הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי אולסטאר או נעלי ליפטינג

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
בחיי שאני מיואש, סקוואט (מצחיק שלא וויתרתי על התרגיל הזה ממזמן) זו הסיבה היחידה שיש לי כוח לאמן רגליים ואני רוצה להתקדם בתרגיל כמו בן אדם ולהגיע למשקלים גבוהים בהמשך אבל העקבים שלי פשוט עולים כל הזמן, אני לא יודע מה הבעיה בדיוק אבל הם תמיד עולים לא משנה מה אני עושה. אני מעדיף HB בהרבה בגלל הכתפיים ונוחות כללית

הגעתי בערך ל80 סקוואט, חלש מאוד כן אבל אני לא מעוניין לדפוק את הברכיים כי כל הלחץ הבנתי עובר לשם אם העקבים עולים אז אין שום טעם למקסם
אני סוג של ב''פאוז'' בתרגילי רגליים, לא בא עם מוטיבציה או משהו בסגנון פשוט לתקתק ולעבור לשריר הבא כמה שיותר מהר
אני שם פלטות של 1.25 מתחת לעקבים אבל זה מאוד לא נוח בהשוואה לבלי וצריך להתחיל להתייצב וזה נהיה כבר טקס ואין שום חשק

יש אנשים שמציעים אולסטאר ויש נעלי ליפטינג, מיותר לציין שזה מאוד מבלבל כי זה 2 עולמות אחרים לגמרי, אחת עם עקב מוגבה והשניה שטוחה
מה לעזעזל תהיה הבחירה הנכונה במידה והעקבים עולים? עד כמה העקב המוגבה בכלל עוזר? כמה זה בכלל נותן? (לא מכיר את כל הסוגים) זה יתן גובה
כמו לשים פלטות של 1.25 מתחת עם נעל שטוחה?

אם אני קונה משהו בין שני הנעליים האלו (ולא זה לא ליופי זה נטו לסקוואט כמובן) וזה לא יעזור...זו באמת תהיה בדיחה. אני פשוט לא יודע מה עושים
ורק המחשבה לוותר על סקוואט ולהתחיל לעשות תרגילים מפגרים לרגליים מעלה לי קיא.

1ajhncsbnPpBPsyfeTUBNJlavrKUh275kWU-IseiSGJdhmiOI1Ynex3-OkpiikObr1gg=s141

נניח נעל מהסוג הזה, העקב נראה ממש קטן...אני לא בטוח שזה מה שהולך לשנות לי את התמונה

• פותח/ת השרשור
נעליים מטורפות אז!!! אני חושב גם על משקלו שזה גם מוסיף עוד עומס על הנעל והן עמדו בזה.

מה זה אומר עקבים עולים? פשוטו כמשמעו?
(אני רואה שהאצבעות ברגליים של האנשים לפעמים קצת מורמות מהקרקע אבל בחיים לא ראיתי עקבים עולים כי כל המשקל של המוט והמשקולות מונע מהן לעלות).

העקבים קצת עולים, רק אתמול ראיתי בחור מבצע סקוואט והעקבים שלו עלו והוא עשה בסביבות ה100 קילו אני מעריך אולי קצת יותר למה זה היה
הרבה פלטות במקום כמה גדולות....זה יותר נפוץ מאשר אצבעות מורמות

העקבים קצת עולים, רק אתמול ראיתי בחור מבצע סקוואט והעקבים שלו עלו והוא עשה בסביבות ה100 קילו אני מעריך אולי קצת יותר למה זה היה
הרבה פלטות במקום כמה גדולות....זה יותר נפוץ מאשר אצבעות מורמות
תודה רבה על התשובה. אני אנסה למצוא סרטון ביוטיוב. תמיד כשאני עושה סקוואט אני מרגיש שהמוט מדביק אותי ממש לרצפה אני מקווה שאני לא מרים עקבים גם בהיסח הדעת אני אשים לב פעם הבאה. עד עכשיו התמקדתי יותר באצבעות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה. אני אנסה למצוא סרטון ביוטיוב. תמיד כשאני עושה סקוואט אני מרגיש שהמוט מדביק אותי ממש לרצפה אני מקווה שאני לא מרים עקבים גם בהיסח הדעת אני אשים לב פעם הבאה. עד עכשיו התמקדתי יותר באצבעות.

תתפלא שעד שלא צילמתי לא ידעתי שהעקבים שלי עולים, חשבתי שהכף רגל שלי דבוקה לרצפה, מסתבר שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית