הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי פרופסיה/פינסטרייד

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
היי,
מישהו השתמש בתרופה באופן קבוע לא בסייקל?

התחלתי להקריח מגיל 17 בערך בקודקוד ועכשיו זה מתחיל להתקדם למפרצים ובכללי השיער מתחיל להיות ממש דק.
קיבלתי מרשם מהרופא עור לפרופסיה אבל אני מהסס בגלל התופעות לוואי שכולם מדווחים עליהן.
אני כרגע בן 19 ולא רוצה שיתרסק לי החשק המיני, האם כדאי לי לנסות כמה חודשים?
לקחת בדיקות דם לפני ובזמן הלקיחה?

מה אתה מצפה מחברי הפורום שיענו לך ? אתה כבר מודע לתופעות של התרופה. זה שיקול שלך עם להשתמש או לא. מה יעזור לך בדיקת דם לפני ואחרי תסביר לי מה ?

• פותח/ת השרשור
מה אתה מצפה מחברי הפורום שיענו לך ? אתה כבר מודע לתופעות של התרופה. זה שיקול שלך עם להשתמש או לא. מה יעזור לך בדיקת דם לפני ואחרי תסביר לי מה ?
קודם כל תרגע מה כואב לך בתחת שאתה עונה ככה חתיכת חזיר? שב בצד אם אין לך מה להגיב.
אם* טיפש
מצפה ממישהו שהשתמש בתרופה ובעל ניסיון שיוכל לתת את חוות דעתו לגביי תופעות הלוואי שעלולות להתרחש.
בדיקות דם יוכלו לעזור לי להבין אם ערכים מסוימים חריגים בזמן השימוש ואם כן להפסיק, אני מניח שאין לך מושג לגביי שימוש בתרופות עם השפעה הורמונלית וסטרואידים אם זה מה שאתה שואל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית