נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
אגב הפרס שלי הוא מקסימום 60 קילו ל3 וגם את זה לא בטוח שיש לי כי האימון האחרון עשיתי 8×4 עם 42.5 בקושי. יש מצב שאם אתקדם בפרס הוא יקפיץ לי את הבנץ׳?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שזה טוב להתקדמות בבנץ' אבל לא הייתי משתמש באותה שיטה בפרס. בפרס תמיד החזרה הראשונה יותר כבדה מהאחרות. האמת שמה שעזר לי להתקדם בפרס זה שנפצעתי בכתף ימין והפציעה הזאת ממש כאבה בבנץ' ולא הורגשה בכלל בפרס אז פרשתי מבנץ'. עם פרופורציות כמו שלך אפשר לחשוב על וריאציה של תוכנית שבה אתה מפסיק לסבב אחד ללחוץ חזה, משקיע בפרס ואחר כך בודק אם זה עזר על הדרך לקדם גם את הבנץ'.לי את האמת יש מקסימום 125 ל5 וזאת השערה. המקסימום שעשיתי זה היה 122.5×6 ומשם העלאה ל125 כבר גרמה לי לעשות רק 3 חזרות. דווקא בחזרות נמוכות הצלחתי להוסיף הרבה במשקל. התחלתי מ125×3 ואז כבר ב127.5 ירדתי לדאבלים ומשם הצלחתי רק דאבל בכל העלאה אבל להפתעתי משכתי את זה עד ל140×2 איכשהו ואפילו הייתי קרוב לסגור 142.5 לדאבל. אולי העצימות וחזרות נמוכות מאוד זה מה שהכי טוב לי להתקדמות. אבל 130 אני לא אסגור גם ל3 באותו היום שיש לי מספיק 140×2 אם אנסה. דבר מוזר מאוד.
אני לא בטוח שיש לי 140 בנץ' לזוג (לא ניסיתי. יש לי 130 לחמישיות) והפרס שלי כרגע 95 ל-4... (וגם היה כמעט 5x5 עם 90) יש לך פרופורציה מוזרה (או אולי לי?)
תתחיל להשקיע בפרס וכל הכבוד על ה3 פלטות!
אני שוקל 80, אולי באמת זה חלק מהמשחק כאן.אני מתחיל לחשוד שפרס הוא הרבה הרבה יותר פונקציה של משקל גוף מאשר כמעט כל דבר אחר (במיוחד בהשוואה לבנצ)
לא. אני שוקל 99-100אני מתחיל לחשוד שפרס הוא הרבה הרבה יותר פונקציה של משקל גוף מאשר כמעט כל דבר אחר (במיוחד בהשוואה לבנצ)
אני מנחש שאתה שוקל 105+ קילו, נכון?
לא. אני שוקל 99-100
דווקא הבנץ׳ לדעתי מושפע יותר ממסת השריר שיש עלייך מהסיבה הפשוטה שלשרירים הגדולים (חזה וגב) יש השפעה גדולה עליו בנוסף לקטנים (ידיים וכתפיים). בזמן שבפרס אתה צריך טרייספס וכתפיים חזקות, בבנץ אתה צריך גם חזה וגב שהרבה יותר גדולים.אני מתחיל לחשוד שפרס הוא הרבה הרבה יותר פונקציה של משקל גוף מאשר כמעט כל דבר אחר (במיוחד בהשוואה לבנצ)
אני מנחש שאתה שוקל 105+ קילו, נכון?
דווקא הבנץ׳ לדעתי מושפע יותר ממסת השריר שיש עלייך מהסיבה הפשוטה שלשרירים הגדולים (חזה וגב) יש השפעה גדולה עליו בנוסף לקטנים (ידיים וכתפיים). בזמן שבפרס אתה צריך טרייספס וכתפיים חזקות, בבנץ אתה צריך גם חזה וגב שהרבה יותר גדולים.
אני חושב שהקושי שלי בפרס זה הגב. יש לי הבדל עצום עם אני יושב ונשען לבין כשאני עומד.הסיבה שבבנצ' יחסית קל להתקדם היא שהוא לא דורש יותר מדי כדי להגיע למקום מכובד יחסית חוץ מקצת יד אחורית וחזה (לא אומר שאלו השרירים היחדים שפועלים בבנצ', אבל אלו הם צווארי הבקבוק בדרך כלל) , בזמן שבפרס אתה יכול להתקע מוקדם מאד על שרירים קטנים, הרבה מאד ליבה, גב עליון בנוסף לכתף קידמית ויד אחורית וחזה (עליון) שיש לך גם בבנצ. הזו גם הסיבה לקצב ההתקדמות האיטי עד לא קיים כמעט בפרס אצל 99% מהאנשים.
שקלתי 115.ואדיר שקל 130 שלחץ 115, ואני 110 משקל גוף על לחיצת 105 +-
אגב הפרס שלי הוא מקסימום 60 קילו ל3 וגם את זה לא בטוח שיש לי כי האימון האחרון עשיתי 8×4 עם 42.5 בקושי. יש מצב שאם אתקדם בפרס הוא יקפיץ לי את הבנץ׳?
105 או 100 עדיין תומך בהשערה, פרס הוא פונקציה של משקל גוף, 100 קילו משקל גוף זה בהחלט מכובד ל95 לרבעייה (100 בודדת?) , ואדיר שקל 130 שלחץ 115, ואני 110 משקל גוף על לחיצת 105 +-
הנקודה האמיתית היא שהקורולציה היא פשוט לא עם הבנצ' פרס, אלא רובה פשוט פונקציה של משקל גוף
וזה אולי מסביר למה בנאדם שלא שוקל הרבה אבל עושה בנצ' 140 לזוג עדיין עושה פרס יחסית נמוך, וזה כנראה כי משקל הגוף שלו נמוך
הכול בזכות הMILK, אחלה בנץ.
קצת מוזר שאני שוקל 65 ועשיתי פרס 70X3, לעומת זאת אני בבנץ עושה 100X1 ככה שאני לא כזה חזק בבנץ למרות שיחסית הפרס שלי חזק.. - ככה שלדעתי אין ביניהם יותר מידי קשר.
ביצעתי 60 3X5 בפרס והיה לי קשה להתקדם, עברתי לעבוד עם דאמבלים ועליתי איתם עד 36, שחזרתי לפרס עשיתי כבר 65X5.איך אנשים פה כל כך חזקים בפרס היחס למשקל גוף? תנו לנו טיפים !! כמה זמן לקח לכם ומה הכי קידם אותכם
עם כל הכבוד בנאדם עם כתפיים בריאות לא אמור ללחוץ 80 עם פרס 65. משהו לא בסדר באימונים שלך.על 80 קילו - פרס 65 לחמישיות
ביום טוב בטכניקה מכוערת סוגר שלשה של 100 בבנץ'...מה הולך פה...
על 80 קילו - פרס 65 לחמישיות
ביום טוב בטכניקה מכוערת סוגר שלשה של 100 בבנץ'...מה הולך פה...
נראה לי Rashe התכוון שהוא עושה פרס 80, ובנץ' 100 בתנועה מכוערת (ודרך אגב הוא גם עושה 65 פרס לחמישיות).עם כל הכבוד בנאדם עם כתפיים בריאות לא אמור ללחוץ 80 עם פרס 65. משהו לא בסדר באימונים שלך.
הלו הלו, בנאדם עם פרס 60 לא אמור ללחוץ 3 פלטות ✋🛑✋עם כל הכבוד בנאדם עם כתפיים בריאות לא אמור ללחוץ 80 עם פרס 65. משהו לא בסדר באימונים שלך.