הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הגיינר TRUE MASS של BSN?

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
צריך חוות דעת על המוצר הזה כדי לדעת אם לקנות או לא...
המטרה היא לעלות במסה לאט כדי להעלות כמה שפחות באחוזי שומן...
אני יודע שיש יחסית קצת קלוריות למנה אבל זה מה שאני רוצה מכיוון שאני רוצה לאכול הרבה במהלך היום...
תודה מראש לעוזרים!!! 😃

גיינר מאוד טוב וגם מאוד טעים דרך אגב אולי הגיינר הכי טעים שיצע לך לשתות. יש לו יכס טוב של חלבון/לפחמימה. בטעם וניל 50 גרם חלבון למנה +70 גרם פחמימות. בטעם וניל ושוקולד זה 630 קלוריות למנה בלי תוספת חלב ובטעם קרם עוגיות זה 590 קלוריות.בקיצור מומלץ!

מה עושה אותו כ"כ טוב מאוד ולמה הוא כזה יקר?

צריך לשלם לרוני על החסויות

בגדול יש יותר ויטמינים ומינראלים מכל גיינר אחר בכמות הרבה יותר גדולה
והחלבון זה כמה סוגי חלבון (מי גבינה, קזאין, ביצה..)

כרגע סיימתי קופסה. פעם ראשונה בחיים שאני יכול להגיד על גיינר משהו טוב.
ממליץ בחום. נראה לי שבתקופות של מאסה אשתמש בזה מעכשיו.
טעם שנסיתי-שוקו.

• פותח/ת השרשור
צריך לשלם לרוני על החסויות

חחחח אשכרה XD
זה גיינר שמומלץ גם לאחרי אימון או שזה גיינר שאמור להחליף ארוחה? כי אם יש לגיינר הרבה סוגי חלבון שכול אחד ניספג במהירות אחרת ויש בחצי מנה בערך 30 גרם של חלבון אז לא יצא שיש איזה 12 גרם של מי גבינה שניספג מהר וכול השאר יספגו לאט יותר ככה שזה לא יהיה אפקטיבי לאחרי האימון?!
KALINA מה עושה אותו כ"כ מיוחד שאתה אומר שזה הגיינר היחיד שאתה יכול לשבח?
אגב, איזה טעם אתה הכי ממליץ?
תודה! 😃

לא הייתי קונה גיינר. זה בזבוז כסף. ואם כבר אז לא של BSN. כי כל דבר של החברה הזאת הוא בזבוז כסף.

אני השתמשתי איתו בתור פוסט וורקואוט,שתיתי גם לפני השינה. הרכיבים נראים לי הגיוניים,לא יותר מדי סוכר ושומן,מבחינתי היה ניסוי שמראש הייתי סקפתי,אבל אהבתי גם את התוצאה,גם את המוצר. אשתמש בו גם בהמשך.
נסיתי טעם שוקו- אהבתי,לא יכול להגיד כלום לגבי טעמים אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית