הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופטימן תופעת לוואי בשתן צהוב אשמח לעזרה!!

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
היי,
לאחרונה התחלתי לצרוך אופטימן 90 כמוסות (הצהוב)
אני לוקח כדור אחד בבוקר וכדור אחד לפני השינה (נכון?)
בכל מקרה...קורה דבר שקצת מטריד אותי...השתן שלי צהוב כמו שלא היה אף פעם!! אני לוקח קריאטין ואוכל --לפחות-- 2 גרם חלבון לקג משקל גוף ואני מפחד מעומס על הכליות (פעם יצא לי משהו כזה בבדיקות כי לא הייתי שותה מספיק מים )
עכשיו אני מקפיד לשתות המון אבל מאז שהתחלתי לקחת את המולטי ויטמין הזה נראה כאילו הוא סופח המון נוזלים ואני דואג מעומס על הכליות...זאת תופעה נפוצה?? זה אמור להיות ככה? מה עושים?

ממש תודה לעוזרים!!

היי,
לאחרונה התחלתי לצרוך אופטימן 90 כמוסות (הצהוב)
אני לוקח כדור אחד בבוקר וכדור אחד לפני השינה (נכון?)
בכל מקרה...קורה דבר שקצת מטריד אותי...השתן שלי צהוב כמו שלא היה אף פעם!! אני לוקח קריאטין ואוכל --לפחות-- 2 גרם חלבון לקג משקל גוף ואני מפחד מעומס על הכליות (פעם יצא לי משהו כזה בבדיקות כי לא הייתי שותה מספיק מים )
עכשיו אני מקפיד לשתות המון אבל מאז שהתחלתי לקחת את המולטי ויטמין הזה נראה כאילו הוא סופח המון נוזלים ואני דואג מעומס על הכליות...זאת תופעה נפוצה?? זה אמור להיות ככה? מה עושים?

ממש תודה לעוזרים!!
אל דאגה.
מה שמזוז כתב למעלה ↑

מי שאמר שזה הקריאטין אומר שטויות
שתן צהוב נעשה בגלל העודף של הריבופלן (B2)
Why Do Vitamins Make Urine Bright Yellow?

יש שתן צהוב זוהר , ויש שתן צהוב כהה עם ריח מאוד חזק של שתן ולא נעים. אפילו קצת שורף.
זה שתן שנובע מחוסר בשתייה ומינרלים של הגוף. לא דיברתי על הפאקינג שתן צהוב זוהר שנובע כתוצאה מויטמנים.
ואני יכול קצת ללמד אותך דבר או שתיים על ויטמינים באופן כללי. אתה זה שמדבר שטויות.
בקיצור , שורה תחתונה, אני דיברתי על X אתה מדבר על Y.
פותח האשכול -
אם השתן שלך צהבהב ואפילו זוהר נקרא לזה , זה מעולה והויטמינים "משפיעים"
אם הוא צהוב , כהה , ויש לו ריח נוראי של שתן - אתה לא שותה מספיק.
ואם אתה לא שותה מספיק , מה שאמרתי לגבי הקריאטין נכנס לתמונה.
בהצלחה חמוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית