הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה | שייק כתחליף לארוחה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני מתאמן כ4-5 שנים בערך ברובם עם מאמן ועכשיו יש לי מאמן מקצועי בנושא ואני כבר שנים עם תפריט מסודר והכל אבל תמיד בתקופת מסה קשה לי מאוד להכניס הרבה אוכל ואני לא מוותר לעצמי ודוחף אבל במסה תמיד יש לי עיקול לא טוב אני מרגיש את זה בשילשולים והרגשה של עומס אובר בבטן…ביקשתי מהמאמן שלי אם אפשר להחליף ארוחה לשייק מסוים (שיבולת שועל חלבון וכו…) והוא אמר שכן אפשר ונתי לי את המצרכים והמשקל לכל דבר ולעשות לעצמי שייק במקום אחת הארוחות ( חזה עוף ואורז ) … אני סומך עליו אבל אני מנטלית יש לי שריטה שכאילו אני מוותר לעצמי אם אני לוקח את הדרך ״הקלה״ יותר ולשתות
אתה
שייק השנ במקום לאכול אני טועהה במחשבה שלי?

קודם כל אין בעיה בלשתות את הקלוריות במקום לאכול אותן. זה לא לוותר לעצמך כי זה לא פחות טוב אם אתה מגיע למטרות שלך.
דבר שני, את לא צריך לדבוק בארוחות, אלא בערכים. אתה מזין באפליקציה מתאימה את מה שאתה אוכל כל היום ואז אתה יכול לראות כמה אכלת מתוך המטרות שלך. יש אנשים ספציפיים שמנטלית זה לא יהיה להם נוח, אבל פרקטית זה לא אמור להיות הבדל.

אין פה מספיק מידע.

תן דוגמה למה שאתה אוכל ביום אחד בתקופה הזו, או של התפריט שאתה לא מסתדר איתו.
מה הנתונים שלך מבחינת משקל גוף / גובה?
לכמה קלוריות אתה מכוון להגיע? איך המשקל שלך השתנה בתקופת המסה הנוכחית? יש לך תיעוד שקילות כלשהו?

אני סומך עליו אבל אני מנטלית יש לי שריטה שכאילו אני מוותר לעצמי אם אני לוקח את הדרך ״הקלה״ יותר ולשתות
אין בזה ממש ויתור. אין טעם ללכת ראש בקיר ואם אתה משלשל באמת שכדאי לבחון מה לא בסדר בתפריט.

שלום,
אני מתאמן כ4-5 שנים בערך ברובם עם מאמן ועכשיו יש לי מאמן מקצועי בנושא ואני כבר שנים עם תפריט מסודר והכל אבל תמיד בתקופת מסה קשה לי מאוד להכניס הרבה אוכל ואני לא מוותר לעצמי ודוחף אבל במסה תמיד יש לי עיקול לא טוב אני מרגיש את זה בשילשולים והרגשה של עומס אובר בבטן…ביקשתי מהמאמן שלי אם אפשר להחליף ארוחה לשייק מסוים (שיבולת שועל חלבון וכו…) והוא אמר שכן אפשר ונתי לי את המצרכים והמשקל לכל דבר ולעשות לעצמי שייק במקום אחת הארוחות ( חזה עוף ואורז ) … אני סומך עליו אבל אני מנטלית יש לי שריטה שכאילו אני מוותר לעצמי אם אני לוקח את הדרך ״הקלה״ יותר ולשתות
אתה
עם מאמן, אתה לא משיג תוצאות אתה אומר, מחפש לקחת סראמס שיעזרו לך להשיג תוצאות ועכשיו אתה אומר שיש בעיות גם עם התפריט שהוא נתן לך.
לפי דעתי יש בעיה עם המאמן ואתה צריך לחפש עזרה במקום אחר.
מה הבעיה עם התפריט? אתה אומר שקשה לך לעקל וכו' אז כנראה מה שה"מאמן" הזה נתן לך לא תפריט טוב לך, בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

שלום,
אתה
אני חושב שלא אתה צריך לדאוג לפיתרונות ברגע שיש לך מאמן אישי , אתה נמדד במשקלים ? בהיקפים ? אתה והמאמן שמים לב שיש עליה ? אם כן למה לשנות , ואם לא , אז הוא יציע לך פיתרונות .
יש לך מטרה להגיע למקום מסויים , אם זה יקרה עם שייק או אורז מזה משנה ? זאת השקעה וזאת השקעה , תגיע למטרה .
שחיין מקצועי עבר שידרוג בבגד שלובש ובהורדת שיערות כי זה מועיל למהירות השחיה , אם הוא צריך לא להשתמש בזה בשביל להרגיש שהוא לא הולך על הדרך "הקלה" ? זה משהו חוקי שמשפר אותו אז למה לא ?
טוב שאתה לא מרגיש שלאכול טונה זה הדרך הקלה ואתה אוכל חלבון רק מלחם כוסמין .

אין אם זה שום בעיה , בין אם זה אבקת חלבון ובין אם זה להכניס קלוריות על ידי שייק . מה שכן שים לב שאתם מצליחים לזהות מהר מתי שיש את העצירה בעלייה , שלא תעמוד במקום בלי לשים לב , והכי חשוב למצוא פיתרון מהיר וטוב.

שיהיה בהצלחה.

רק אוסיף, וזאת לא בהכרח המלצה להיות כמוהם, אבל האנשים החזקים בעולם שמתחרים בworld strongest men הרבה פעמים שותים את התזונה שלהם כי פיזית אי אפשר לאכול כל כך הרבה כנראה
אני חושב שלהתאים את החיים בישביל להשיג את המטרות שלך, במיוחד כשאין בכח נזק זה מבורך ולא "לוותר". כמעט לכל דבר יש יותר מדרך אחת לעשות אותו, ולא תמיד יש נכון או לא נכון.
מה שכן, הייתי גם מתייחס להרגשה שלך, לדעתי תזונה לא צריכה לגרום לבן אדם לסבול, במיוחד לא פיזיולוגית ולא רק ב"המנעות" ממאכלים מסוימים. בעיות עיכול דורשות התייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית