הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
🙁😡

שניהם ברמות אפסיות,הרבה מתחת לנורמה ומבחינתה זה בסדר? הזוי

תומך בזה מאוד.
אין לך מושג איזה עצבני אני אחי פשוט בושה שאני מקבל כזאת התנערות אני מעריך שזה נטו נובע מבירוקרטיה לדעתי בגלל שהטסט גבוהה היא לא צסצכן בלהביא לי טיפול

זה מוזר לי מאוד..
ועוד אומרים לנו שכדאי לסמוך על הרופאים.

נולבדקס וכלומיד יעשו לך טוב
אם אין לך אפשרות להשיג את שניהם אז תביא רק נולבדקס

• פותח/ת השרשור
זה מוזר לי מאוד..

קצת בעיה שאין לי כלכך מאיפה להשיג כרגע ממש נדפקתי
מה אתם אומרים על כלומיד של ורטקס אפשר לסמוך על זה או שעדיף להמשיך לחפש רק מבית מרקחת?

ולהחמיר את הפגיעה? למצב אולי בלתי הפיך?
Fh וlsh שלך (הורמונים שאחראיים על ייצור טסט) כבר מושבתים.. אז למה להמשיך?

• פותח/ת השרשור
ולהחמיר את הפגיעה? למצב אולי בלתי הפיך?
Fh וlsh שלך (הורמונים שאחראיים על ייצור טסט) כבר מושבתים.. אז למה להמשיך?
אתה חושב שאפשר להחזיר את המצב לקדמותו ואם כן שווה לי לסבולולהיות עם רמות נמוכות של טסט?

זה מוזר לי מאוד..

תיקון קטן העדיפות היא לכלומיד בגלל היותו שהוא בעקרון פעול על היפופיזה יותר מאשר נולבדקס כשנולבדקס יותר חוסם את האסטרודיול ברקמות של החזה אךך שניהם טובים למשימה שניהם מגרים לייצר את Lh (ציטוט של רופא לגבי הserms) אפילו לטרזול או ארימדקס יכולים לעזור אך הם ממש תא מתאימים למשימה

• פותח/ת השרשור
תיקון קטן העדיפות היא לכלומיד בגלל היותו שהוא בעקרון פעול על היפופיזה יותר מאשר נולבדקס כשנולבדקס יותר חוסם את האסטרודיול ברקמות של החזה אךך שניהם טובים למשימה שניהם מגרים לייצר את Lh (ציטוט של רופא לגבי הserms) אפילו לטרזול או ארימדקס יכולים לעזור אך הם ממש תא מתאימים למשימה
אני מקווה שהכלומיד שאני משיג הוא legit בכל מקרה יש לי לטרוזול אמלי כרגע אתה ממליץ להתחיל כבר לקחת?
40 כדורים של כלומיד אמורים להספיק נכון?

תיקון קטן העדיפות היא לכלומיד בגלל היותו שהוא בעקרון פעול על היפופיזה יותר מאשר נולבדקס
תכף שולח לך מחקר
20מג נולבדקס = 150מג כלומיד מבחינת ההשפעה
אתה ממש לא צריך לטרוזול,אפילו תמנע מזה כרגע..
@Navira
So, in the study were established very, very interesting facts. Tamoxifen at a dosage of 20 mg per day increased the amount of testosterone to 142%, clomiphene to achieve this was used at a dose of 150 mg

Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI
לא בדיוק
השאיפה היא לקחת 100מג בשבועיים הראשונים(כל יום)
ו50 מג בשבועיים האחרונים (כל יום)
במקרה שלך אפילו הייתי מתחיל ב150-200 בימים הראשונים.

נולבדקס 40מג לשבועיים הראשונים כל יום
ו20מג לשבועיים האחרונים כל יום.
שוב,במקרה שלך הייתי מתחיל ב60מג לכמה ימים ראשונים

אני מקווה שהכלומיד שאני משיג הוא legit בכל מקרה יש לי לטרוזול אמלי כרגע אתה ממליץ להתחיל כבר לקחת?
לטרזול אכן עושה תעבודה אבללל הוא ממש לא מתאים למשימה לכן לא לגעת בו לגבי כלומיד תנסה להשיג טמוקסי וכלומיד
תכף שולח לך מחקר
20מג נולבדקס = 150מג כלומיד מבחינת ההשפעה

אתה ממש לא צריך לטרוזול,אפילו תמנע מזה כרגע..
@Navira
So, in the study were established very, very interesting facts. Tamoxifen at a dosage of 20 mg per day increased the amount of testosterone to 142%, clomiphene to achieve this was used at a dose of 150 mg

Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

לא בדיוק

מממ מענין מאוד. תודה אחי. מענין מאוד למה אז הרופא העדיף כלומיד מאשר טמוקסי,אבל השורה התחתונה שלו שכל חוסם אסטרוגן יכול לגרות Lh חלק טוב יותר חלק פחות טוב אבל העבודה נעשת.

מממ מענין מאוד. תודה אחי. מענין מאוד למה אז הרופא העדיף כלומיד מאשר טמוקסי,אבל השורה התחתונה שלו שכל חוסם אסטרוגן יכול לגרות Lh חלק טוב יותר חלק פחות טוב אבל העבודה נעשת.
כן,אני גם הייתי בטוח שכלומיד עדיף עד לא מזמן..
העניין הוא שרופאים לא באמת יודעים את זה כמו שצריך כי התרופות האלה במקור משמשות לדברים אחרים לגמרי
(טמוקסיפן לסרטן,כלומיד לביוץ בנשים)
והסיבות שאנחנו משתמשים בתרופות האלה,הם בשביל גירוי הhpta,זה לא הצורך הרפואי וזה לא מה שמלמדים אותם

כן,אני גם הייתי בטוח שכלומיד עדיף עד לא מזמן..
העניין הוא שרופאים לא באמת יודעים את זה כמו שצריך כי התרופות האלה במקור משמשות לדברים אחרים לגמרי
(טמוקסיפן לסרטן,כלומיד לביוץ בנשים)
והסיבות שאנחנו משתמשים בתרופות האלה,הם בשביל גירוי הhpta,זה לא הצורך הרפואי וזה לא מה שמלמדים אותם
ממ הבנתי נשמע הגיוני נממ אגב התחלתי על הניסוי שאמרתי לך בסוף אנסה רק טמוקסי ונירא בבדיקות דם מי נגד מי

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק

אז אני הולך בסוף על 2 חבילות של טמוקסי ו70 כדורי כלומיד אז לפי מה שאני מבין בשבוע הראשון אתה ממליץ לי להתחיל עם 60 מג טמוקסי ו200 כלומיד? ואז לרדת?

לא שבוע, יומיים שלוש, ליצור ריכוז גבוה בדם כי לשניהם זמן מחצית חיים גבוה..
לאחר מכן לפי הפרוטוקול המסודר
תעדכן אחי, אמור להיות לך חשק מיני מוגבר אחרי יומיים של 200כלומיד.
זה יהיה סימן די בולט בשבילך שזה עובד

• פותח/ת השרשור
רק כדי להיות בטוח
יומיים ראשונים Clomid 200mg + Nolvadex 60mg
12 יום Clomid 100mg + Nolvadex 40mg
14 יום Clomid 50mg + Nolvadex 20mg
כדאי לחלק את הכדורים לבןקר וערב או שאין לזה השפעה ? ותודה ענקית על העזרה אחי אתה ממש מציל אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית