הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

Evolution

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
1
163
1
יש לי כמה שאלוטת ואשמח אם תענו
אם אתם לא יודעים את התשובה לכולם אשמח אם תתנו לחלק:
1.ב AB לא הבנתי כמה סטים לריר גדול וכמה לקטן,וכמה סטים לידיים?
2.במאסה מלוכלכת אפשר להיות במאזן חיובי גדול מאפס נכון?
3.מילרי פרס זה פשוט כמו בנץ' פרס או מתח או שצריך ללמוד את הטכניקה כמו בסקוואט ודדליפט?
4.כוח מתבטא במשקל ומסה מתבטאת בהיקפים?,אז כאילו אם עובדים בטווח חזרות של 5 יהיה קל יותר לעלות במשקלים מאשר 7 או 8 ?

1. תלוי בתוכנית, יש מליון AB.
2. בכל מאסה אתה חייב להיות בחיובי אחרת לא תעלה במשקל.
3. כל תרגיל צריך ללמוד את הדגשים שלו וטעויות נפוצות כדי להמנע מהם, פרס הוא תרגיל קל שניתן ללמוד מהלינק למטה. רצוי מאוד לקרוא את הפרק של הפרס בספר SS של ריפ.
4. ברמה שלך כן, בשביל לעבוד על כוח (ואתה תעלה גם מהר מאוד במאסה) עובדים למספר חזרות נמוך ומשקל כבד (עצימות גבוה), תעשה חיפוש הנושא נדון פה הרבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. תלוי בתוכנית, יש מליון AB.
2. בכל מאסה אתה חייב להיות בחיובי אחרת לא תעלה במשקל.
3. כל תרגיל צריך ללמוד את הדגשים שלו וטעויות נפוצות כדי להמנע ממנו, פרס הוא תרגיל קל שניתן ללמוד מהלינק למטה. רצוי מאוד לקרוא את הפרק של הפרס בספר SS של ריפ.
4. ברמה שלך כן, בשביל לעבוד על כוח (ואתה תעלה גם מהר מאוד במאסה) עובדים למספר חזרות נמוך ומשקל כבד (עצימות גבוה), תעשה חיפוש הנושא נדון פה הרבה.

YouTube- Mark Rippetoe: Press Review
אני מחזק אותו .
+1 .

• פותח/ת השרשור
בשאלה השלישית התכוונתי מאלף
ובתנועה של הפרס אני מרגיש בסוף כזה רעש מהעצם שליד הטרפזים

---------- התגובה התווספה 14-03-2010 ב 17:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-03-2010 ב 23:18 ----------

בנצ' מספיק לראות סרטונים כדי לדעת לעשות טוב נכון?
ומכרעיים גם כן?
וכשני עובד בתרגיים עם דאמבלים וגם עם מוט אז מתישהוא ייגמר לי המשקל לעלות איתו בדאמבלים אז לעלות אחר כך רק בתרגילים עם המוט?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית