הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הודעה מטעם הנהלת IPC: מפגש קרב 3 מטעם GPA-D.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

- ביום ירושלים, לקראת סוף חודש מאי, תתקיים בירושלים אליפות ישראל הפתוחה תחת איגוד GPA-D, לקרב 3.

- התחרות הינה רשמית לקביעת שיאי ישראל ושיאי GPA-D על פי דיוויזיות המשקל המקובלות.

- התחרות תהיה תחת ניטור בדיקות סטרואידים מדגמיות ותקופתיות, כמו גם מבחן פוליגרף ביום התחרות עצמו לכל קובע שיא וכל עולה על פודיום.

- בקרוב תתפרסם טבלת שיאי ישראל רשמית לשיאי עבר שנבדקו כנגד כימיה - ועל פיה תנוהל טבלת שיאים המשכית לשיאים מנוטרי סטרואידים.

- פודיום בתחרות יהיו על פי הדיוויזיות להלן:

א. גברים מעל גיל 18:
עד 85 ק"ג.
עד 105 ק"ג.
מעל 105 ק"ג.

ב. נשים כולל:
עד 60 ק"ג.
מעל 60 ק"ג.

ג. גברים עד גיל 18:
עד 85 ק"ג.
מעל 85 ק"ג.

(אנו מקווים שבמפגש הפאוורליפטינג הבא, על פי הביקוש, תהיה דיוויזיית נוער נפרדת גם למקצה הנשים).

- עולים על פודיום צפויים לקבל סך פרסים כספיים של קרוב ל-20,000 ש"ח, וכמו כן יחולקו עוד פרסי חסויות בערך של אלפי ש"ח, למדורגים במקומות הבאים לאחר הפודיום ולכלל הספורטאים.

- התחרות תיערך בכללי RAW. תותר חגורה ויותרו רצועות שורש כף יד, אך לא רצועות ברכיים ולא ברכיות.

פרטים נוספים ימסרו בהמשך.
הנהלת IPC ישראל:
גל אדטו, מרדכי בוכניק, אליהו הנקין.

דבר ראשון אתה צריך למצוא תחרות, הדיון הזה מדבר על תחרות שכבר הייתה.
התחרויות שיש כרגע הן למיטב ידיעתי אחת בסוף אפריל שמאורגנת ע"י @PowerLifting ועוד אחת ביוני שמאורגנת ע"י מכון הכושר fitness land

דבר ראשון אתה צריך למצוא תחרות, הדיון הזה מדבר על תחרות שכבר הייתה.
התחרויות שיש כרגע הן למיטב ידיעתי אחת בסוף אפריל שמאורגנת ע"י @PowerLifting ועוד אחת ביוני שמאורגנת ע"י מכון הכושר fitness land
דווקא לא, התחרות הזאת תהיה במאי.
אושר באפריל ואולג ביוני.

כתבתי 3 תחרויות ב3 מועדים שונים עם 3 מארגנים שונים.
אפשר פרטים מפורטים על 2 האחרים. וכיצד להירשם להם.
שלום קוראים לי נדב ואני לא הייתי אף פעם בתחרות.
אשמח לדעת איך נרשמים כי חיפשתי קצת ולא מצאתי.
ברוך הבא, אני מקווה להתחרות גם כן בעז"ה.
תן את כל המידע שיש לך על כולם.

.
"]לתחרות של אושר בוולקן - צרו קשר עם אושר סופטי OSHER SOFTI (@PowerLifting כאן או בפייסבוק או באינסטגרם.

לתחרות של IPC בירושלים - צרו קשר עם אליהו הנקין @TheTzadik כאן או בפייסבוק - הפרטים בשרשור הזה.

לתחרות של אולג בפיטנס לנד (ראשל״צ?) - צור קשר עם OLEG IVANIKOV בפייסבוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית