החלפת תוכנית

YoungPowerlifter

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
6
86
3
אני עושה ss כבר חודשיים בערך.
קשה לי כבר להתאושש מאימון לאימון בסקוואט ודדלפיט.
ממש כואבים לי שרירים ברגלים ובגב.
לדוגמא בסקוואט הגעתי 3 חזרות עם 110 קילו
ובחימום היום בקושי עשיתי 100 עם 3 חזרות.

לאיזה תוכנית אתם ממליצים לי לעבור?
שמעתי דברים טובים על Bill Starr 5×5 – Madcow
?

אם אתה מסוגל להמשיך, תמשיך. תתקדם ב2.5 קג מאימון לאימון. יכול להיות שתתקע, אבל לדעתי הבעיה לא קשורה לריסט או לא ריסט.

הייתי ממליץ לך, לפי הסדר הבא:
להעלות סרטון טכניקה.
לדאוג שאתה במאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון.
לנוח יותר בין סטים.

בעזהי"ת

אני אמור להתחיל את הריסט מההתחלה או להמשיך ממאה קילו?

נמצאות כאן נקודות רבות הזוכות לתשומת לב מתוך הדיון. עלייה הדרגתית יותר מתוך ריסט כמו שכתב אופיר, צורך לוודא שהטכניקה שלך במקום הנכון, כמו גם כמות החלבון בתזונה ומשך שעות השינה שלך - כמו שכתב glba. אפשר לציין גם אחרות. אחזור לרגע למה שכתבתי בהתחלה: הרבה יותר נכון ויעיל לנסות לעמוד על כל אשר צריך שיפור כדי להצליח להתקדם בתכנית הנוכחית שלך, מאשר פשוט להתחיל תכנית חדשה. זה לא שאתה לא תגיע בהמשך לתכניות כמו מאדקאו או טקסס או אחרות, כי בהמשך הדרך אתה בהחלט תגיע לשלב המתאמן הבינוני. זה שאתה צריך עכשיו להעלות את איכות האימונים הנוכחית שלך, וכך גם תצליח להתקדם שוב, וגם להתמודד טוב יותר עם השלבים המתקדמים יותר!

כן רואים שהבחור ללא ספק לא מבין את התוכנית SS ,אולי קרא אותה זה כן אבל לא הבין ולא מיישם בצורה שצריך ולכן אנו רואים את הליקויים
לפותח הפוסט ממליץ לך שוב לעבוד לפי הספר ולעשות הכל לפי כללי הSS על מנת לבצע התקדמות להמשך,100קג סקוואט רק אומר שיש לך לאן עוד להתקדם בתוכנית ואין סיבה לעבור תוכנית מורכבת יותר מSS שהוא פשוט אך עוד לא הבנת אותו

• פותח/ת השרשור
אתם לא הבנתם את השאלה שלי, בסדר הבנתי שלא צריך להחליף תוכנית כרגע אך השאלה שלי הייתה מה לעשות עכשיו? איך להתקדם מהתקיעה שלי.

השאלה לא רלוונטית כרגע לריסט בסקוואט כי היום איכשהוא הצלחתי להמשיך בריסט.
אני מניח שכל התקיעות והעליות המהירות במשקלים הן תוצאה של הגיל שלי.

נ.ב אני אשלח בזמן הקרוב טכניקה בבנץ כי אני כבר חצי שנה לא מצליח לעבור את ה 60 😭

תודה בכל מקרה @TheTzadik והשאר.

אתם לא הבנתם את השאלה שלי, בסדר הבנתי שלא צריך להחליף תוכנית כרגע אך השאלה שלי הייתה מה לעשות עכשיו? איך להתקדם מהתקיעה שלי.

השאלה לא רלוונטית כרגע לריסט בסקוואט כי היום איכשהוא הצלחתי להמשיך בריסט.
אני מניח שכל התקיעות והעליות המהירות במשקלים הן תוצאה של הגיל שלי.

נ.ב אני אשלח בזמן הקרוב טכניקה בבנץ כי אני כבר חצי שנה לא מצליח לעבור את ה 60 😭

תודה בכל מקרה @TheTzadik והשאר.

תפרט את התוכנית שאתה עוקב אחריה והבנו שSS אבל השאלה איך אתה מבצע אותו ?יש כלל פשוט.. לא הצלחת 3X5 ? חכה לאימון הבא,תפיק לקחים אולי לא אכלת מספיק לא ישנת טוב וכו',באימון השני הגעת שוב לכשל ? ריסט 10%... משמע מ100 ל90קג... וחשוב לעשות התקדמות של 2.5קג ולא 5קג' כפי שאתה עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית