הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים קלים בתכנית AB

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני עושה תכנית AB ומתאמן 4 פעמים בשבוע בכול אימון 6-8 חזרות למורכבים ו8-10 למבודדים, היום דיברתי עם מאמן שייעץ לי לעשות כרגיל את שני האימונים הראשונים של השבוע ואת השני האימונים השניים לעשות אימונים יותר קלים של 10-15 חזרות את אותם תרגילים בלי להתאמץ לגמרי ולא את המקסימום או כמעט מקסימום חזרות כדי שהגוף יוכל להתאושש יותר טוב, מה אתם אומרים על זה?

לא הייתי מקשיב לו. מדי פעם קח יומיים-שלוש מנוחה והגוף יתאושש לגמרי.
אם אתה עושה ABXABXX אז בכל סוף שבוע אתה נח יומיים וזה מספיק.
לעשות אימונים קלים במקרה שלך לדעתי זה בזבזוז זמן וזה יאט לך את קצב ההתקדמות.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מקשיב לו. מדי פעם קח יומיים-שלוש מנוחה והגוף יתאושש לגמרי.
אם אתה עושה ABXABXX אז בכל סוף שבוע אתה נח יומיים וזה מספיק.
לעשות אימונים קלים במקרה שלך לדעתי זה בזבזוז זמן וזה יאט לך את קצב ההתקדמות.
הבן אדם היה אבל מר ישראל

המציאות היא שהם הרבה פעמים לא יודעים להבדיל בין מתאמן טבעי ללא טבעי. זה נשמע לך ביזארי לחלוטין
אבל אני הייתי (עוד לפני שהבנתי משהו) תחת מאמן מאוד מוכר בתחום שלא טורח להתחרות בארץ שלא אציין את שמו והוא נתן לי תפריט של כפול 4 חלבון + ABCDE עם מיליון תרגילים (אולי 7 תרגילי גב באימון עם דדליפט 3X12) הוא נראה פשוט מטורף, אבל מה? עובדה שהתכנית והתפריט שלו (אם הייתי
טיפש מספיק בשביל להמשיך עם זה) היו פשוט זבל טהור שהיו משביתים אותי, פשוט לשבת ולחרבן על זה. זה הספורט גבר וזה נשמע לך ביזארי ודפוק לחלוטין

ואני מסכים איתך! אני אישית חושב ויכולים לא להסכים איתי שזה פשוט סוג האנשים שנמשכים לספורט בילדינג תחרותי בארץ (לפחות הרבה מהם)
כמו ערסים כאלו עם 0 זין לסביבה ופשוט זורקים לכל אחד מה לעשות בלי שבאמת אכפת להם, הם יגידו לך לעשות משהו בלי להכיר אותך בלי כלום
העיקר זה עבד על דוד של דודה שלי.

אין לי שמץ מי אמר לך את זה, אבל קח את מה שאמרתי בחשבון. יש כאן הרבה אנשים בפורום (אנשים פשוטים לא מרי ישראל ולא גביעים) שהייתי מעדיף
להתאמן אצלם מאשר מרי ישראל או לא יודע מה אחרים עם כמה יפה שזה נשמע או כמה וורידים יפים שיש להם. יש בילדרים שעובדים בסגנון הזה
אבל הם מסוגלים להבין שטבעי לא אמור לעבוד ככה והוא צריך להתרכז בעיקר בכוח. יש כאלו! פשוט בארץ זה נדיר משום מה. לדעתי סוג האנשים ומה
שהולך סביב הספורט לא רוצה להרחיב יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
המציאות היא שהם הרבה פעמים לא יודעים להבדיל בין מתאמן טבעי ללא טבעי. זה נשמע לך ביזארי לחלוטין
אבל אני הייתי (עוד לפני שהבנתי משהו) תחת מאמן מאוד מוכר בתחום שלא טורח להתחרות בארץ שלא אציין את שמו והוא נתן לי תפריט של כפול 4 חלבון + ABCDE עם מיליון תרגילים (אולי 7 תרגילי גב באימון עם דדליפט 3X12) הוא נראה פשוט מטורף, אבל מה? עובדה שהתכנית והתפריט שלו (אם הייתי
טיפש מספיק בשביל להמשיך עם זה) היו פשוט זבל טהור שהיו משביתים אותי, פשוט לשבת ולחרבן על זה. זה הספורט גבר וזה נשמע לך ביזארי ודפוק לחלוטין

ואני מסכים איתך! אני אישית חושב ויכולים לא להסכים איתי שזה פשוט סוג האנשים שנמשכים לספורט בילדינג תחרותי בארץ (לפחות הרבה מהם)
כמו ערסים כאלו עם 0 זין לסביבה ופשוט זורקים לכל אחד מה לעשות בלי שבאמת אכפת להם, הם יגידו לך לעשות משהו בלי להכיר אותך בלי כלום
העיקר זה עבד על דוד של דודה שלי.

אין לי שמץ מי אמר לך את זה, אבל קח את מה שאמרתי בחשבון. יש כאן הרבה אנשים בפורום (אנשים פשוטים לא מרי ישראל ולא גביעים) שהייתי מעדיף
להתאמן אצלם מאשר מרי ישראל או לא יודע מה אחרים עם כמה יפה שזה נשמע או כמה וורידים יפים שיש להם. יש בילדרים שעובדים בסגנון הזה
אבל הם מסוגלים להבין שטבעי לא אמור לעבוד ככה והוא צריך להתרכז בעיקר בכוח. יש כאלו! פשוט בארץ זה נדיר משום מה. לדעתי סוג האנשים ומה
שהולך סביב הספורט לא רוצה להרחיב יותר מידי.
זה היה ביעוץ אישי כזה ודווקא הוא אומר לי שההפך בגלל שאני טבעי ולא על חומרים אני צריך את האימון הקל הזה כי אם כל אימון אני נותן את המקסימום אני לא מתאושש

זה היה ביעוץ אישי כזה ודווקא הוא אומר לי שההפך בגלל שאני טבעי ולא על חומרים אני צריך את האימון הקל הזה כי אם כל אימון אני נותן את המקסימום אני לא מתאושש

אתה יודע שאפשר להתאמן כבד אבל לא לתת מקסימום? (שאתה בהחלט לא צריך להגיע לכשל בכל אימון שלך)
בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה או שתלמד בדרך היפה או שתלמד בעזרת כאפה מהחיים וזה בסדר גמור גם אני למדתי בעזרת הכאפה הזו
להרים משקלי נוצה לא ממש יתרום לך, לגוף שלך יש דברים יותר חשובים לדאוג להם. אתה יכול כמובן להתקדם בעומסים בקטע של יותר סטים
ואפילו יותר חזרות! אבל אז מה? איזה אימון זה? תהיה בחדר כושר 4 שעות? אולי תביא מיטה מתקפלת וזהו

זה שהוא היה מר ישראל לא אומר שהוא יודע לאמן, זה אולי אומר שהוא יודע להתאמן.
כל מאמן טוב יידע גם להתאמן טוב, אבל לא כל מתאמן טוב יידע לאמן. יש הבדל גדול בין להתאמן (לאמן את עצמך) לבין לאמן אחרים. בטח ובטח שאתם שניכם בשתי קטגוריות שונות (אתה טבעי והוא לא).

תתאמן איך שהגוף שלך מרגיש.
אתה בא עייף לאימון תוריד משקל אתה בא רענן תרביץ
תפסיק להקשיב ולשאול את כל העולם .
אין הכי טוב תעשה בהתאם למה שהגוף שלך יכול לא להיות מטורף מדי.

כל אדם יתן לך עצה שונה וכל אחד מעצות האלו יכולה להיות טובה אין דרך אחת תקשיב לגוף...

נערך לאחרונה:
תפסיק לספור חזרות תתחיל לעבוד לפי כשל אם נכשלת בחזרה ה8 או ה18 זה לא כזה חשוב כמה ספרת, הרי השריר מתפתח כאשר הוא נמצא תחת לחץ בזמן מסוים שזה מה שנקרא בשפת המתאמנים ( שורף) , אם אתה די עייף אל תלך לאימון תקשיב לגוף שלך תן לו מנוחה, ומומלץ אפילו לעשות מנוחה של שבוע פעם ב4 חודשים, ולעבוד עם משקלים קטנים מדי פעם עם חזרות גבוהות זה גם סוג של גיוון באימון אז כן זה אפשרי, כל שינוי באימונים יביא תוצאות , וכל טיפ שתלמד ממפתחי גוף מקצועיים יכול לתרום לך יותר ידע ונסיון

• פותח/ת השרשור
אני די מתחיל ולא יודע אם איך שאני מקשיב לגוף שלי זה באמת כמו שצריך, עדיין לא מכיר את הגוף שלי מספיק טוב אחרי 7 חודש של אימונים

אני די מתחיל ולא יודע אם איך שאני מקשיב לגוף שלי זה באמת כמו שצריך, עדיין לא מכיר את הגוף שלי מספיק טוב אחרי 7 חודש של אימונים
אתה מרגיש אנרגיות וחזק תן עבודה מרגיש פחות תוריד עבודה אין פה מדע מדיוק .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית