הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה התלבטות לסייקל ראשון

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
שלום נעים מאוד קראתי כאן הרבה בפורום אחרי שהבנתי שאת החלום שלי לא אגשים באופן טבעי..

אז ככה קודם כל אני מתאמן כבר 5 שנים רציני מאוד
5-6 ארוחות ביום הגעתי לתוצאות יפות אבל בשנים אחרונות תקוע ועולה מאוד לאט בחיים לא חשבתי שאפנה לכיוון הזה אבל אינה אני כאן.. בכל זרת קראתי המון ושעיתי את המחקר שלי עדיין קשה לע להגיע להחלטה אני מעוניין בכמה שפחות תופעות לוואי לא רוצה תרופת קסם אין לי בעיה לעבוד קשה זה מה שאני עושה רק צריך דחיפה קלה מעוניין ב sarms או mk677 שאוכל להתאושש בקלות אשמח לדוגמאות של סייקלים והאם צריך pct ואיזה קצת מבולבל מכל האינפורמציה חשוב לציין שלא ניסיתי כלום לפני בריא 167ס״מ 65 קילו 10 אש תודה רבה לכולם מעוניין להתחיל בסייקל מסה)

• פותח/ת השרשור
תקשיב אחי לפי דעתי קודם כול יש לך גוף אש ואני גם חושב שאתה יכול עוד להתפתח טבעי.

באמת חבל ללכת למקום הלא טבעי .. פשוט למה ?

זה לא שאתה מתכנן קריירה בזה ותחרויות אז בשביל עוד קצת ללכת למקום לא טבעי שאין ממנו דרך חזרה פשוט נראה לי רעיון גרוע.

בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה אבל לפי דעתי כול היופי זה שאתה טבעי .

גם הגובה שלך נמוך ואני לא יודע כמה זה יצאעם לך להיות גוש שרירי תחשוב על זה פשוט חבל.

קודם כל תודה רבה זה לא עניין של תחריות או לא פשוט זה כמו חלום כזה רציתי להגיע לאזור ה 75-80 קילו שריר אני כרגע 65 אני לא חושב שהגיע לשם באופן טבעי אולי בגיל 30 ומשו... ואני רוצה את זה לפני גיל 30..

קודם כל תודה רבה זה לא עניין של תחריות או לא פשוט זה כמו חלום כזה רציתי להגיע לאזור ה 75-80 קילו שריר אני כרגע 65 אני לא חושב שהגיע לשם באופן טבעי אולי בגיל 30 ומשו... ואני רוצה את זה לפני גיל 30..

75 80 קילו על 167
אני לא חושב שאתה תאהב את התוצאה..
יש דבר כזה שנקרא יחס גובה משקל...

80 קילו שריר זה נראה אחלה לא על כול אחד..

תברר תחקור עד הסוף לפני שאתה מתחיל את זה
בכול מקרה שיהיה בהצלחה

גבר יש לך גוף פצצה. 25 -גיל מדהים ליהנות בגדול. שקלתה טוב לפני עלייה על הנדנדה. קרא את הפורום עם אילו בעיות אתה צריך להתמודד. . PCT לא פנקיאה. כולם צריכים להיות כנים כאן. ולהזהיר אתכם לגבי העתיד אם המטרה שלך היא להיות מנצח על הבמה אז ללכת לשם. ואם תנצח במיטה, עדיף להישאר אתלט טבעי. LOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית