הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הירדמות הידיים בהיי באר סקוואט

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, הבעיה היא כזאת:
בזמן ביצוע היי באר סקוואט מתחילות להרדם לי הידיים בערך בחזרה השישי. נהיים לי עקצוצים בשתי הידיים וזה מרגיש מאוד לא טוב. ניסיתי לשנות אחיזה ורוחבה, בדקתי שהמוט יושב איפה שצריך ושוב דבר לא עוזר. אחרי הסט אני גם מרגיש מן כאב חלש באזור של המרפק גולף בשתי הידיים אבל זה מורגש רק כמה רגעים ולא כואב חוץ מזה.

אשמח אם למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה כי אין מידע בכלל ברשת בנושא.

אפשר לשאול מה עם הגב? אני זוכר שממש אמרת שאתה כמו חצי נכה ופתאום אתה עושה סקוואטים בחופשיות? איך זה פתאום החלים?
ומצטער יש כאן אנשים שמבינים הרבה יותר ממני.

• פותח/ת השרשור
בהיי באר מבחינת הגב מרגיש לי מעולה ובגלל זה אני מחחפש פתרון לבעיה ולא מעוניין להחליף ללואו.

בהיי באר מבחינת הגב מרגיש לי מעולה ובגלל זה אני מחחפש פתרון לבעיה ולא מעוניין להחליף ללואו.
זה ממש מוזר אתה יודע , אף פעם לא יצא לי לשמוע על דבר כזה אבל שמתי לב שהזמנים ארוכים טיפה מדי במהלך התרגיל בעמידה שלך בין החזרות למעלה אולי תנסה לקצר אותם וזה יעזור לך , או לפתוח ידיים יותר באחיזה של המוט אחיזה רחבה יותר , מקווה שיסתדר לך

יכול להיות שמרגע הכניסה לפוזיציה מתחת למוט אתה מפעיל המון לחץ על המוט בעזרת הידיים. תנסה להגיע למצב עם אחיזה כמה שיותר צרה, ורגע לפני שאתה מוציא את המוט תרפה את הידיים ותרגיש שאתה מרים את המוט בעזרת הגב הטרפזים בלבד.

באיזה מהאצבעות אתה מרגיש תחושת עקצוץ?
נשמע קצת כמו Cubital Syndrom או Ulnar Nerve Entrapment.
יש לך לפעמים קליקים כואבים מהמרפקים?
לפעמים אתה ישן עם הידיים עם פוזיציה של כפיפה במרפק ואז הן נרדמות?
כשאתה פושט/מכופף את המרפק עד הסוף, אתה מרגיש תחושה לא נעימה במרפק?

• פותח/ת השרשור
באיזה מהאצבעות אתה מרגיש תחושת עקצוץ?
נשמע קצת כמו Cubital Syndrom או Ulnar Nerve Entrapment.
יש לך לפעמים קליקים כואבים מהמרפקים?
לפעמים אתה ישן עם הידיים עם פוזיציה של כפיפה במרפק ואז הן נרדמות?
כשאתה פושט/מכופף את המרפק עד הסוף, אתה מרגיש תחושה לא נעימה במרפק?
לפעמים יכולות להרדם בשינה, אבל לא חושב שזה קשור. אני מרגיש הרדמות בכל כף היד. ואין קליקים או כאבים במרפקים בשום מצב ותנועות אחרות חוץ מזה.

אני עושה HB ונתקלתי בבעיה הזאת בעבר. שני דברים שעזרו לי היו:
1. לשמור על מפרק כף יד ישר באופן אקטיבי.
2. לא להחזיק את המוט באופן פסיבי. להפעיל עליו כוח גם בכיווץ המוט עצמו עם היד וגם בנסיון "לחתור" את המוט לתוך הטרפזים.

תנסה ותעדכן איך היה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית