הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ליפטינג

ButterBean

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
110
8
2
שלום,
מתאמן בליפטינג כשלוש שנים (עם הפסקות בגלל צבא) עכשיו השתחררתי והייתי רוצה להכנס לזה יותר וגם אולי להתחרות מתישהו.
הייתי עושה 5X5 במשך שנה וחצי וזהו נתקעתי במשקלי עבודה שלי ולא יודע איך אני ממשיך להתקדם משם.
אשמח לעצות מה אני יכול לעשות איזו תוכנית או כל דבר בסגנון תודה מראש 😃

ספר בדיוק מה עשית:
- מאיזה משקלים התחלת ואיזה משקלים נתקעת
- מ.ג התחלה ונוכחי
- איך בדיוק בנויה התכנית כי 5X5 זה מאוד כללי ולא תכנית ספציפית

• פותח/ת השרשור
ספר בדיוק מה עשית:
- מאיזה משקלים התחלת ואיזה משקלים נתקעת
- מ.ג התחלה ונוכחי
- איך בדיוק בנויה התכנית כי 5X5 זה מאוד כללי ולא תכנית ספציפית
לא זוכר עם אילו משקלים התחלתי לא רוצה סתם לזרוק מספרים אבל היום אני על 93 קג
135 בנץ
190 סקוואט
220 דדליפט
זה מה שהיה לי לחזרה אחת לפני חודשיים בערך, כרגע אני סתם מתאמן בילדינג כי לא יודע מה לעשות עם עצמי.
הייתי עושה 5X5 ראשון חזה ורגליים, שלישי גב (דדליפט וכו), חמישי חזה ורגליים משקל כבד ל3 חזרות זאת תוכנית שהבאתי מהאינטרנט לא כלכך התעמקתי בזה כי לא ידעתי עם מי להתייעץ גם כי בחדר כושר שלי אף אחד לא מבין בליפטינג.

בעזהי"ת

שתי אפשרויות לפניך:
א. פנדלי 5X5 + לקרוא את הספר הזה.
ב. קח מאמן עם יכולת תחרותית.

היות וסיכוי לא רע והטכניקה שלך יכולה להיות טובה יותר, אם יש באפשרותך לחבור פנים אל פנים למאמן עם הבנה טכנית גבוהה, אני חושב שבשילוב עם קריאת הספר הנ"ל זו הבחירה העדיפה.

בהצלחה!

בעזהי"ת

שתי אפשרויות לפניך:
א. פנדלי 5X5 + לקרוא את הספר הזה.
ב. קח מאמן עם יכולת תחרותית.

היות וסיכוי לא רע והטכניקה שלך יכולה להיות טובה יותר, אם יש באפשרותך לחבור פנים אל פנים למאמן עם הבנה טכנית גבוהה, אני חושב שבשילוב עם קריאת הספר הנ"ל זו הבחירה העדיפה.

בהצלחה!

מחזק בחום ואוסיף על כך עוד כמה אפשרויות:

1. פנדלי / תכנית אחרת למתקדמים יחסית בשילוב עם הספר שאליהו המליץ (ועוד הרבה כאלו)
2. AI COACHING של JTS
3. מאמן און ליין
4. מאמן לייב

הכל תלוי בתקציב וברצון.

• פותח/ת השרשור

1. פנדלי / תכנית אחרת למתקדמים יחסית בשילוב עם הספר שאליהו המליץ (ועוד הרבה כאלו)
2. AI COACHING של JTS
3. מאמן און ליין
4. מאמן לייב

הכל תלוי בתקציב וברצון.
רצון יש המון אבל התקציב זה הבעיה

2. AI COACHING של JTS
3. מאמן און ליין
4. מאמן לייב

הכל תלוי בתקציב וברצון.
אני לא מכיר אף מאמן ליפטינג ודי בטוח שאין באזור שאני גר.
כמה טוב ה AI COACHING הזה? שווה באמת להשקיע בזה כסף?

בעזהי"ת

אני נוטה להסכים שלפעמים המחירים גבוהים באופן לא ראוי. לא חושב שצריך להיות תואם בין השכר הראוי למדריך אישי המעביר סדרת שיעורים לבת 40 במשרה בורגנית מבוססת, ובין השכר הראוי למאמן ספורטאים צעירים.

אני זוכר את מי שהסמיך אותי בצ'י גונג, מעביר כמעט חורף שלם של שיעורי קורס הסמכה, מבלי לקבל עליהם משכורת - או לדעת אם יקבל עליהם אי פעם את שכרו, היות והמכללה הייתה בסכנת פשיטת רגל. סופו של דבר הכל בא על מקומו הטוב, אבל ההבדל כל כך בולט בין מי שמעוניין בתלמידים, ובין מי שמחפש לקוחות - כמו שיעקב דסקלו כל כך היטיב לבטא, לא מזמן בדף הפייסבוק שלו:

אתמול שוחחתי עם חניך יקר על ההבדל בין "לקוח" לתלמיד.
החניכים שלי, אינם הלקוחות שלי !!!
לקוח זה של הבנק, של הסופרמרקט, של חנות הספורט.
חניך זה תלמיד, זה סטודנט למקצוע שאני מלמד. זה בדיוק כמו תלמיד באוניברסיטה או במכללה. באוניברסיטה אתה משלם כסף כדי ללמוד, למרות זאת אתה לא "לקוח" של המוסד או של הדיקן...
הבדל בסמנטיקה, הבדל בכוונה, הבדל במניע ובמטרה ובעיקר הבדל גדול מאוד בתפיסה למרות שהדברים נראים דומים לעיתים.
לקוח המטרה העיקרית לשמור אותו מרוצה כדי שיכניס לעסק כסף. עסק מסחרי יעודו למקסם רווחים. כל ההתנהלות של עסק היא סביב הגדלת מספר הלקוחות, שימור לקוחות קיימים ודאגה מתמדת למכור כמה שיותר. איני אומר שזה רע, זו פשוט לא יכולה להיות מטרת העל של מקום שמלמד מקצוע כלשהו.
תלמיד מטרת העל שירכוש ידע, שיתמקצע, שיתקדם "וירכוש" כלים מקצועיים. מטרתו של מורה היא לדאוג שהחניך יהיה הכי מקצועי שניתן, להראות לו את הדרך המתאימה ביותר עבורו, לסייע לו ללמוד על עצמו, להביא אותו מקצועית ומעשית הכי רחוק שניתן בצורה הכי אפקטיבית. מורה אין מתפקידו לדאוג "לשימור" לקוחות. מורה כשהוא מתקשר ומברר מה מצבו של תלמיד, המניע אינו לשמור אותו במעגל משלמי ההכנסה החודשית. המטרה היא לברר בצורה אמיתית מה מצבו כשנדרש, המעשה נראה דומה, המניע והמטרה שונים.
מקווה שהבהרתי את עצמי.

זה משהו חדש מאוד, אבל אני סומך לחלוטין על היוצר שלה (צ׳אד ווסלי סמית׳).

לדעתי זה שווה יותר מכל אופציה אחרת בגבול המחירים הזה.

את האמת, אם לא הייתי מושקע במאמן קיים כרגע, הייתי בהחלט מנסה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית