הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים+שחיה

יונתןJJ

משתמש מתחיל
274
56
נק' מוניטין:
61
274
56
שלום,
יש לי פציעה (חמורה) בברך ואני צפו לעבור ניתוח בעוד חודש-+.
במקום לשבת בבית ולהשמין אני רוצה לנצל את החודש הזה לאימוני כוח רגועים(רק פלג גוף עליון) ואירובי.
שחיה זה האירובי היחיד שאני יכול לעשות כרגע ורציתי לשאול איך לשלב את זה באימונים.
*קחו בחשבון שמעולם לא שחיתי כאימון אירובית והאמת שלא הייתי בבריכה מאז חוג שחיה בכיתה ג'.
תודה מראש לעוזרים

שלום,
יש לי פציעה (חמורה) בברך ואני צפו לעבור ניתוח בעוד חודש-+.
במקום לשבת בבית ולהשמין אני רוצה לנצל את החודש הזה לאימוני כוח רגועים(רק פלג גוף עליון) ואירובי.
שחיה זה האירובי היחיד שאני יכול לעשות כרגע ורציתי לשאול איך לשלב את זה באימונים.
*קחו בחשבון שמעולם לא שחיתי כאימון אירובית והאמת שלא הייתי בבריכה מאז חוג שחיה בכיתה ג'.
תודה מראש לעוזרים
אתה לא יכול לאמן רגליים בכלל?
שחייה זה אחלה אבל צריך לדעת טכניקה בסיסית. שיעור טכניקה אחד או שתיים יספיקו

אם יש לך פציעה חמורה בברך אז תרגיע. זה ממש תלוי בחומרת הפציעה שלך בברך. שחייה בסגנונות השונים מערבת את הברכיים, אז יש פה אימפקט. מה שאתה יכול לעשות למרות זאת, זה לקחת מצוף פולי קטן ולשים אותו בין הרגליים כדי לעזור לך עם הציפה ולהוציא את תנועת הרגליים לגמרי מהתמונה, לשחות אך ורק עם פלג גוף העליון שלך. אני אפילו לא הייתי לוקח סיכון ומסתובב בין הקירות בלי לגעת בהם עם כפות הרגליים (כלומר בלי לדחוף).

אתה לא יכול לאמן רגליים בכלל?
שחייה זה אחלה אבל צריך לדעת טכניקה בסיסית. שיעור טכניקה אחד או שתיים יספיקו
שיעור אחד או שניים לא יספיקו לאף אחד בשביל לדעת לשחות. אפילו חודש עד הניתוח זה מעט זמן ללמוד לשחות, אפילו אם תיקח 2-3 שיעורים בשבוע.
הייתי עושה אירובי קל אחר שלא מלווה בכאב.

אני חושב שזה חיובי לעשות שחיה, ותצטרך לבדוק האם זה מפריע לאימון הרגיל שלך או לא (אני לא חושב שזה יפריע).
אני מסכים לגמרי עם הרעיון לשפר את הטכניקה שלך בשחיה, אבל אל תתן לזה לעצור אותך מלהתחיל. לך לבריכה, ותראה מה אתה מסוגל לעשות.
אני לא חושב שתינזק בטכניקה גרועה של שחיה, פשוט יהיה לך הרבה יותר מעייף לשחות, מה רע בזה ?
ותבדוק איך הברכיים שלך מרגישות בסוף, אמנם זה לחץ מועט יחסית על הברכיים, אבל זה יכול להצטבר, ותצטרך לבדוק.
אבל בקיצור, זה שווה את הניסוי לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית