינז.

Leangains מדבר על חיטוב על 1800 קלוריות, חלבון 1.8-2 אם זכרוני אינו מטעני, אני עושה סוג של if שמכונה Omad, דהיינו ארוחה אחת ביום (חלון אכילה של בערך שעתיים שלוש) שבו אני אוכל את ה1800-2200 בחיטוב, 2 גרם חלבון לקילו משקל, וזה עובד יפה, מתאים לאורח חיים שלי (פעיל ובלי זמן להפסקות אוכל, וחוסר תיאבון טבעי בבוקר-צהריים).

אבא שלי גם התחיל בזה לפני שנתיים בלי לספןר קלוריות וראה תוצאות יפות (קוביות בגיל שישים), לקח לו חודש להתרגל מבחינת רעב, בשבתות אנחנו חורגים ואוכלים צהריים, ואז גם ערב בקטנה. אנחנו מתאמנים התנגדות בצום, לרב בבקרים, אם כי הוא מקפיד בחצי השנה האחרונה על אימוני ערב כדי להתגבר על דלדול שרירים שבא עם הגיל ומואץ לטענתו עם אימון בתוך צום.

במאסה אני על משקה חלבון וטחינה (גיינר מזרחי) בשעות הצהריים המאוחרות, כדי להגדיל את יכולת צריכת הקלוריות היומית שלי, ואז זה דומה קצת למאסה בלינגיינז.

טחינה עם חלבון? וואט דה... אתה עושה יענו שייק עם מים בבלנדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית