הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופטימן והמלצה למולטיויטמין לעיס

cchaoss

משתמש מתחיל
273
1
נק' מוניטין:
73
273
1
יש לי בעיה בבליעת כדורים..מגיל צעיר, פשוט לא מסוגל.

רציתי לשאול אם ניתן לא לבלוע את האופטימן, למשל למוסס את זה בנוזל והאם הייה לזה טעים סביר או לפחות נסבל.

אם לא - האם יש המלצה למשהו אחר שיעשה את העבודה. לא מצאתי בBB ולטיויטמין שגם לעיס (למרות שבארץ לדוגמא יש צנטרום לעיס אבל במחיר מופרז בטירוף)

תודה.

אם אתה ממוסס בנוזל את האופטימן (מנה שלמה = 3 כדורים) ושותה את זה אני שם אותך משתמש כבוד (אני רוצה סירטון מלא של התהליך, צריך להיות ממש חולה נפש כדי לעשות את זה, בבליעה הכדורים מאוד מגעילים אז להמיס או לפורר אותם, צריך ללכת עם ההצעה הזו לג'אקס)

אם אתה ממוסס בנוזל את האופטימן (מנה שלמה = 3 כדורים) ושותה את זה אני שם אותך משתמש כבוד (אני רוצה סירטון מלא של התהליך, צריך להיות ממש חולה נפש כדי לעשות את זה, בבליעה הכדורים מאוד מגעילים אז להמיס או לפורר אותם, צריך ללכת עם ההצעה הזו לג'אקס)
אני מוכן לעשות את ההצעה.
רק שאין לי אופטימן. יש לי בבית מולטי של צ'מפיון, NSI וסולגאר. תבחר 😃

יש לי מולטי ויטמין של סולגאר, על מה מתערבים שאני ממיס אותו מערבב אותו עם אומגה 3 ושותה? P:

בהתחלה המולטי היה יותר מגעיל אני כבר התרגלתי והוא גם לא כל כך מסריח יותר..
וגם לי היה קשה לבלוע תאופטי-מן זה לקח איזה ליטר כל פעם.. עכשיו זה כבר קליל, זה פסיכולוגי הקטע של הבליעה.

אם יש לך אתה יכול להביא לי. יש לי אומץ לנסות. ואני גר לא רחוק ממך.
האמת שרציתי ללכת לקנות מלפני שבועיים אבל אין לי מספיק כסף.

תזמין מBB או מויטה קוסט ייצא לך הרבה יותר זול .

בדקתי משלוחים לקופסא אחת של 180 כדור
מBB זה ייצא לך 34$ (לא שמתי קופון הנחה)
ב ויטה קוסט זה יעלה לך $24~ במשלוח ISAL
או 33$~ במשלוח DHL

אני חייב להגיד לך.
גם לי עד גיל 18 הייתה בעיה עם בליעת כדורים,פשוט לא מסוגל,לא אקמול ולא טיק טק,פשוט כלום.
אתה יודע איך התגברתי על זה?לא תאמין...התחלתי לבלוע כדורי אומגה 3,כן כן הענקיים האלה,הייתרון בהם הוא שהם מצופים ג'ל שפשוט מחליק בגרון.
בהתחלה לא הלך,עמדתי מעל הכיור וכל כדור שהתחיל להתמוסס לי בפה פשוט ירקתי(מה לעשות איך שהוא צריך ללמוד).
אחר כך עליתי על השיטה,אתה מכניס את הכדור לפה,מכניס לפה קצת מים(ולא פה מלא כמו שכנראה ניסית) ואחרי זה מגלגל קצת את הכדור במים(בפה) ופשוט בולע יחד עם המים את הכדור.
תנסה ותחזור לפה,זה יעזור לך מאוד בחיים(זה עדיף על לברוח מזה לכיוון של פירוק כדורים-שהורס את הכדור והאפקטיביות שלו).
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני חייב להגיד לך.
גם לי עד גיל 18 הייתה בעיה עם בליעת כדורים,פשוט לא מסוגל,לא אקמול ולא טיק טק,פשוט כלום.
אתה יודע איך התגברתי על זה?לא תאמין...התחלתי לבלוע כדורי אומגה 3,כן כן הענקיים האלה,הייתרון בהם הוא שהם מצופים ג'ל שפשוט מחליק בגרון.
בהתחלה לא הלך,עמדתי מעל הכיור וכל כדור שהתחיל להתמוסס לי בפה פשוט ירקתי(מה לעשות איך שהוא צריך ללמוד).
אחר כך עליתי על השיטה,אתה מכניס את הכדור לפה,מכניס לפה קצת מים(ולא פה מלא כמו שכנראה ניסית) ואחרי זה מגלגל קצת את הכדור במים(בפה) ופשוט בולע יחד עם המים את הכדור.
תנסה ותחזור לפה,זה יעזור לך מאוד בחיים(זה עדיף על לברוח מזה לכיוון של פירוק כדורים-שהורס את הכדור והאפקטיביות שלו).
בהצלחה!

האמת שנראה לי שמתישהו אני אהיה חייב..קצת קשה לי לעשות את זה בשביל מולטיויטמין כשפסיכולוגית אני יודע שיש אופציות לעיסות וטעימות..רק חבל שיקרות מאוד יחסית 😃
אבל רשמתי לי את מה שכתבת ואולי אני אנסה ..תודה על הטיפ, יום טוב.

פסיכולוגי נטו.
אני שם 6 כדורים של שמן דגים שותה מים ומוריד את כולם במכה.
אין לי בעיה גם להוריד בלי מים,כדורים של ויטמין C,אח''כ יש תחושה שזה נתקע בגרון:s59:

אולי נעשה אתגר בפורום מה כמות הכדורים המקסימלית שאנחנו מצליחים בבליעה אחת. זה יכול להגמר יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית