הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל מוכן לחימום במיקרו כמו שיש בחו"ל

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ראיתי סרטון של הענק הדני הזה מפתח גוף גבוה שחי רק על אוכל מוכן שהוא מחמם במיקרו.

יש פה אנשים שעושים את זה? מעניין אותי אם יש אופציה יותר טובה ממנות של שניצל מאמא עוף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ממליץ לעשות את זה.

בתור אחד שעבד בסופר אני אומר לך שהאוכל שהם מבשלים זה מהאיכות הכי נמוכה שיש.

במקום לזרוק הם פשוט נותנים לך לאכול ולשלם יותר.

זה גם מלא בשמן בתבלינים בכדי לטשטש תריח .

מצא זמן ותבשל או תתפשר על מנות חמות.
זה לא בריא אבל לפחות אתה יודעים מה יש בפנים.
מה הכוונה לזרוק? מה הם עוד עושים עם האוכל הזה לפני שהם עשו את המנות הללו?

זה בערך 650 קלוריות לקופסא כזאת לפי מה שראיתי

עשיתי הזמנה די גדולה משופרסל, יש להם מבחר יחסית גדול של אוכל מוכן. בנתיים שמתי את זה במקרר, לא יודע אם מותר להקפיא את זה בקופסא שזה מגיע איתה... רשום לשמור בקירור והתאריך של כמה ימים, כנראה הכוונה למקרר, השאלה אם מותר להקפיא וזה לא יוציא חומרים מסרטנים מהפלסטיק כי לא כתוב על הקופסא שמותר להכניס למקפיא.

באמת לא עדיף לך לבשל כמות גדולה ולהקפיא? אני לא הייתי מסוגלת לגעת בזה, רק מהמחשבה שאין לי מושג על כמויות השמן והדברים ששמו בפנים, זה לא איזה שף מבשל לך, קח הכל בעירבון מוגבל. גם לגבי הניקיון של הדברים....
יש כל מיני דברים שלוקחים ממש קצת להכין,באמת לא ביג דיל.

מה הכוונה לזרוק? מה הם עוד עושים עם האוכל הזה לפני שהם עשו את המנות הללו?

זה בערך 650 קלוריות לקופסא כזאת לפי מה שראיתי
אתה חושב שמבשלים עם בשר שהגיע באותו יום חדש דנדש וטרי??
מבשלים עם בשר שמיועד לזריקה שכבר מתחיל טיפה להסריח ,ואז שמים על זה טונות תבלינים בשביל לטשטש תריח.

עצה שלי תחפש בגוגל מישהי שמכינה אוכל ביתי ותבקש ממנה שתכין לך על פי מתכון.

אני אישית שעבדתי שם יכלתי לקחת כמיות של אוכל הבייתה בחינם ולא הסכמתי .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה חושב שמבשלים עם בשר שהגיע באותו יום חדש דנדש וטרי??
מבשלים עם בשר שמיועד לזריקה שכבר מתחיל טיפה להסריח ,ואז שמים על זה טונות תבלינים בשביל לטשטש תריח.

עצה שלי תחפש בגוגל מישהי שמכינה אוכל ביתי ותבקש ממנה שתכין לך על פי מתכון.

אני אישית שעבדתי שם יכלתי לקחת כמיות של אוכל הבייתה בחינם ולא הסכמתי .
אכלתי די הרבה מהמנות. המנות טעימות והבשר מרגיש באיכות טובה.

כולם קטנות יחסית ולא מאוד משתלמות ביחס למחיר, אבל זה לא מרגיש כמו משהו באיכות ירודה (יכול להיות בגלל תבלינים וכו כמו שאמרת)

אכלתי די הרבה מהמנות. המנות טעימות והבשר מרגיש באיכות טובה.

כולם קטנות יחסית ולא מאוד משתלמות ביחס למחיר, אבל זה לא מרגיש כמו משהו באיכות ירודה (יכול להיות בגלל תבלינים וכו כמו שאמרת)
אחי שלי אני טבח וממשפחה של קצבים אני לכלב שלי לא הייתי מגיש מה שמגישים בסופר יותר מזה??

• פותח/ת השרשור
אחי שלי אני טבח וממשפחה של קצבים אני לכלב שלי לא הייתי מגיש מה שמגישים בסופר יותר מזה??
טוב, תודה על התגובה. האמת שחבל קצת לשמוע את זה כי זה ממש נוח הצורה שהם עשו את המנות. פשוט להכניס למיקרו ולאכול ישר. והאוכל טעים, מרגיש כאילו יש לי שף שמבשל לי.

עשיתי הזמנה די גדולה משופרסל, יש להם מבחר יחסית גדול של אוכל מוכן. בנתיים שמתי את זה במקרר, לא יודע אם מותר להקפיא את זה בקופסא שזה מגיע איתה... רשום לשמור בקירור והתאריך של כמה ימים, כנראה הכוונה למקרר, השאלה אם מותר להקפיא וזה לא יוציא חומרים מסרטנים מהפלסטיק כי לא כתוב על הקופסא שמותר להכניס למקפיא.

בדרך כלל האזהרות הן על חימום ולא על הקפאה. הקפאה לרוב מאטה תהליכים ולא מזרזת.

לגבי ההערות על טיב האוכל - לא הייתי חושש מזה כי להכין בשר שהתוקף שלו זה היום או אתמול אני עושה גם בבית..

טוב, תודה על התגובה. האמת שחבל קצת לשמוע את זה כי זה ממש נוח הצורה שהם עשו את המנות. פשוט להכניס למיקרו ולאכול ישר. והאוכל טעים, מרגיש כאילו יש לי שף שמבשל לי.

לגבי ההערות על טיב האוכל - לא הייתי חושש מזה כי להכין בשר שהתוקף שלו זה היום או אתמול אני עושה גם בבית..

אני אומר לך תחשוש לקנות בשר מוכן מהסופר.

• פותח/ת השרשור

זה לא הבעיה באוכל עצמו בהקפאה. הבעיה זה הפלסטיק והניילון שאולי מפרישים חומרים מסרטנים לאוכל בהקפאה. אני לא יודע אם מותר להקפיא את ה"ערכות האלה"

אסביר את עצמי יותר טוב:
אם תהיה "הפרשת חומרים מסרטנים" הסבירות שתקרה גבוהה יותר בחימום ולא בקירור.
בגדול כל הכלים אמורים להיות ברמת Food grade שזה אומר שתקין לאכול מזה אוכל חם וקר
חפש את הסימן הזה על קופסאת הפלסטיק:
200px-EU_food_contact_material_symbol.svg.png

• פותח/ת השרשור
אסביר את עצמי יותר טוב:
אם תהיה "הפרשת חומרים מסרטנים" הסבירות שתקרה גבוהה יותר בחימום ולא בקירור.
בגדול כל הכלים אמורים להיות ברמת Food grade שזה אומר שתקין לאכול מזה אוכל חם וקר
חפש את הסימן הזה על קופסאת הפלסטיק:
200px-EU_food_contact_material_symbol.svg.png
כן יש את זה. זה לא רק לטמפרטורת החדר הסימן הזה?

יש סימונים מיוחדים למיקרוגל ולמקפיא בנפרד (יש לי בחלק מהקופסאות את הסימן של המקפיא אבל לא מופיע על הקופסא של השופרסל)

• פותח/ת השרשור
יש לך כמעט בכל סופר מחלקה של אוכל מוכן תעבור תקנה מה שצריך אם בעייתי בשבילך להכין
איפה עוד יש אוכל מוכן בסגנון של שופרסל?

חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי כל כך דברים בסגנון. בשופרסל קודם כל יש להם מבחר ענק של אוכל מוכן ואהבתי במיוחד שיש מנות כאלה של עוף עם אורז בשלל טעמים וסוגים. כל מנה היא שונה לגמרי (תאילנדי, סיני, אסיאתי, הודי וכו') אבל הקונספט דומה. כל ארוחה כזאת היא בערך 700 קלוריות עם 30 גרם חלבון.

בנוסף חייב לציין שניסתי כבר את כל המנות שלהם(אלו עם הבשר) ובכולם הבשר כן מרגיש איכותי(לפחות בסטנדרטים שלי) ולא מרגיש כמו שאריות. מרגיש הרבה יותר איכותי וביתי מאשר אוכל שקונים למשל בדוכני מזון בקניון. המחיר יקר יחסית ולדעתי הם מרוויחים מספיק כדי להאמין שהם משתמשים באיכות סבירה במנות האלה.

יש גם משהו שקוראים לו hit&hit מג'דרה שדי אהבתי, זה בא בשקיות קטנות כאלה אז אני שם 2 ביחד במנה

ושניצלים אפויים של מאמא עוף האמת אפילו לא יוצא יקר מידי. יוצא במחיר ממש טיפה יותר מחזה עוף פרוס. זה 4-3 אחוז שומן. בלי שמן ו16 גרם חלבון ל100.

אשמח לעוד דברים בסגנון של אלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית