הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדעי התזונה בפקולטה לחלקאות?

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
אהלן חברים,
רציתי לדעת האם יש כאן חברס שלמדו\לומדים מדעי התזונה בפקולטה ברחובות?
במידה וכן, האם אוכל לקבל הערות\הארות לגבי הלימודים במוסד? כמו רמת הקושי של הלימודים(כמובן שזה אינדיוידואלי אבל עדיין), החומר האנושי בפקולטה, היכולת לשלב תחביבים\אימונים\עבודה\חיים בזמן לימודי התואר? הערות נוספות וכל מידע שיכול לעזור לי?
תודה לעוזרים! 😃

היי אוראל,
למדתי מדעי התזונה בפקולטה לחקלאות ברחובות.
אישית הייתה לי חווייה מאוד טובה. הלימודים עמוסים אך מבחינת דרגת קושי מעטים הקורסים שהייתי מגדירה כקשים.
מלבד הלימודים עצמם - בפקולטה לחקלאות יש אוירה טובה וחברתית הייתי מאוד מרוצה.
אימונים אפשר לשלב לכל אורך התואר (הייתי מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע ובתקופות הכי עמוסות 2-3), לגבי עבודה - יותר נוח לשלב בחצי השני של התואר (מאמצע השנה השניה) אך זו דעתי האישית, היו סטודנטים שעבדו במהלך כל התואר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה לך על התגובה איילת! 😃
אם יורשה לי לשאול.. איך היה לך מבחינת ההמתנה לסטאז'? הבנתי שבמקרים רבים סטודנטים מסיימים את התואר ונאלצים לחכות זמן רב עד שהם אשכרה יוכלו להתחיל בפרקטיקה בגלל שאין מספיק תקנים וכו'..
שוב פעם תודה רבה!

תודה רבה רבה לך על התגובה איילת!
בשמחה

איך היה לך מבחינת ההמתנה לסטאז'? הבנתי שבמקרים רבים סטודנטים מסיימים את התואר ונאלצים לחכות זמן רב עד שהם אשכרה יוכלו להתחיל בפרקטיקה בגלל שאין מספיק תקנים וכו'..
הבנת נכון. אפשר לקבל בהגרלה תאריך לסטאז' לשנתיים- שלוש קדימה. בזמן הזה חלק מהבוגרים ממשיכים לתואר שני, חלק עובדים במשרות שקשורות לתחום (תועמלנות או תיאום מחקר) וחלק עובדים עד הסטאז' בעבודה שאין לה קשר למקצוע.
אישית היה לי מזל, יצאתי שלישית בהגרלה ולכן לא המתנתי זמן רב.

אני לומד שם עכשיו, שנה ג'. גם @itayzl למד שנה לפניי (אם עדיין פעיל כאן).
לימודים לא פשוטים, יש זמן להתאמן. אם תנסה לשלב אימונים-עבודה-ציונים טובים-חיי חברה תוססים-בת זוג-לאכול כמו בנאדם כנראה שיהיה לך לחוץ, צריך להתפשר בחלק מהדברים. בכל אופן, מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה בוחר במקצוע כי אני לא צופה לו עתיד טוב כל כך, גם עניין הסטאז'ים מחורבן למדי.
אוכלוסיית הפקולטה מורכבת מסטלנים מוגזמים לרוב, החוג לתזונה הוא עוף די מוזר שם. anyway למצוא חברים שם זו לא בעיה.
מבחינת דרגת קושי מעטים הקורסים שהייתי מגדירה כקשים.
להבין את אורן בתזונת האדם זה הדבר הכי קשה בעולם 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית