הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט למסה נקייה עם גירעון קלורי

• פותח/ת השרשור Amda
  • פורסם בתאריך

Amda

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני בת 23, שוקלת 57 קג ובגובה 171.
אני מתאמנת כמעט כשנתיים,לפעמים אימוני כוח ולפעמים אירובי.. תלוי מה בא לי מפני שאין לי תוכנית אימונים ספציפית.
הייתה לי תקופה של חצי שנה שלא התאמנתי מפני שהתאשפזתי על אנורקסיה.
והיום אחרי שעליתי במשקל ובאחוזי השומן, אני מאוד רוצה לחזור לכושר ולפתח גוף חטוב וחזק עם אחוזי שומן נמוכים.. אבל אני לא יודעת איך בדיוק להתנהל עם האוכל מבלי לחזור לאנורקסיה. איך לרדת באחוזי השומן ולהעלות במסת השריר בו זמנית.. תוכלו לעזור לבנות לי תפריט?

לא מומלץ לעשות תוכנית של שריפת שומן ועליה במסת שריר ביחד, מפני שזה לא יעיל כמו לעשות תוכנית מסה לתקופה מסויימת (עם מאזן קלורי חיובי) ואז תכנית חיטוב לתקופה מסויימת במקרה הצורך (עם מאזן שלילי).
אבל הכל מסתכם במטרות שלך. תשאלי את עצמך קודם כל מה את רוצה להשיג כי אני לא ממש הבנתי את זה ממנ שכתבת. אחר כך תבני תוכנית בהתאם.

כמו שהבחור כתב מעליי - תכנית מסה עם גירעון קלורי לא תהיה טובה מהסיבה הפשוטה שהתכנית מהסוג הזה את תצטרכי לעלות במשקלי עבודה בכל אימון ובקצב הזה עם גרעון קלורי לאורך זמן את מהר מאוד "תשרפי" את עצמך.

די ברור ממה שכתבת, שדיאטנית קלינית תוכל לעזור לך הרבה יותר מכל מקצוען חובבן בפורום כאן.
אני מאוד מאמין בנסיון אישי. לכן אני ממליץ לך למצוא מישהי שעברה תהליך של אנורקסיה גם כן, והצליחה לשלב דיאטה מאוזת ואימונים בחיי היום יום שלה.
אני גם מאמין שכל תפריט תזונה הוא תהליך נפשי קשה, וממש לא רק פיזי.
ולכן כל מי שמתחיל תפריט חדש, צריך למצוא תמיכה ראויה. אם זה הדיאטנית, פסיכולוגים, קבוצות תמיכה, חברות או תחברים, או הורים.
אני התחרפנתי עד שהתרגלתי לתפריט תזונה שלי.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית