הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט 140

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
כן זה לא הרבה וזה חימום של רובכם, אבל אני התחלתי לפני שלושה חודשים תוכנית 5/3/1
קיצר אשמח לשמוע ביקורת ממה שרואים, הדגשים שאני נותן לעצמי זה הצוואר בעיקר.. אבל אשמח לשמוע מכם
קיצר 140 קילו על 62.5 משקל גוף

מחקתי את הסירטון מהאתר הזה אם מישהו יכול להסביר לי איך מעלים. ..

נערך לאחרונה:
לפי מה שראיתי באינטרנט זה משהו מהספר החדש שלו, לא משהו שמיועד לתוכנית המקורית

זה אכן מהספר החדש. "פרוטוקול השבוע השבועי" הוא משהו שמוזכר רק בספר החדש, אבל הסיבה היא שוונדלר הוסיף את זה לתכנית האימון רק לאחר הוצאת הספר הקודם. בכל מקרה, וונדלר ממליץ להשתמש בזה כעוד כלי בארסנל, ויש לזה כמה אופציות לשימוש, ומה שרשום למעלה היא רק אחת מהן.

בספר החדש יש עוד כמה דברים שוונדלר הוסיף רק בשנים האחרונות (הוא מנהל פורום שחברות בו עולה כמה דולרים בחודש, ככה שרק מי שבפורום באמת מעודכן בכל השינויים עד שיוצא הספר), כמו בלוק "הובלה" ובלוק "עוגן", ועוד המון. התכנית הזאת מלאה באופציות, לטוב ולרע.

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מגיע לשבועות שלמים שאתה רק מנסה לגרד את העבודה המינימלית, זה הזמן לעשות ריסט

אלה מעט תרגילי עזר. זה יכול להספיק, אבל תנסה להוסיף עוד סטים
יש לי חמישה סטים לכל תרגיל להוסיף עוד?
זה אכן מהספר החדש. "פרוטוקול השבוע השבועי" הוא משהו שמוזכר רק בספר החדש, אבל הסיבה היא שוונדלר הוסיף את זה לתכנית האימון רק לאחר הוצאת הספר הקודם. בכל מקרה, וונדלר ממליץ להשתמש בזה כעוד כלי בארסנל, ויש לזה כמה אופציות לשימוש, ומה שרשום למעלה היא רק אחת מהן.

בספר החדש יש עוד כמה דברים שוונדלר הוסיף רק בשנים האחרונות (הוא מנהל פורום שחברות בו עולה כמה דולרים בחודש, ככה שרק מי שבפורום באמת מעודכן בכל השינויים עד שיוצא הספר), כמו בלוק "הובלה" ובלוק "עוגן", ועוד המון. התכנית הזאת מלאה באופציות, לטוב ולרע.
כן ראיתי גם על הבלוקים האלה אבל פחות התחברתי

• פותח/ת השרשור
5 כפול כמה? כמה פעמים בשבוע?

פרוטוקול השבוע השביעי מיועד לעבודה בצורת הסטים הזאת
התוכנית שלי בנויה בצורה כזאת

ראשון -
סווקאט - לפי השבוע
BBB - דדליפט 10*5
לחיצת רגלים - 10*5

שני -
בנצ' - לפי השבוע
BBB - פרס 10*5
מקבילים - 10*5

רביעי -
דדליפט - לפי השבוע
BBB - סווקאט 10*5
כיסא רומי - 10*5

חמישי -
פרס - לפי השבוע
BBB - בנצ' 10*5
מתח - 10*5

אתה חושב שצריך עוד? אני מעלה משקל בהכל גם בתרגיל עזר וגם בBBB אחת לשבוע שבועיים

אם היית יכול להתקדם כל החיים בלי תקיעות, היית בדרך הבטוחה ל400 קילו סקוואט. אבל לא.

יהיו תקיעות, במקרה שלך צריך לעשות ריסט, לשבור שיאים לחזרות ולהתקדם משם.
אני זוכר גם שאמרת שאתה סביב ה60 קילו משקל גוף, אז כן, אי אפשר להמנע ככה מתקיעות.

• פותח/ת השרשור
אם היית יכול להתקדם כל החיים בלי תקיעות, היית בדרך הבטוחה ל400 קילו סקוואט. אבל לא.

יהיו תקיעות, במקרה שלך צריך לעשות ריסט, לשבור שיאים לחזרות ולהתקדם משם.
אני זוכר גם שאמרת שאתה סביב ה60 קילו משקל גוף, אז כן, אי אפשר להמנע ככה מתקיעות.
הבנתי אחי, וכן אני לצערי 62.5 קילו על 164 ס"מ. .מקווה לעלות לאזור ה67, 68

גם יכול להיות שפשוט אין לך מספיק נפח תדירות, או עצימות בתרגילים המרכזיים בתוכנית הזאת, אין מה לעשות, זו לא תוכנית רצינית במיוחד, ובשלב מסויים היא דורשת יותר מודיפיקציות ממה שהתוכנית המקורית מרשה בלי לשנות אותה לגמרי

• פותח/ת השרשור
גם יכול להיות שפשוט אין לך מספיק נפח תדירות, או עצימות בתרגילים המרכזיים בתוכנית הזאת, אין מה לעשות, זו לא תוכנית רצינית במיוחד, ובשלב מסויים היא דורשת יותר מודיפיקציות ממה שהתוכנית המקורית מרשה בלי לשנות אותה לגמרי
אי אפשר להוסיף נפח בתרגילים המרכזיים?
למה לא תוכנית רצינית?
מה זה מודיפיקציות ?
ולמרות כל זאת אני מודע לזה, זה פשוט מסתדר לי עם העומס בצבא מאמין שבשלב מסויים אעבור תוכנית לאחת יותר טובה

אי אפשר להוסיף נפח בתרגילים המרכזיים?
לא יותר מדי בלי לשנות לחלוטין את התוכנית

למה לא תוכנית רצינית?
כי היא לא רצינית במיוחד, קצת נפח, קצת עצימות, בעיקר דורש מעט ונותן מעט, אבל זה עובד בהרבה מהמקרים

מה זה מודיפיקציות ?
modifications - שינויים

ולמרות כל זאת אני מודע לזה, זה פשוט מסתדר לי עם העומס בצבא מאמין שבשלב מסויים אעבור תוכנית לאחת יותר טובה
אם אתה בצבא אז זה בסדר, אתה לא יכול להתחייב לתוכנית רצינית יותר ודורשנית יותר. התוכנית הזאת לבינתיים תעבוד

• פותח/ת השרשור
לא יותר מדי בלי לשנות לחלוטין את התוכנית

כי היא לא רצינית במיוחד, קצת נפח, קצת עצימות, בעיקר דורש מעט ונותן מעט, אבל זה עובד בהרבה מהמקרים

modifications - שינויים

אם אתה בצבא אז זה בסדר, אתה לא יכול להתחייב לתוכנית רצינית יותר ודורשנית יותר. התוכנית הזאת לבינתיים תעבוד
הבנתי אותך תודה רבה על כל העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית