הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוות דעת על אחוז שומן והבטן, 3 חודשים מאז שהתחלתי להתאמן.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
לפני:
17122009408.jpg

תמונה מהיום (בטן לחוצה, כל שאר הגוף לא)
rsz15032010210.jpg

rsz115032010205.jpg

שאני אבין, הפסקת SS כשהיית במצב של התמונה הראשונה, כדי לעשות חיטוב ולהגיע למצב של התמונות האחרות?

• פותח/ת השרשור
שאני אבין, הפסקת SS כשהיית במצב של התמונה הראשונה, כדי לעשות חיטוב ולהגיע למצב של התמונות האחרות?

התמונה הראשונה זה כשרק חזרתי לאימונים, התחלתי לתרגל SS.
בשלב כלשהו החלטתי שאם אני רוצה להגיע לקיץ בלי בטן וחטוב ככל האפשר, אין ברירה אלא לעצור SS.

והמטרה היא לא להגיע למצב של התמונה הנוכחית, אלא להגיע לסביבות ה-10% שומן.
העליתי תמונות בשביל שאנשים יגידו אם חל שינוי כלשהו, ואם יש לי פוטנציאל להגיע לאחוז שומן נמוך שכזה.

סבבה. אז תגיע לקיץ נטול שומן ונטול מסת שריר. נשאר לך רק לשמר את המצב הקיים בעצם.

• פותח/ת השרשור
סבבה. אז תגיע לקיץ נטול שומן ונטול מסת שריר. נשאר לך רק לשמר את המצב הקיים בעצם.

מעולם לא טענתי שבחודשיים שעשיתי SS צברתי כמות שריר מטורפת.
השאלה אם במצב הנוכחי, אני יכול לרדת עוד, להגיע ל 10% שומן שיראו את הגוף הרבה יותר חטוב?

מעולם לא טענתי שבחודשיים שעשיתי SS צברתי כמות שריר מטורפת.
השאלה אם במצב הנוכחי, אני יכול לרדת עוד, להגיע ל 10% שומן שיראו את הגוף הרבה יותר חטוב?

כמה יותר חטוב אתה רוצה להיראות? דחליל-חטוב?
(אני שואל ברצינות, זו לא הקנטה)

• פותח/ת השרשור
כמה יותר חטוב אתה רוצה להיראות? דחליל-חטוב?
(אני שואל ברצינות, זו לא הקנטה)

אין לי מבנה גוף של דחליל, גם אם אני ארעיב את עצמי שנה. כמו שאתה רואה, יש בטן, ואני לא איזה שחיף-על שמפחדים שאם הוא ירזה עוד טיפה זה יחדור לעצמות שלו. אתה יכול להיות רגוע.
אני רוצה בתור התחלה שיראו קוביות בלי ללחוץ, ושהידיים והחזה יהיו פחות נוזליים ויותר שריר יציב.

זה לא אפשרי?

הקטע של הקוביות אפשרי.
הקטע של הידיים, החזה ואני מנחש גם הרגליים (אם כי הן פחות 'נוזליות') זה נראה כמו היעדר מסה ופחות עניין של חיטוב.*

• פותח/ת השרשור
הקטע של הקוביות אפשרי.
הקטע של הידיים, החזה ואני מנחש גם הרגליים (אם כי הן פחות 'נוזליות') זה נראה כמו היעדר מסה ופחות עניין של חיטוב.*

הרגליים גדולות. והידיים, כפי שראית בתמונה למעלה, כשאני לוחץ, נראות לא רע בכלל.
השאיפה שלי היא שיראו את זה בולט גם בלי ללחוץ...
אני מרגיש שגדלתי ממש יפה בגב וברגליים (הייתי חלש מאוד בגב)

שמע, אני לא רוצה להעליב או משהו כזה, אבל אחי, אין עליך כמעט מאסה. אבל אם אתה מרוצה, נסה להמשיך בחיטוב עד שתגיע למצב הרצוי מבחינתך (או לתת-משקל, מה שיבוא קודם).

• פותח/ת השרשור
שמע, אני לא רוצה להעליב או משהו כזה, אבל אחי, אין עליך כמעט מאסה. אבל אם אתה מרוצה, נסה להמשיך בחיטוב עד שתגיע למצב הרצוי מבחינתך (או לתת-משקל, מה שיבוא קודם).

בוא נסכם שתת-משקל לא יקרה. אולי התמונות מעוותות קצת את הגוף, אבל אני רחוק מתת משקל (אנשים שמכירים אותי היו צוחקים רק מלחשוב שאני יכול להיות תת-משקל)

אבל שאלתי שאלה פשוטה - במצב שלי, אני יכול להגיע למצב שהשרירים שלי יבלטו גם בלי ללחוץ אותם?

• פותח/ת השרשור
זו הייתה השאלה, ואין ספק, אחרי הקיץ אני אתחיל SS, בע"ה על אחוז שומן נמוך מאוד, ונמשוך את זה מספיק זמן..

כמה אחוז שומן אני לדעתך ? (בהתחשב בעובדה שהבטן לחוצה ולא רפויה)

ולאורך תקופת החיטוב השרירים יתחילו לבלוט החוצה ? או שגם כשאני ארד ל 10% ימשיכו לא לראות כלום ?

שמע אם תפמפם הם יבלטו לחצי שעה אחרי האימון
אם יש לך אירוע אתה יכול לרוקן גליקוגן ואז למלא

• פותח/ת השרשור
אבל סתם ככה בים, הם לא יבלטו גם כשאני ארד מתחת ל 11% ?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:52 ----------

הלוואי שמשה יעבור פה באקראי ויגיב ...😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית