הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טומקסיפן במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור
אני שואל בגלל שבסייקל הקודם לקראת הסוף התחיל קצת הגינו. אז אמרו לי שזה לא יקרא לך עוד פעם. צריך לכחת כדור אחד ביום ליפני השינה.
ואז מישהו אחר אמר לי, אסור לכחת במהלך הסייקל כי זה מוריד את ההשפעה של הסייקל. אז אני לא יודע מה לעשות.

מהתחלה אפשר וניתן למנוע את זה על ידי שליטה באסטרוגן אבל עם יש רגישות וקיים גינו אין שום בעיה ב20 מג טמוקסיפן במהלך הסייקל אבל אני יותר מעדיף תשיטה הראשונה ןזה שמירה על רמת אסטרודיול תקינה בגוף

אני שואל בגלל שבסייקל הקודם לקראת הסוף התחיל קצת הגינו. אז אמרו לי שזה לא יקרא לך עוד פעם. צריך לכחת כדור אחד ביום ליפני השינה.
ואז מישהו אחר אמר לי, אסור לכחת במהלך הסייקל כי זה מוריד את ההשפעה של הסייקל. אז אני לא יודע מה לעשות.
תרשום את הסייקל הבא שלך שאתה רוצה להתחיל . חומרים, מינונים,ואורך הסייקל .

• פותח/ת השרשור
אין בעיה פשוט בווצאפ זה יותר מהר לא משנה.
יש לי 4 בקבוקונים של טסט 4 של דרוסטנול. ו3 חבילות של GH כול חבילה 12mg.
מה המינין של הgh המומלץ?

GH מינון יומי של 5UI מקובל. מסייקל כזה של GH מסטרון טסט במידה ויהיה לך איקצוצים או חשש לגינו גוש בפיטמות תתחיל לשתות טמוקסיפן עד שזה עובר ונעלם.

GH מינון יומי של 5UI מקובל. מסייקל כזה של GH מסטרון טסט במידה ויהיה לך איקצוצים או חשש לגינו גוש בפיטמות תתחיל לשתות טמוקסיפן עד שזה עובר ונעלם.
סבבה ונכון לחלוטין אבל מה עם לשלוט ברמת האסטרודיול בדם כדי שלא יחזור

אז לפי מה שאתה אומר הכמות של הgh שיש לי לו מספיקה לכלום
תראה לי מפתח גוף אחד בעולם חובבן או מקצוען שעושה GH פחות מ-3-6 חודשים רצוף על 5UI יום יומי.
סבבה ונכון לחלוטין אבל מה עם לשלוט ברמת האסטרודיול בדם כדי שלא יחזור
הוא יכול לעקוב אחרי זה בבדיקות דם. על בסיס יומי לשתות 2 פרווירון ביום. יש לו גם מסטרון שעוזר לו. ועם המינון של הטסט הוא 750 מלגרם או יותר הוא יכול להוסיף או ארימידקס או לטרזול כדור אחד פעם ב-3-4 ימים.

• פותח/ת השרשור
וואלה קראתי קצת באינטרנט וראיתי כמה מאמרים ביוטיוב. אומרים שם 2 ui ביום.
בלי לכחת עוד חומרים.
ומי שלוכח ביחד עם הgh עוד כמה חומרים יכול להוריד את המינון של ה GH

וואלה קראתי קצת באינטרנט וראיתי כמה מאמרים ביוטיוב. אומרים שם 2 ui ביום.
בלי לכחת עוד חומרים.
ומי שלוכח ביחד עם הgh עוד כמה חומרים יכול להוריד את המינון של ה GH
תנסה על עצמך ותראה ש-2UI של GH למטרות פיתוח גוף לא יעבוד עליך.

• פותח/ת השרשור
י

קבצים מצורפים

• 71D191A6-F5B7-4056-8BFC-DE3FC809F6EF.jpeg
    71D191A6-F5B7-4056-8BFC-DE3FC809F6EF.jpeg
    KB 92 · צפיות: 74
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית