עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף לחטב ולהגיע לאחוז שומן נמוך ומשם להעלות אבל אני רוצה לדעת מה המצב שלי כרגע מבחינת האחוזיםלמה זה שתדע את אחוז השומן שלך צריך לשנות את ההחלטה שלך?
אוכלים כדי לגדול, להתחזק, להתאושש, להתקדם באימונים...
נמצאים בגירעון קלורי כדי לרדת במשקל...
מה בא לך כרגע ?
אם, נגיד, הייתי אומר לך שאתה 12% - מה היית עושה?אני מעדיף לחטב ולהגיע לאחוז שומן נמוך ומשם להעלות אבל אני רוצה לדעת מה המצב שלי כרגע מבחינת האחוזים
מסה אבל לא נראה לי הגיוני שזה האחוז שומן שליאם, נגיד, הייתי אומר לך שאתה 12% - מה היית עושה?
למה זה שתדע את אחוז השומן שלך צריך לשנות את ההחלטה שלך?
אוכלים כדי לגדול, להתחזק, להתאושש, להתקדם באימונים...
נמצאים בגירעון קלורי כדי לרדת במשקל...
מה בא לך כרגע ?
ואם הייתי אומר לך 18%? הייתי עושה חיטוב? עד לאן? ל-15%?מסה אבל לא נראה לי הגיוני שזה האחוז שומן שלי
אני יכול לתרום לך חצי אם אתה רוצה ועדיין יהיה לי יותר מידי חחח אני אדלל בהמשך
כשאתה דופק את הראש - אני מקווה שתפספס את הקיר בדיוק כמו שפספסת את הפואנטה.''למה זה שתדע את אחוז השומן שלך צריך לשנות את ההחלטה שלך'' בא לי פשוט לדפוק את הראש בקיר שאנשים רושמים כאלו דברים
יש לזה היגיון מאוד מאוד פשוט ובסיסי, בן אדם רוצה לדעת איפה הוא נמצא פחות או יותר ולפי זה לקבל מסקנות לחטב עוד / מסה
עכשיו אתה תגיד ''אבל אתה יכול לראות בעצמך'' נכון, איך אתה רואה? כי אתה מסתכל במראה ואתה מבין שהאחוז שומן לא נמוך / כן נמוך
אבל יש אנשים שקשה להם לשפוט כי הם סוג של באמצע וחושבים שזה יכול ללכת לכל כיוון (לא דווקא הוא ספציפית) אז מתייעצים
''אוכלים כדי לגדול, להתחזק, להתאושש'' נכון, עובדה נחמדה.