הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יורד מאזן שלילי

מאור גבאי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום חברים אני חדש כאן לא יודע אם זה המקום.
אני בן 22
1.70 אני עומד כרגע על 28 אחוז שומן.
אני מתאמן 3-4 פעמיים בשבוע כולל אירובי מסיבי של 40-30 דק שורף בממוצע 550 קלוריות באימון.
אני מגיע בקירוב של 160 גרם חלבון נמצא תמיד במאזן קלורי שלילי אבל לא יורד במשקל בכלל.
יש ימים שאני בגרעון של 500 במשך שבועיים שלמים ולא יורד אחוז 1.
רק יורד נוזלים ועולה.
אני חושב שזה בעקרון חרא גנים אחותי גם מלאה למרות שלא אוכלת כלום
אשמח לקבל טיפים מאנשים

יותר סביר שאתה לא מחשב נכון קלוריות שאתה אוכל ומפריז בחישוב של הקלוריות שאתה שורף האירובי וזה יוצא מאזן ניטרלי בחלק גדול מהזמן

הפתרון הוא לשקול מה שאתה אוכל ולהזין באפליקציות מעקב

כמו כן תפרט כמה קלוריות אתה אוכל ביום וכו

אתה לא במאזן קלורי שלילי בשביל הגוף שלך. נניח שגוף ממוצע במשקל 70 ק"ג שורף 2500 קלוריות ביום, ברגע שעשית אימון ששרף 500 קלוריות ואכלת 2000 קלוריות, אתה במאזן שלילי של 1000 קלוריות, אתה תרזה.
אבל כל גוף זה שונה, כנראה שהגוף שלך דורש פחות קלוריות (אולי חילוף חומרים איטי).
תאורתית והגוף שלך במשקל 70 ק"ג דורש רק 1500 קלוריות, ואתה אוכל 2000, ואתה שורף 500. אתה לא במאזן קלורי שלילי.
או שתשרף יותר, או שתאכל פחות.
דרך אגב, אימון משקולות שורפת יותר קלוריות למיטב ידיעתי.

כנירא אתה עודה משהו לא נכון עצה שלי תתחיל לגזור לאט לאט מיום ליום תפחמימה לפני 4 שנים שחזרתי להתאמן הייתי באותה סיטוצאיה על סרק 6 חודש לפח רק השמנתי ,עד שהבנתי שלא רק שאני לא בגרעון אלה שאני חורג בהמון לכן לההסתכל טוב טוב על בתפריט לא להגזים בכמויות של האוכל לפצל תארוחות לתסף את עצמך במולטי ויטמין תעשה תוכנית FBW ואחרי כל אימוו אירובי לא פחות מי 35 דקות ולא יותר מי 60 דקות. תמנע מי אלכהוהל כרגע ,שתיה מתוקה,ממתקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית