עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח... עם בשר זה לא ישלים את החומצות אמינו שחסרות, הוא פשוט יביא חלבון מלא. במילים אחרות הטחינה כבר לא תהיה רלוונטית ולא תוכל לספור את החלבון שלו.עם בשר.
זה פותר את הבעיה.חחח... עם בשר זה לא ישלים את החומצות אמינו שחסרות, הוא פשוט יביא חלבון מלא. במילים אחרות הטחינה כבר לא תהיה רלוונטית ולא תוכל לספור את החלבון שלו.
כן, אבל תוסיף לבשר לחם מלא עם הטחינה והכפלת את כמות החלבון.זה פותר את הבעיה.
סלמתק אז לחם פשוט?רוב הקטניות (כמו טחינה, עדשים, חומוס, אפונה, וכו'...) נהיות חלבון שלם עם תשלב איתם דגנים מלאים כמו חיטה, אורז, קינואה, שיבולת שועל, וכו'...
אם הדגנים לא מלאים, הם מרוכזים בפחמימה, אבל לא בחומצות אמינו.
עוד דבר חשוב לציין, שאתה לא חייב לאכול אותם באותה ארוחה כדי שיצטרפו אחד לשני, מספיק אם אכלת דגנים בבוקר, וקטניות בערב שהם מצטרפות לחלבון מלא (שמעתי על דעות שחלוקות על זה, אבל הקונצנזוס זה כמו שכתבתי).
מה שישלים לך את הטחינה זה דגן מלא. אם מעניין אותך ממש את יכול לחפש בגוגל בדיוק איזה חומצות אמינו יש בטחינה, ובדיוק מה יש בכל דגן אחר, וכך תוכל למצוא את הדגן הכי מועדף. אבל פשוט דגן מלא שאתה אוהב יספיק.
חשוב לציין שקטניה אחרת, פירות וירקות לא ישלימו לך את החומצות אמינו שחסרות בטחינה.
בתאבון
איך אני בודק חומצות אמינו של מרכיב מזון יש איזה אתר לזה? כי חיפשתי לפני שפתחתי את האשכול ולא מצאתירוב הקטניות (כמו טחינה, עדשים, חומוס, אפונה, וכו'...) נהיות חלבון שלם עם תשלב איתם דגנים מלאים כמו חיטה, אורז, קינואה, שיבולת שועל, וכו'...
אם הדגנים לא מלאים, הם מרוכזים בפחמימה, אבל לא בחומצות אמינו.
עוד דבר חשוב לציין, שאתה לא חייב לאכול אותם באותה ארוחה כדי שיצטרפו אחד לשני, מספיק אם אכלת דגנים בבוקר, וקטניות בערב שהם מצטרפות לחלבון מלא (שמעתי על דעות שחלוקות על זה, אבל הקונצנזוס זה כמו שכתבתי).
מה שישלים לך את הטחינה זה דגן מלא. אם מעניין אותך ממש את יכול לחפש בגוגל בדיוק איזה חומצות אמינו יש בטחינה, ובדיוק מה יש בכל דגן אחר, וכך תוכל למצוא את הדגן הכי מועדף. אבל פשוט דגן מלא שאתה אוהב יספיק.
חשוב לציין שקטניה אחרת, פירות וירקות לא ישלימו לך את החומצות אמינו שחסרות בטחינה.
בתאבון
אני אוכל גם בשרעם בשר.
ספאמרעם בשר.
סחטן לייקיםעם בשר.
זונת מוניטיןעם בשר.
צודק, תספור חלבון מהחי בלבד, ותן לצומח להיות פלוס במידה ויש לך ממנו.במידה ואתה לא טבעוני זה נטו התעסקות בקקי. אם אתה משלים בסופו של יום את כל החלבון הדרוש אין לך מה להתעסק בשטויות האלה.
מה התעסקות בקקי? אני גם ככה אוכל טחינה ורוצה למקסם את החלבון. לא תמיד יש לי מספיק חלבון מהחי ומהתוספים.במידה ואתה לא טבעוני זה נטו התעסקות בקקי. אם אתה משלים בסופו של יום את כל החלבון הדרוש אין לך מה להתעסק בשטויות האלה.
בטחינה יש כ25 גרם חלבון ב 100 גרם. ה 25 גרם האלה ממש לא מה שיעשה את ההבדל כי רוב החלבון שלך מהחיי. אתה הרי לא טוחן קילו טחינה ביום.מה התעסקות בקקי? אני גם ככה אוכל טחינה ורוצה למקסם את החלבון. לא תמיד יש לי מספיק חלבון מהחי ומהתוספים.
חלבון שמושלם למלא יוכל להצטבר לכמות גדולה מאוד של חלבון בסופו של דבר.
אוכל יותר מ100 גרם . ביחד עם השלמה למלא זה יכול להגיע ל60+ למנה איך אתה חושב שזה זניח בדיוק? בלי השלמה זה פשוט 0 גדולבטחינה יש כ25 גרם חלבון ב 100 גרם. ה 25 גרם האלה ממש לא מה שיעשה את ההבדל כי רוב החלבון שלך מהחיי. אתה הרי לא טוחן קילו טחינה ביום.
גם 60 גרם חלבון לא יעשה שום הבדל. אתה ממשיך להווכח על סרק.. אם כל כך מפריע לך, תאכל ביצה יחד עם הטחינה מה הסיפור?אוכל יותר מ100 גרם . ביחד עם השלמה למלא זה יכול להגיע ל60+ למנה איך אתה חושב שזה זניח בדיוק? בלי השלמה זה פשוט 0 גדול
לא מגיע לכמות שאני צריך. כל מקום שאני יכול להוסיף הרי זה משובח
אני רוצה לדעת איזה מאכלים משלימים טחינה לחלבון מלא לא שנותנים לי חלבון מלא בעצמם.גם 60 גרם חלבון לא יעשה שום הבדל. אתה ממשיך להווכח על סרק.. אם כל כך מפריע לך, תאכל ביצה יחד עם הטחינה מה הסיפור?
אני רוצה לדעת איזה מאכלים משלימים טחינה לחלבון מלא לא שנותנים לי חלבון מלא בעצמם.
אם אתה לא יודע אתה לא חייב להגיב.
בואנה מה אתה מפגר? אני בסך הכל שואל לגבי החומצות אמינו שמשלימות טחינה ובאיזה מאכלים הם נמצאים ואתה עונה לי לאכול מקורות עם חלבון מלא כאילו אני כבר לא עושה את זה במילאאני יודע בדיוק מה אני רושם. וגם אני וגם הבחור מעלי רשם לך נכון. אבל כנראה אתה קשה הבנה או משהו.. ניסינו לעזור לך אבל אם אתה רוצה לבזבז את הזמן בשטויות האלה שיהיה לך לבריאות ובהצלחה.
אני לוקח תוספים אבל לא רוצה להגזים איתםWannaBeBigger אני כתבתי לך שדגנים מלאים כמו קינואה, אורז, חיטה, כוסמין, שיבולת שועל, גריסים, בורגול, דוחן, כוסמת ישלימו לך את החלבון גם אם הם לא באותה ארוחה ממש עם הטחינה. אז תהנה מהטחינה, ותוסיף ביום שלך דגן מלא. בתאבון.
ואם באמת אתה מתקשה לאסוף חלבון, אולי תשתה אבקת חלבון, הרבה יותר קל לדעתי.
כן, בדיוק. אתה צריך נגיד 20 חומצות אמינו לייצר חלבון, אם יש לך רק 15 מהם, גם אם יש לך את אותם 15 בכמויות הזויות, אין לך חלבון מלא (ושריר הוא מחלבון מלא)רגע אם אני אוכל חלבון מהצומח כמו טחינה חומוס והחלבון שיש בלחם פסטה אורז וכו' ולא אוכל את הדברים שמשלימים אותם להיות חלבון מלא אז זה כאילו נקרא שאכלתי 0 חלבון מהם? אפילו לא איזה חצי שליש או משהו כזה?
אני חוזר מהטעות שלי. טחינה הוא בקטגוריה של זרעים. אז כדי להשלים את החומצות אמינו שלו צריך קטניות (חומוס, עדשים, אפונה...).יש לך מושג אולי איפה אני מוצא מידע על חומצות אמינו לסוג מזון מסויים?