הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה התלבטות לסייקל ראשון

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
שלום נעים מאוד קראתי כאן הרבה בפורום אחרי שהבנתי שאת החלום שלי לא אגשים באופן טבעי..

אז ככה קודם כל אני מתאמן כבר 5 שנים רציני מאוד
5-6 ארוחות ביום הגעתי לתוצאות יפות אבל בשנים אחרונות תקוע ועולה מאוד לאט בחיים לא חשבתי שאפנה לכיוון הזה אבל אינה אני כאן.. בכל זרת קראתי המון ושעיתי את המחקר שלי עדיין קשה לע להגיע להחלטה אני מעוניין בכמה שפחות תופעות לוואי לא רוצה תרופת קסם אין לי בעיה לעבוד קשה זה מה שאני עושה רק צריך דחיפה קלה מעוניין ב sarms או mk677 שאוכל להתאושש בקלות אשמח לדוגמאות של סייקלים והאם צריך pct ואיזה קצת מבולבל מכל האינפורמציה חשוב לציין שלא ניסיתי כלום לפני בריא 167ס״מ 65 קילו 10 אש תודה רבה לכולם מעוניין להתחיל בסייקל מסה)

איך אתה מתאמן 5 שנים
ואוכל 5-6 ארוחות ביום ושוקל 65 קילו
כמה עלית מאז שהתחלת להתאמן ?
תקרא תנעוצים
זה מראה שאין לך ידע בכלל בנושא אם כבר בחרת את האפציות האלה ,
אף אחד לא יבנה לך סייקל פה אם אין לך את הידע הבסיסי, תקרא תלמד תבין ויתקנו אותך במידה וצריך
סייקל זה לא משחק ילדים תגיע למקסימום שלך באופן טבעי ואז תשקול לכנס לסייקל
וסייקל ראשון טסט בלבד

• פותח/ת השרשור
איך אתה מתאמן 5 שנים
ואוכל 5-6 ארוחות ביום ושוקל 65 קילו
כמה עלית מאז שהתחלת להתאמן ?
תקרא תנעוצים
זה מראה שאין לך ידע בכלל בנושא אם כבר בחרת את האפציות האלה ,
אף אחד לא יבנה לך סייקל פה אם אין לך את הידע הבסיסי, תקרא תלמד תבין ויתקנו אותך במידה וצריך
סייקל זה לא משחק ילדים תגיע למקסימום שלך באופן טבעי ואז תשקול לכנס לסייקל
וסייקל ראשון טסט בלבד

קודם יש לי הרבה מאוד ידע.. אני נמוך עם מבנה לא גדול התחלתי 54 קילו גוף רזה היום אני 65 גוף רזה על אחוז שומן נמוך אני לא יודע על מה אתה מדבר לא הגעתי להתווכח איתך אצלי המראה והתוצאות מדברות.. פשוט הגעתי לשלב שאני נתקע ומתחיל להיפצע כל כמה זמן שאני מנסה לעלות.. ואם לא התקדמות מאוד איטית עליתי בערך 11קילו של שריר נקי.. הבנתי שסייקל ראשון זה טסט בגלל זה רשמתי את הפוסט כי אני רוצה תחליף אחר משו עם פחות תופעות ותלות לזמן ארוך..
קודם כל בן כמה אתה ?
Mk677 חומר מומלץ וטוב ,
לסייקל ראשון עדיף טסט בלבד !

אני בן 25

אני רוצה אולי להתחיל או עם mk677 או אוסטרין משו שיתן דיחפה קלה ובלי יותר מידי תופעות.. כי אני גר באל איי כרגע וקצת מסובך לי לעשות בדיקות דם וכל הדברים האלה בגלל זה אני רוצה דוגמא לסייקל קליל כולל pct או לא אם צריך ואיזה תודה!

קודם יש לי הרבה מאוד ידע.. אני נמוך עם מבנה לא גדול התחלתי 54 קילו גוף רזה היום אני 65 גוף רזה על אחוז שומן נמוך אני לא יודע על מה אתה מדבר לא הגעתי להתווכח איתך אצלי המראה והתוצאות מדברות.. פשוט הגעתי לשלב שאני נתקע ומתחיל להיפצע כל כמה זמן שאני מנסה לעלות.. ואם לא התקדמות מאוד איטית עליתי בערך 11קילו של שריר נקי.. הבנתי שסייקל ראשון זה טסט בגלל זה רשמתי את הפוסט כי אני רוצה תחליף אחר משו עם פחות תופעות ותלות לזמן ארוך..

אני בן 25

אני רוצה אולי להתחיל או עם mk677 או אוסטרין משו שיתן דיחפה קלה ובלי יותר מידי תופעות.. כי אני גר באל איי כרגע וקצת מסובך לי לעשות בדיקות דם וכל הדברים האלה בגלל זה אני רוצה דוגמא לסייקל קליל כולל pct או לא אם צריך ואיזה תודה!
תתחיל עם mk וזה הכל לגבי בדיקות דם אם מבצעים סייקלים צריך לבצע בדיקות דם לאחר כל סייקל באופן קבוע !

אחי אני ממששש אשמח לתמונות שלך !

פשוט אני ממש רוצה לדעת מה הגבול של הפוטנציאל הגנטי הטבעי

ממש מעניין אותי לראות מה השייפ שאפשר להגיע בצורה טבעית ואם תוכל לענות לי על זה תבורך !

ממש מעניין אותי לראות מה השייפ שאפשר להגיע בצורה טבעית ואם תוכל לענות לי על זה תבורך !
אבל הגבול שלו לא יגיד לך כלום על הגבול שלך. זה מאוד תלוי בגנטיקה. חוץ מזה שאתה לא יודע אם זה באמת הגבול הטבעי שלו

אבל הגבול שלו לא יגיד לך כלום על הגבול שלך. זה מאוד תלוי בגנטיקה. חוץ מזה שאתה לא יודע אם זה באמת הגבול הטבעי שלו

הוא הרגע אמר שהוא מתאמן 5 6 שנים וכבר קשה לו עם ההתקדמות והוא שוקל סייקל ראשון .
לא יודע אם זה ממש המיצוי אבל זה בערך יענה לי על השאלה

הוא הרגע אמר שהוא מתאמן 5 6 שנים וכבר קשה לו עם ההתקדמות והוא שוקל סייקל ראשון .
לא יודע אם זה ממש המיצוי אבל זה בערך יענה לי על השאלה
כן אבל אתה לא יודע מה ואיך הוא מתאמן ואוכל ב 5-6 שנים האלה, אולי זה לא אופטימלי והוא יכל להגיע לתוצאות יותר טובות, או הפוך אולי הוא עושה הכל ממש נכון ומדוייק, יותר מרוב האנשים והגיע לתוצאות טובות יותר מהצפוי.
וכמו שאמרתי זה משתנה מאוד מאדם לאדם כי לכל אחד יש גנטיקה שונה. כלומר הפוטנציאל שלו לא אומר כלום לגביך או לגביי או לגבי כל אחד אחר

כן אבל אתה לא יודע מה ואיך הוא מתאמן ואוכל ב 5-6 שנים האלה, אולי זה לא אופטימלי והוא יכל להגיע לתוצאות יותר טובות, או הפוך אולי הוא עושה הכל ממש נכון ומדוייק, יותר מרוב האנשים והגיע לתוצאות טובות יותר מהצפוי.
וכמו שאמרתי זה משתנה מאוד מאדם לאדם כי לכל אחד יש גנטיקה שונה. כלומר הפוטנציאל שלו לא אומר כלום לגביך או לגביי או לגבי כל אחד אחר

אחי אני לא מבין מה הבעיה..
שנינו מסכימים שהוא טבעי נכון ? לפי הכתוב .

שנינו בני אדם הוא לא נולד קרנף
אני סהכ רוצה לדעת בערך לאיזה גוף אני יכול לשאוף... מבחינת כמה קילו גרם מסה בערך אני יכול לעלות באופן טבעי

אני מכיר את הגוף שלי ובערך יודע איזה גנטיקה קבלתי מבחינת צורה אורך של השרירים אמממ חילוף חומרים מבנה גוף .

התמונות שלו יכולות לעזור לי לקבל קצת פרספקיטבה לאן אפשר בערך להגיע עוד פעם הכול בערך .

פשוט יוצא לי לראות כול פעם אנשים מגיבים לתמונות של אנשים עם שייפ מטורף וכול הזמן אומריפ בדוק שהם לוקחים משהו אז מעניין אותי למההה אומרים את זה תמידדד מה זה כתוב על השרירים???

אחי אני לא מבין מה הבעיה..
שנינו מסכימים שהוא טבעי נכון ? לפי הכתוב .

שנינו בני אדם הוא לא נולד קרנף
אני סהכ רוצה לדעת בערך לאיזה גוף אני יכול לשאוף... מבחינת כמה קילו גרם מסה בערך אני יכול לעלות באופן טבעי

אני מכיר את הגוף שלי ובערך יודע איזה גנטיקה קבלתי מבחינת צורה אורך של השרירים אמממ חילוף חומרים מבנה גוף .

התמונות שלו יכולות לעזור לי לקבל קצת פרספקיטבה לאן אפשר בערך להגיע עוד פעם הכול בערך .

פשוט יוצא לי לראות כול פעם אנשים מגיבים לתמונות של אנשים עם שייפ מטורף וכול הזמן אומריפ בדוק שהם לוקחים משהו אז מעניין אותי למההה אומרים את זה תמידדד מה זה כתוב על השרירים???
אין בעיה
אתה מכיר את הגוף שלך מבחינת צורה וזה, אתה כנראה לא מכיר את הגוף שלך מבחינת כמה מסת שריר תוכל לצבור, ובטח שאתה לא מכיר את הגוף של פותח הפוסט, אם יש לו יותר יכולת או פחות ממך לצבור מסת שריר.
תעשה מה שאתה חושב לנכון, אני מנסה להגיד לך פשוט שהתמונות שלו לא יגידו לך כלום לגביך, לא לטובה ולא לרעה. את הפוטנציאל שלך תדע רק כשתגיע קרוב אליו.

לפי דעתי אתה מדבר קצת שטויות ...

אני כן יכן להסכים איתך אם אני הייתי עכשיו בן 50 אז כן היכולת שלי לצבור מסהת שריר ושלו הייתה שונה אבל אם אני והוא בערך באותו גיל ושנינו אני מניח אנשים 'רגילים' ולא שונים בהורמונים מסויימים אז כן לא רואה שום סיבה שזה לא יענה לי על השאלה

אבל אם אני והוא בערך באותו גיל ושנינו אני מניח אנשים 'רגילים' ולא שונים בהורמונים מסויימים אז כן לא רואה שום סיבה שזה לא יענה לי על השאלה
לדעתי אתה טועה אבל סבבה 😃
אגב אני מניח שראית אנשים שלא התאמנו מעולם. יש כאלה שהם רזים מקל, יש כאלה שהם יחסית שריריים, יש שמנים, יש כל מיני. ואני מדבר על אנשים רגילים באותו גיל. הגנטיקה זה פקטור מאוד מאוד חשוב.
בכל מקרה זה לא נושא הפוסט ואני סתם גורם לנו להספים אותו, אז נסכים לא להסכים

לדעתי אתה טועה אבל סבבה 😃
אגב אני מניח שראית אנשים שלא התאמנו מעולם. יש כאלה שהם רזים מקל, יש כאלה שהם יחסית שריריים, יש שמנים, יש כל מיני. ואני מדבר על אנשים רגילים באותו גיל. הגנטיקה זה פקטור מאוד מאוד חשוב.
בכל מקרה זה לא נושא הפוסט ואני סתם גורם לנו להספים אותו, אז נסכים לא להסכים
מסכים איתך 😃

ם
זה רעיון יפה .. מעניין
ולשאלתך @Alone31 אכן mk677 ואוסטרין (אפשר ביחד אפילו) יתנו לך פוש קטן
לא שינוי גדול כמו טסט בסייקל ראשון שאם תחליט באמת תהיה חייב להסתדר על עצמך בקטע של בדיקות דם באל.איי שמה הרמה יותר גבוהה בבדיקות ובחומרים (דעה אישית) .
אבל אם תלך רק על Sarms יהיה אפשר להמר שבדיקות דם יצאו בסדר ולדלג עליהם .

5-6 שנים אימונים על 11 קילו לדעתי לא יודע מה עשית ומה אכלת אבל זה בהחלט לא השיא הטבעי שלך, מי שלא משקיע בתזונה משיג את התוספת הזאת בקלות, סלח לי על הגסות אבל כמה קוביות בבטן זה לא נקרא מסה מבחינתי אתה יכול להרעיב את עצמך ולהשיג את הקוביות האלה אז התוצאות שלך בכלל לא מראות 6 שנים של אימונים עצימים כולל תזונה מבוקרת בהתאם לצריכה שלך , אני לא מאמין באמירה הזאת אני אוכל מספיק ולא עולה במשקל !! אני מאמין בזה שאתה חושב שאתה אוכל מספיק אבל זה לא מספיק , לגבי הסייקל כבר ענו לך על זה ומכאן החלטה שלך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

קודם כל בוא נעשה סדר אני רואה שהרבה הגיבו שאם אני מתאמן ואוכל ככה אז לא הגעתי לגבול הגנטי... אז זה נכון ברור שלא הגעתי לגבול הגנטי
ואני מתאמן 4-5 שנים אבל ההתקדמות הרצינית הייתה ב שנתיים הראשונות ואז סוג של תקיעה אני רוצה להדגיש שרק בשנה הארחונה לקחתי את זה יותר רציני והתחלתי לחלק אוכל לקופסאות וממש להשקיע ולפני 3 חודשים הפסקתי לשתות אלכוהול לגמרי רואה שיפור התקדמות מאוד איטית עם תקיעות ופציעות ברור שאם הייתי עושה רק את זה בחיים שלי התוצאות היו אחרות לגמרי ב 5 שנים...

upload_2019-1-25_12-21-10.jpeg

ם

זה רעיון יפה .. מעניין
ולשאלתך @Alone31 אכן mk677 ואוסטרין (אפשר ביחד אפילו) יתנו לך פוש קטן
לא שינוי גדול כמו טסט בסייקל ראשון שאם תחליט באמת תהיה חייב להסתדר על עצמך בקטע של בדיקות דם באל.איי שמה הרמה יותר גבוהה בבדיקות ובחומרים (דעה אישית) .
אבל אם תלך רק על Sarms יהיה אפשר להמר שבדיקות דם יצאו בסדר ולדלג עליהם .

תודה רבה אני אשקול באמת לשלב את שניהם

בלת"ק.
לדעתי יש לך עדיין פוטנציאל מצוין להתפתח בתור טבעי. שקלת להתייעץ עם מאמן טוב\תזונאי ספורט?

• פותח/ת השרשור
בלת"ק.
לדעתי יש לך עדיין פוטנציאל מצוין להתפתח בתור טבעי. שקלת להתייעץ עם מאמן טוב\תזונאי ספורט?

לא, לא מזלזל אבל לא.. קורא ולומד המון לבד ניסיתי הכל על עצמי ברור שאתה צודק ויש לי עוד הרבה להתקדם טבעי אני פשוט בן 25 ואני לא במטרה שרציתי להגיע בגיל הזה בגלל זה אני פונה לכיוון הזה לקבל דחיפה קלה

לא, לא מזלזל אבל לא.. קורא ולומד המון לבד ניסיתי הכל על עצמי ברור שאתה צודק ויש לי עוד הרבה להתקדם טבעי אני פשוט בן 25 ואני לא במטרה שרציתי להגיע בגיל הזה בגלל זה אני פונה לכיוון הזה לקבל דחיפה קלה

תקשיב אחי לפי דעתי קודם כול יש לך גוף אש ואני גם חושב שאתה יכול עוד להתפתח טבעי.

באמת חבל ללכת למקום הלא טבעי .. פשוט למה ?

זה לא שאתה מתכנן קריירה בזה ותחרויות אז בשביל עוד קצת ללכת למקום לא טבעי שאין ממנו דרך חזרה פשוט נראה לי רעיון גרוע.

בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה אבל לפי דעתי כול היופי זה שאתה טבעי .

גם הגובה שלך נמוך ואני לא יודע כמה זה יצאעם לך להיות גוש שרירי תחשוב על זה פשוט חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית