עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי חבל לזרוק כסף על אבקתאהלן לכם, רציתי לדעת מה עדיף אבקת פחמימה או גיינר
או בכלל אם זה טוב או שונה מגיינר
אני מתכוון לערבב את האבקת פחמימה עם חלבון
אני סולד מגיינר בגלל הפחמימות הפשוטות, באבקת פחמימה שראיתי שסוג הפחמימה הוא מלטודסקטרים (פירוק של עמילן מתירס ותפוח אדמה ).
תודה מראש ושנה אזרחית מעולה 😃
אני מוסיף פחמימה מכיוון ולערכים של חלבון כבר הגעתי וגם לשומן נכון לתפריט שכולל את אבקת הפחמימה (סהכ 50 גרם אבקת פחמימה מסך הפחמימות הכולל, כל שאר ה270 גרם פחמימה מלאה) הערכים הם :בוא ניקח רגע צעד אחורה. למה מלחתחילה לתסף בפחמימה? תוכל
לפרט את התפריט שלך ומה ממנו אתה מתכוון לצרוך מהאבקה?
קשה לי להאמין שאתה מצליח לצרוך מספיק חלבון למסה, ודווקא פחמימה אתה לא מצליח, שאגב גם אין ממש צורך ממשי לצרוך פחמימות, אלא אם אתה מרגיש חוסר באנרגיה.
נכון שזה לא קשור , אבל הוא מנסה לעזור לך גם אם בעינייך זה לא לעניין קצת מעליב הייתי אומרלא יודע איך נגררו לנושא הזה , עקרונות ודגשים לבניית תפריט אני יודע מעולה (קצת יותר טוב ממה שאני טורח לשתף כאן בפוסט מכיוון וזה לא רלוונטי השאלה המקורית בכלל שונה לגמרי ממה שאנחנו מדברים עליו) , לא ביקשתי ייעוץ רק שאלתי מה ההבדל פחמימות בין פשוטות שיש בגיינר לבין המלטודקסטרין, אם אין לך את הידע הכללי הנדרש לשאלה הזאת, זה בסדר גמור גם אם לא תגיב...
אין שום הבדל. קריאה זריזה של המרכיבים בגיינר ואתה רואה שמה שיש שם זה מלטודקסטריןמישהו במקרה יודע מה ההבדלים בין הסוכרים שנפוצים ברוב הגיינירים של חברות כמו דימטייז לצורך העניין לבין ״אבקת מולטידקסטרין״