הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל מוכן לחימום במיקרו כמו שיש בחו"ל

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ראיתי סרטון של הענק הדני הזה מפתח גוף גבוה שחי רק על אוכל מוכן שהוא מחמם במיקרו.

יש פה אנשים שעושים את זה? מעניין אותי אם יש אופציה יותר טובה ממנות של שניצל מאמא עוף

נערך לאחרונה:
אם להכין אוכל זה מתיש מדי עבורך פשוט תעשה את זה פעם בשבוע ובכמות גדולה, חבל על הכסף שלך - בטווח הארוך דברים כאלה זה ממש בזבוז

• פותח/ת השרשור
אם להכין אוכל זה מתיש מדי עבורך פשוט תעשה את זה פעם בשבוע ובכמות גדולה, חבל על הכסף שלך - בטווח הארוך דברים כאלה זה ממש בזבוז
אין לי אופציה להכין אוכל נכון לעכשיו
זה נשמע כ"כ עצוב, למה שתרצה לעשות את זה?
שונא להתעסק באוכל, שווה את הכסף מבחינתי.

שניצלים שקונים מוכנים זה לא כזה יקר 700 גרם באיזה 30 שקל. לעומת חזה עוף נקי פרוס אין כזה הבדל

מחפש משהו קצת יותר רציני ומוכן להשקיע את הכסף. לפחות בחצי שנה הזאת.

אין לי אופציה להכין אוכל נכון לעכשיו

שונא להתעסק באוכל, שווה את הכסף מבחינתי.

שניצלים שקונים מוכנים זה לא כזה יקר 700 גרם באיזה 30 שקל. לעומת חזה עוף נקי פרוס אין כזה הבדל

מחפש משהו קצת יותר רציני ומוכן להשקיע את הכסף. לפחות בחצי שנה הזאת.
אתה גר עם ההורים?

בתור מישהו שראה וטעם כאלה בצבא(מדי פעם חושבים ''להשקיע'' בחיילים)
עדיף שלא יגע בדבר הנורא הזה, מנות קרב יותר טעימות מהרפש הזה.
בחברות הקייטרינג האלה זה מאוד תלוי כמה בסף משקיעים בכל מנה. לצורך העניין מי שמכיר את האוכל של "idit" שמגישים בצבא בהרבה בסיסים, יצא לי לאכול בכמה בסיסים שונים והרמה של האוכל הייתה שונה מקצה לקצה. אפילו באלביט בנתניה מגישים אוכל של idit, אכלתי גם שם, מדהים.
אז זה מאוד תלוי כמה משלמים על המנה ולפי כך רמת המצרכים וההשקעה כנראה.

בחברות הקייטרינג האלה זה מאוד תלוי כמה בסף משקיעים בכל מנה. לצורך העניין מי שמכיר את האוכל של "idit" שמגישים בצבא בהרבה בסיסים, יצא לי לאכול בכמה בסיסים שונים והרמה של האוכל הייתה שונה מקצה לקצה. אפילו באלביט בנתניה מגישים אוכל של idit, אכלתי גם שם, מדהים.
אז זה מאוד תלוי כמה משלמים על המנה ולפי כך רמת המצרכים וההשקעה כנראה.
אני לא מדבר על החברות קייטרינג שמבשלות בחלק מהבסיסים.

המנות של ''מבושלת'' מגיעות באריזה סגורה בסגנון MRE שאתה מחמם עם שקית חימום(עדיף לחמם על מחבת ומדורה)
ורק אחרי עבודה קשה של תיבול אתה מגיע למשהו אכיל.
לא לדבר על הדברים שזה עושה לך בשירותים(כל אחד מגיב אחרת)

תודה לכל התגובות! אשמח לעוד המלצות על מקומות כאלה שמספקים אוכל מוכן

פשוט תחפש אוכל מוכן/קייטרינג בגוגל, תרים טלפונים לחברות שנראות לך, תזמין טעימות ותראה מה מתאים. יש גם אוכל מוכן בסופרים ומקומות דומים. לא יודע אם יהיה שם פירוט מדוייק של קלוריות ומקרו.

• פותח/ת השרשור
פשוט תחפש אוכל מוכן/קייטרינג בגוגל, תרים טלפונים לחברות שנראות לך, תזמין טעימות ותראה מה מתאים. יש גם אוכל מוכן בסופרים ומקומות דומים. לא יודע אם יהיה שם פירוט מדוייק של קלוריות ומקרו.
זה רעיון לא רע את האמת אבל עדיף לי לחפש מישהו שכבר עושה את זה ואז לעשות כמוהו נראה לי הכי טוב (ככה הוא יודע כבר מאיפה להזמין, איך להתנהל עם זה וכו')

זה מאוד נפוץ כאן באוסטרליה, במיוחד בקרב ספורטאים / מתאמנים.

לרוב הטעם הוא חצי כוח ממש והעלות היא לפחות פי 2 מאשר אם היית מבשל לבד.

הנוחות מנגד, מעולה.

לא מכיר את ההיצע בארץ אבל אלא אם יש כסף פנוי לשרוף זה לא אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד נפוץ כאן באוסטרליה, במיוחד בקרב ספורטאים / מתאמנים.

לרוב הטעם הוא חצי כוח ממש והעלות היא לפחות פי 2 מאשר אם היית מבשל לבד.

הנוחות מנגד, מעולה.

לא מכיר את ההיצע בארץ אבל אלא אם יש כסף פנוי לשרוף זה לא אידיאלי.
מסכים לגמרי עם מה שאתה אומר כאן, אבל מבחינת הנוחות שווה הכל. חבל שאין פה אפשרויות כאלה כמו בחו"ל...

• פותח/ת השרשור
יש ביוחננוף אוכל מוכן - תוכל לקנות ולהקפיא
יש בשופרסל - אוכל ארוז לחימום. ראיתי בשני סניפים אז לא בטוח שיש בכולם.
בגוגל מצאתי את זה:
השיטה שלנו

בהצלחה
עשיתי הזמנה די גדולה משופרסל, יש להם מבחר יחסית גדול של אוכל מוכן. בנתיים שמתי את זה במקרר, לא יודע אם מותר להקפיא את זה בקופסא שזה מגיע איתה... רשום לשמור בקירור והתאריך של כמה ימים, כנראה הכוונה למקרר, השאלה אם מותר להקפיא וזה לא יוציא חומרים מסרטנים מהפלסטיק כי לא כתוב על הקופסא שמותר להכניס למקפיא.

לא ממליץ לעשות את זה.

בתור אחד שעבד בסופר אני אומר לך שהאוכל שהם מבשלים זה מהאיכות הכי נמוכה שיש.

במקום לזרוק הם פשוט נותנים לך לאכול ולשלם יותר.

זה גם מלא בשמן בתבלינים בכדי לטשטש תריח .

מצא זמן ותבשל או תתפשר על מנות חמות.
זה לא בריא אבל לפחות אתה יודעים מה יש בפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית