עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ענו לי במייל תוך כמה שעות. הם אמרו שהיא מגיעה שבוע הבא ואני מת להחליף את ה-crap belt rdx.שמעתי שהם פח בשירות לקוחות וכו׳. חגורות שחורות אמורות להיות תמיד במלאי אבל מי יודע... תתאזר בסבלנות.
למה חרא?ענו לי במייל תוך כמה שעות. הם אמרו שהיא מגיעה שבוע הבא ואני מת להחליף את ה-crap belt rdx.
אני סוגר על חור שמיני בחגורה(זאת חגורת עור של RDX עם 2 פרונגים) ואני לא מרגיש תמיכה בשיט. היא גם מתחילה להיקרע בכמה מקומות.למה חרא?
אני עם סודר על חור רביעי מרגיש סבבה רצח אבל לא נקרע לי כמה זמן היא כבר בשימוש?אני סוגר על חור שמיני בחגורה(זאת חגורת עור של RDX עם 2 פרונגים) ואני לא מרגיש תמיכה בשיט. היא גם מתחילה להיקרע בכמה מקומות.
השתמשת פעם בחגורה מקצועית כדי להבין שחגורות RDX שווים לפח ?אני עם סודר על חור רביעי מרגיש סבבה רצח אבל לא נקרע לי כמה זמן היא כבר בשימוש?
קניתי שנה שעברה אבל השתמשתי פחות.. זה לא משנה את העובדה שניא חגורה לא איכותית ואם הייתי יודע את זה לפני שנה הייתי מזמין חגורה איכותית עוד אזאני עם סודר על חור רביעי מרגיש סבבה רצח אבל לא נקרע לי כמה זמן היא כבר בשימוש?
לצערי דווקא בימים שאני עושה סקוואט/דד כבדים מגיעים רק האנשים עם החגורות L (שהן גדולות לי מידי :()השתמשת פעם בחגורה מקצועית כדי להבין שחגורות RDX שווים לפח ?
או שכל הניסיון שלך הם עם RDX בלבד ?
הראיה הכי טובה שהיא שווה לפח לדעתי, זה שאין שלב הסתגלות. היא מיד גמישה ולא מכאיבה.
חגורות אינזר דורשות שבירה וקריעה של החגור כדי להגיע לדרגת נוחות מינמלית, כי זה פשוט תופס אותך.
כמה אתה שוקל שL גדולה מדי עלייך?לצערי דווקא בימים שאני עושה סקוואט/דד כבדים מגיעים רק האנשים עם החגורות L (שהן גדולות לי מידי 😭)
וזה לא נכון שהחגורה הגיעה קשיחה ואני שברתי אותה (עברתי קטע קטע וקיפפתי)
יש לי בחדכ די הרבה חגורות פיוניר אינזר לונגהורן ולא זוכר עוד מה יש מצב אתה אומר לי מה שווה לנסות?
74כמה אתה שוקל שL גדולה מדי עלייך?
הבנתי
השתמשת פעם בחגורה מקצועית כדי להבין שחגורות RDX שווים לפח ?
או שכל הניסיון שלך הם עם RDX בלבד ?
הראיה הכי טובה שהיא שווה לפח לדעתי, זה שאין שלב הסתגלות. היא מיד גמישה ולא מכאיבה.
חגורות אינזר דורשות שבירה וקריעה של החגור כדי להגיע לדרגת נוחות מינמלית, כי זה פשוט תופס אותך.
קניתי שנה שעברה אבל השתמשתי פחות.. זה לא משנה את העובדה שניא חגורה לא איכותית ואם הייתי יודע את זה לפני שנה הייתי מזמין חגורה איכותית עוד אז
זה משנה מאוד, כי משנה האיכות של העור, של שאר החומרים (דבק, זמש,וחלקי המתכת השונים), צורת הההכנה (שכבות של עוד או שכבה אחידה, כמות וצורת דבק, תפירה), כמות העור (למשל אצל טיטאן אתה תראה פשוט רצוית עור אחידה עם ציפוי זמש, ב-RDX אתה שכבה דקה של עור אמיתי עם שכבות של עור זול כדי להשלים עובי), ועמידות של החגורה (חגורה זולה תשרוד חודשים עד שהיא תאבד מהאיכות הראשונית, ושנים ספורות עד שתמות לחלוטין, חגורה טובה ויקרה יותר תשרוד בצורה טובה כנראה כל החיים).זה לא נכון בחגורת RDX שלי אני שברתי אותה כשהיא הגיעה...
לא מבין מה ההבדל בין חגורות כולם זה 4" 10MM עשויות מעור מה אכפת לי מה השם של החברה?
@MasterSplitter
@kotzer
איך אני יודע איזה חברות טובות ואיזה לא?זה משנה מאוד, כי משנה האיכות של העור, של שאר החומרים (דבק, זמש,וחלקי המתכת השונים), צורת הההכנה (שכבות של עוד או שכבה אחידה, כמות וצורת דבק, תפירה), כמות העור (למשל אצל טיטאן אתה תראה פשוט רצוית עור אחידה עם ציפוי זמש, ב-RDX אתה שכבה דקה של עור אמיתי עם שכבות של עור זול כדי להשלים עובי), ועמידות של החגורה (חגורה זולה תשרוד חודשים עד שהיא תאבד מהאיכות הראשונית, ושנים ספורות עד שתמות לחלוטין, חגורה טובה ויקרה יותר תשרוד בצורה טובה כנראה כל החיים).
זה כמו לשאול בעצם מה ההבדל בין פיאט פנדה ליגואר, אם שניהם רכבים
שואלים, מבררים. היום די ידוע למי שיש ניסיון בתחום איזו חברה היא טובה ואיזה לא.איך אני יודע איזה חברות טובות ואיזה לא?
מנסיוני ושל פאוורליפטרים אחרים, אינזר היא חברה טובה ובה אני משתמש.שואלים, מבררים. היום די ידוע למי שיש ניסיון בתחום איזו חברה היא טובה ואיזה לא.
בנוסף המחיר הוא לרוב אינדיקציה טובה, לרוב האיכות שוות ערך למחיר
אינזר זה אחלה, אבל אני פחות אוהב אותם מ-2 סיבות: הן קשות במיוחד ללא סיבה, וקשה למצוא אותן מחוץ לארה"ב.מנסיוני ושל פאוורליפטרים אחרים, אינזר היא חברה טובה ובה אני משתמש.
אני בטוח שיש עוד, אבל אין לי אומץ להמליץ על משהו שאני לא בטוח. על אינזר אני בטוח.
זה באמת הורג בהתחלה. אבל אחרי ש"שברת" אותו, אין עליו. והקושי שלו הוא האיכות שלו.אינזר זה אחלה, אבל אני פחות אוהב אותם מ-2 סיבות: הן קשות במיוחד ללא סיבה, וקשה למצוא אותן מחוץ לארה"ב.