הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע אם לעשות מסה או חיטוב והאם התכנית שלי טובה, מה לאכול ועוד שאלות..

מאורהשור

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום וחדש בכל העניין של פיתוח הגוף וכולי.
מיותר לציין שאני ארצה שתהיו הכי כנים איתי כי אני בינתיים מרגיש שאני עושה דברים על ״עיוור״ ולא מתקדם עם המטרות שלי.
המטרה שלי מאוד פשוטה: להתחזק פיזית ולהיראות הרבה יותר טוב עם כל המשתמע מכך: חזה יותר יפה, יד יותר גדולה, בטן חזקה עם ריבועים וכן הלאה.. (המטרה היא להתחיל לגלוש בקיץ עם גוף שאני אוכל להתגאות בו)
התחלתי להתאמן ב 24 ביוני עם FBW שלושה חודשים. אחרי שלושה חודשים עברתי לתכנית AB שאני מתאמן איתה עד עכשיו.
לפני שאני מפרסם את התכנית למה אני לא מאמן רגליים:
רגליים אני לא מאמן משתי סיבות:
אני עושה סקוואטים ממש גרוע ואני מפחד לשבור לעצמי את הגב.
הסיבה השנייה היא שאני רואה אורטופד כי יש לי כאבי רגליים לא מוסברים: שאני הולך הרבה ביום, רץ או עולה מדרגות הרגליים שלי נשרפות, מקווה לפתור את זה כמה שיותר מהר ואני מקווה שימצאו לזה פתרון/אני אמצא פתרון.
את התכנית לקחתי מהאינטרנט ויש סיכוי שמהאתר ״קילוגרם״ אבל אני לא סגור על זה.

תכנית AB
*חזה*
לחיצת חזה כנגד מוט: 4 סטים, 8 חזרות, 20 קילו כל צד
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות: 3 סטים, 10 חזרות, 15 קילו כל יד.
פרפר: 3 סטים, 12 חזרות, 45 קילו במתקן.

יד קדמית:
אני יושב על מתקן ומרים מוט w:
4 סטים, 8 חזרות, 5 קילו כל צד.
ועוד תרגיל: לוקח משקולת של 8 קילו עומד מול מראה מבודד את היד קדמית כשאני לוקח אחורה את הכתפיים מבליט חזה, ומרים. 3 סטים, 10 חזרות. (כשאני מגיע לחזרה ה 6-8 ואני לא יכול להרים יותר אני עושה דרופ סט ולוקח משקולת של 4 ומשלים ל 10 חזרות)

אימון B:
גב
מתח: 4 סטים (המקסימום שאני מצליח זה 4)
אגב עוד סיבה שהתחלתי חדר כושר היא שלא התקדמתי בשיט בסטריט, במקבילים השתפרתי אבל במתח אני עושה פאקינג 4.
משיכת פולי עליון:
3 סטים, 6 חזרות, 45 קילו.
התרגיל השלישי לא זוכר מה השם שלו, הוא באותו מתקן של הפולי עליון רק שיש ברזל שאתה תופס ומושך לכיוון החזה. 3 סטים, 8 חזרות, 45 קילו בערך.
כתפיים:
אני יושב על ספסל ישר, ומרים כלפי מעלה,
4 סטים, 8 חזרות, 16 קילו כל צד.
הרחקה לצדדים בעמידה 3 סטים. 12 חזרות, 6 קילו כל צד.
יד אחורית:
4 סטים של מקבילים, 8-10 חזרות כל סט.
התרגיל השני אני מקווה שאצליח להסביר אותו
אני הולך למתקן שאני מעלה אותו עד למעלה, מחבר אליו חבל שמתפצל לשתיים, ואז מושך כלפי מטה וזה מאמן לי את היד אחורית(מקווה שהבנתם איזה מתקן)
3 סטים, 12 חזרות, 36 קילו. (עושה דרופ סטים לכיף שלי במתקן הזה)

בטן אני עושה תרגילים שהמאמן בחדר כושר הצבאי אמר לי לעשות אבל אני אעדיף שתביאו לי משהו אחר כי זה חדר כושר של גובניקים וגם כי התרגילים האלה משום מה עושים לי כאבי רגליים.
הייתי עושה על מזרן אופניים בשכיבה.
התרגיל השני מתקן שאתה שוכב על הגב ואתה בשיפוע למטה ואתה מעלה את עצמך, ועוד תרגיל: שוכב על ספסל שהוא ישר מוריד ומעלה את הרגליים מהרצפה. בערך חודש אני עושה את זה פעמיים בשבוע.

אז למה פתחתי את האשכול הזה?
אחד כי אין לי מושג אם התכנית טובה לי,
הסיבה השנייה שאין לי מושג אם לעשות מסה או חיטוב!
קראתי את המדריך שלכם לעלייה למסה וגם לחיטוב ולא יודע מה כדאי לי לעשות.
אני אוכל בריא אבל לא מתמקד בתפריט תזונה.
לא אוכל חטיפים, אוכל רק לחם מחיטה מלאה, ביצים, חזה עוף, יוגורט 20 גרם חלבון (האחד בלי הסוכר), אורז, תמרים, אספרסו בלי סוכר. (אחרי חודשיים שאני אוכל ככה היום ואתמול נשברתי ואכלתי בסביבות ה 15 פתיבר)
אני לא נוגע בעוגת ימי הולדת, או בעוגייה פה ושם. לא נוגע בכלל בכלל. המשמעת העצמית שלי מאוד גבוהה ואני מתכוון לתת מעצמי הכל למען הגוף שלי, אני מאמין שאני רק צריך את ההכוונה הנכונה מהאנשים הנכוהים.
עוד דברים שחשוב מאוד לציין:
אני שוקל 80 קילו גובה 1.80 בן 19
אין לי בעיה להביא הכל מעצמי ולהיות עם תפריט מדוקדק הבעיה היא שאני לא יודע אם לעשות מסה או חיטוב.
אם חסר פרטים תרשמו לי ואני אוסיף. אם אתם צריכים תמונות של הגוף שלי כדי לדעת מה קורה בדיוק אני אשלח.
בקיצור חפרתי מלא, אני מאוד מקווה שהאנשים הנכונים יקראו את זה ויוכלו להכווין אותי.
תודה רבה על הפורום והאתר שבא לעזור לאנשים כמוני! ותודה מראש לכל מי שהולך להגיב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית