הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי אולסטאר או נעלי ליפטינג

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
בחיי שאני מיואש, סקוואט (מצחיק שלא וויתרתי על התרגיל הזה ממזמן) זו הסיבה היחידה שיש לי כוח לאמן רגליים ואני רוצה להתקדם בתרגיל כמו בן אדם ולהגיע למשקלים גבוהים בהמשך אבל העקבים שלי פשוט עולים כל הזמן, אני לא יודע מה הבעיה בדיוק אבל הם תמיד עולים לא משנה מה אני עושה. אני מעדיף HB בהרבה בגלל הכתפיים ונוחות כללית

הגעתי בערך ל80 סקוואט, חלש מאוד כן אבל אני לא מעוניין לדפוק את הברכיים כי כל הלחץ הבנתי עובר לשם אם העקבים עולים אז אין שום טעם למקסם
אני סוג של ב''פאוז'' בתרגילי רגליים, לא בא עם מוטיבציה או משהו בסגנון פשוט לתקתק ולעבור לשריר הבא כמה שיותר מהר
אני שם פלטות של 1.25 מתחת לעקבים אבל זה מאוד לא נוח בהשוואה לבלי וצריך להתחיל להתייצב וזה נהיה כבר טקס ואין שום חשק

יש אנשים שמציעים אולסטאר ויש נעלי ליפטינג, מיותר לציין שזה מאוד מבלבל כי זה 2 עולמות אחרים לגמרי, אחת עם עקב מוגבה והשניה שטוחה
מה לעזעזל תהיה הבחירה הנכונה במידה והעקבים עולים? עד כמה העקב המוגבה בכלל עוזר? כמה זה בכלל נותן? (לא מכיר את כל הסוגים) זה יתן גובה
כמו לשים פלטות של 1.25 מתחת עם נעל שטוחה?

אם אני קונה משהו בין שני הנעליים האלו (ולא זה לא ליופי זה נטו לסקוואט כמובן) וזה לא יעזור...זו באמת תהיה בדיחה. אני פשוט לא יודע מה עושים
ורק המחשבה לוותר על סקוואט ולהתחיל לעשות תרגילים מפגרים לרגליים מעלה לי קיא.

1ajhncsbnPpBPsyfeTUBNJlavrKUh275kWU-IseiSGJdhmiOI1Ynex3-OkpiikObr1gg=s141

נניח נעל מהסוג הזה, העקב נראה ממש קטן...אני לא בטוח שזה מה שהולך לשנות לי את התמונה

או שתעבוד על המוביליטי שלך בקשר לסקוואט, או שתקנה נעליים עם עקב, או שתתגבר על הקיא ותפתח את הראש לאופציות אחרות. אולסטאר לא יפתרו את הבעיה.

עם עקב מוגבה אתה תוכל לעשות יותר עומק עם פורם טוב וזאת בכללי נעל קשוחה ויציבה יותר ולכן הם עדיפות על אולסטר באופן כללי
לגבי תרגילים אחרים איתם לא יודע מה כדאי, אני עושה איתם גם דדליפט ואני עדיין מעדיף אותם על פני אולסטר

• פותח/ת השרשור
עם עקב מוגבה אתה תוכל לעשות יותר עומק עם פורם טוב וזאת בכללי נעל קשוחה ויציבה יותר ולכן הם עדיפות על אולסטר לדעתי באופן כללי
לגבי תרגילים אחרים איתם לא יודע מה כדאי, אני עושה איתם גם דדליפט ואני עדיין מעדיף אותם על פני אולסטר

יש לך נעל כזו?

אם אתה עושה היי באר
עם עקב מוגבה אתה תוכל לעשות יותר עומק עם פורם טוב וזאת בכללי נעל קשוחה ויציבה יותר ולכן הם עדיפות על אולסטר באופן כללי
פשוט תעשה דדליפט יחף מה הבעיה??

נעלי הרמת משקולות לא טובות לדדליפט.

כמו שאמרתי לך, נעלי הרמת משקולות לא פותרות שום בעיה.

לי אגב יש בעיה מאוד דומה ואני לא שופף עמוק יותר עם נעלי הרמת משקולות. יש לך 3 זויות בסקוואט - אגן, ברך וקרסול. לא תמיד הבעיה היא בקרסול.

כדאי שתעלה סרטון של הסקווט שלך עם משקל, על מנת לראות מה הבעיה/יות. כדאי גם סרטון של overhead squat עם מוט ריק.

אני אישית משתמש באולסטאר. LB קידם אותי המון, למרות שבהתחלה הוא באמת לא היה נוח לי, אבל היום התרגלתי אליו והוא פשוט מרגיש לי מתאים. אני ממליץ לכולם לנסות LB אולסטאר או יחף. אני לא יודע מתי מאמנים ממליצים אחד על פני השני. אבל כל החברה החזקים בסקוואט שאני מכיר עושים LB עם אולסטאר.

אולסטאר זה חרא נעל, היא פשוט נעל עם סוליה דקה יחסית, ופעם היא גם הייתה זולה אז כשהיא הייתה נהרסית כל כמה חודשים, היה פשוט להחליף אותה.
היום היא גם יקרה, אותה חרא איכות, ויש נעליים ייעודיות טובות יותר משמעותית וזולות יותר

אולסטאר זה חרא נעל, היא פשוט נעל עם סוליה דקה יחסית, ופעם היא גם הייתה זולה אז כשהיא הייתה נהרסית כל כמה חודשים, היה פשוט להחליף אותה.
היום היא גם יקרה, אותה חרא איכות, ויש נעליים ייעודיות טובות יותר משמעותית וזולות יותר
האולסטאר שלי באמת נהרס כבר (אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי, אז אני לא מבואס). אז אולי תשתף כאן את הנעליים הזולות והטובות יותר, הייתי רוצה לנסות.

האולסטאר שלי באמת נהרס כבר (אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי, אז אני לא מבואס). אז אולי תשתף כאן את הנעליים הזולות והטובות יותר, הייתי רוצה לנסות.
הנעליים השטוחות של סאבו (דדליפט וגודליפט, שהגודליפט טובות יותר, אבל יקרות יותר), נעלי היאבקות למיניהן, אפילו סליפרס דדליפט זו החלטה טובה יותר רוב הפעמים

בחיי שאני מיואש, סקוואט (מצחיק שלא וויתרתי על התרגיל הזה ממזמן) זו הסיבה היחידה שיש לי כוח לאמן רגליים ואני רוצה להתקדם בתרגיל כמו בן אדם ולהגיע למשקלים גבוהים בהמשך אבל העקבים שלי פשוט עולים כל הזמן, אני לא יודע מה הבעיה בדיוק אבל הם תמיד עולים לא משנה מה אני עושה. אני מעדיף HB בהרבה בגלל הכתפיים ונוחות כללית

הגעתי בערך ל80 סקוואט, חלש מאוד כן אבל אני לא מעוניין לדפוק את הברכיים כי כל הלחץ הבנתי עובר לשם אם העקבים עולים אז אין שום טעם למקסם
אני סוג של ב''פאוז'' בתרגילי רגליים, לא בא עם מוטיבציה או משהו בסגנון פשוט לתקתק ולעבור לשריר הבא כמה שיותר מהר
אני שם פלטות של 1.25 מתחת לעקבים אבל זה מאוד לא נוח בהשוואה לבלי וצריך להתחיל להתייצב וזה נהיה כבר טקס ואין שום חשק

יש אנשים שמציעים אולסטאר ויש נעלי ליפטינג, מיותר לציין שזה מאוד מבלבל כי זה 2 עולמות אחרים לגמרי, אחת עם עקב מוגבה והשניה שטוחה
מה לעזעזל תהיה הבחירה הנכונה במידה והעקבים עולים? עד כמה העקב המוגבה בכלל עוזר? כמה זה בכלל נותן? (לא מכיר את כל הסוגים) זה יתן גובה

אם אני קונה משהו בין שני הנעליים האלו (ולא זה לא ליופי זה נטו לסקוואט כמובן) וזה לא יעזור...זו באמת תהיה בדיחה. אני פשוט לא יודע מה עושים

נניח נעל מהסוג הזה, העקב נראה ממש קטן...אני לא בטוח שזה מה שהולך לשנות לי את התמונה
נסה יחף, וגם תשאיל ממישהו ותנסה נעל ליפטינג, ותראה מה טוב לך יותר.

הנעליים השטוחות של סאבו (דדליפט וגודליפט, שהגודליפט טובות יותר, אבל יקרות יותר), נעלי היאבקות למיניהן, אפילו סליפרס דדליפט זו החלטה טובה יותר רוב הפעמים
לפי מה שראיתי, הם נעליים יותר יקרות מאולסטאר, והם לא נראים לי יותר חזקות במבט שטחית (אולי אני טועה).
יש לי גשר ברגל שנופל (flat feet), ואני מרים מעל 250 ק"ג. השילוב הזה קורע כל נעל שיש לי.
האם לדעתך הנעליים של סאבו שווים לי את ההשקעה הכספית הגבוה יותר (מ 200 ש"ח של אולסטאר) בתקווה שישרדו יותר זמן ?
ואיפה ואיך הדרך הכי זולה להזמין אתם (בארץ או בחו"ל) ?

הם נעליים יותר יקרות מאולסטאר
אפשר למצוא אותם בחלק מהמקומות גם באיזה 150 שקל, ממש בספק שזה יקר יותר מאולסטאר

הם לא נראים לי יותר חזקות במבט שטחית (אולי אני טועה)
הן משמעותית יותר חזקות, גם כשאני מרים 250 קילו הן מחזיקות מעולה (יש לי את הגודליפט)

יש לי גשר ברגל שנופל (flat feet), ואני מרים מעל 250 ק"ג. השילוב הזה קורע כל נעל שיש לי.
הנעליים האלה מחזיקות גם לאנשים שמרימים 400 קילו

איפה ואיך הדרך הכי זולה להזמין אתם (בארץ או בחו"ל) ?
באיביי אפשר למצוא אותן בממש זול, אם אתה רוצה דרך אתר אז יש לך את זה:
Штангетки

ולאד הרים 505 עם נעלי סאבו 😵‍💫🥊
נעליים מטורפות אז!!! אני חושב גם על משקלו שזה גם מוסיף עוד עומס על הנעל והן עמדו בזה.

מה זה אומר עקבים עולים? פשוטו כמשמעו?
(אני רואה שהאצבעות ברגליים של האנשים לפעמים קצת מורמות מהקרקע אבל בחיים לא ראיתי עקבים עולים כי כל המשקל של המוט והמשקולות מונע מהן לעלות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית