הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק ירוק ג'ינג'ר סלרי ותפוח שייק

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
נערך לאחרונה:
עוזר לעבור כל צינון
אהבתי, אני ענק על מיצי ירקות ופירות. אישית אני מעדיף מסחטת מיצים קשה כדי לקבל מיץ יותר מרוכז.
אני אוהב את זה שאתה מעלה את המודעות למניעת מחלות ולבריאות, תמשיך ככה ותצליח.
נוגדי חימצון זה די מיתוס.
http://www.sciam.co.il/המיתוס-של-נוגדי-החִמצוּן/?fbclid=IwAR3mXGBH_1_P67gQcJ7MbrzzXoF-VOIG_YayRWqZGu2ML9WR96_wLrOWLVQ

זה שייק שטוב כשייק רגיל, אבל לתת לו סגולות רפואיות נשמע מיותר.
מעריך את ההשקעה.
תקרא בבקשה את הקישור שלך לפני שאתה כותב שזה מיתוס. אפילו הקישור שהבאת לא אומר שזה מיתוס, אלא שחמצון בכמות נמוכה אולי זה אפילו מועיל (הדבר עוד נתון למחלוקת).
ההודעה המיותרת שלך מקוממת אותי, אבל אנסה להגיב בעדינות.
בפירות וירקות יש הרבה יותר מנוגדי חמצון, יש בזה גם אנזימים (וזה בהחלט נתון למחלוקת כמה הם מועילים), וויטמינים, מינרלים, פיטוכימיקאלים, סיבים תזונתיים והוא מיועד לנו בלי בישול אפילו.
ד"ר norman walker הממציא של מסחטת המיצים חי עד גיל 99 בבריאות. ד"ר jay kordich (הידוע בשם ג'יי הג'יוס מאן) תלמידו של ד"ר נורמן חי עד גיל 94, אחרי שריפא את הסרטן של עצמו בגיל 20 בערך. אלה הישיגים מרשימים של שותי המיצים שהעבירו מסר פשוט "אפשר למנוע ולרפאות מחלות עם פירות וירקות" (תקרא את הספרים שלהם). ד"ר אדווארד האוול הקדיש את כל חייו כדי להוכיח את הכוח של ירקות, וכדי להסתכל קצאת על העבודה שלו.
בספרים של ד"ר נורמן ושל ד"ר ג'יי תראה סוגי מיצים שונים לכל מחלה.
תסתכל על סירטונים של jay the juiceman ביוטיוב.
בקיצור תעשה קצת יותר שיעורי בית בבקשה על הנושא.
הנה עוד משהו שתיקרא Antioxidant - Wikipedia ובעברית נוגד חמצון – ויקיפדיה

נערך לאחרונה:
לכל אנקדוטה יש גם את המקרה ההפוך - סטיב ג׳ובס שהיא פירותנאי (אוכל רק פירות) ומת מסרטן.

פירות וירקות זה מעולה, אין ספק, אבל בוא לא נגזים בסגולות שלהם.

לכל אנקדוטה יש גם את המקרה ההפוך - סטיב ג׳ובס שהיא פירותנאי (אוכל רק פירות) ומת מסרטן.
סטיב ג'ובס נהיה פירותנאי רק אחרי שאובחן בסרטן לפי מיטב ידיעתי. וזה היה אחרי ניתוח בכבד שהוא עבר (נראה לי השתלה). והוא שרד די הרבה זמן עם הסרטן שלו, הרבה יותר מהממוצע (אני חושב 18 שנים, אבל אני לא בטוח).
אני לא ממליץ לאף אחד לזנוח את אבות המזון החשובים כמו חלבונים, פחמימות, ושומנים. אבל אנשים צריכים פי כמה יותר פירות וירקות ממה שאנחנו רגילים לאכול לדעתי.
אני נוהג לאכול כמויות הזיות של ירקות, כל עוד אני במאזן קלורי חיובי. ואוכל מספיק חלבון, שומן ופחמימות. אני חושב שזה מצוין, וממליץ לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית