עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרשום את הסייקל הבא שלך שאתה רוצה להתחיל . חומרים, מינונים,ואורך הסייקל .אני שואל בגלל שבסייקל הקודם לקראת הסוף התחיל קצת הגינו. אז אמרו לי שזה לא יקרא לך עוד פעם. צריך לכחת כדור אחד ביום ליפני השינה.
ואז מישהו אחר אמר לי, אסור לכחת במהלך הסייקל כי זה מוריד את ההשפעה של הסייקל. אז אני לא יודע מה לעשות.
סבבה ונכון לחלוטין אבל מה עם לשלוט ברמת האסטרודיול בדם כדי שלא יחזורGH מינון יומי של 5UI מקובל. מסייקל כזה של GH מסטרון טסט במידה ויהיה לך איקצוצים או חשש לגינו גוש בפיטמות תתחיל לשתות טמוקסיפן עד שזה עובר ונעלם.
תראה לי מפתח גוף אחד בעולם חובבן או מקצוען שעושה GH פחות מ-3-6 חודשים רצוף על 5UI יום יומי.אז לפי מה שאתה אומר הכמות של הgh שיש לי לו מספיקה לכלום
הוא יכול לעקוב אחרי זה בבדיקות דם. על בסיס יומי לשתות 2 פרווירון ביום. יש לו גם מסטרון שעוזר לו. ועם המינון של הטסט הוא 750 מלגרם או יותר הוא יכול להוסיף או ארימידקס או לטרזול כדור אחד פעם ב-3-4 ימים.סבבה ונכון לחלוטין אבל מה עם לשלוט ברמת האסטרודיול בדם כדי שלא יחזור
תנסה על עצמך ותראה ש-2UI של GH למטרות פיתוח גוף לא יעבוד עליך.וואלה קראתי קצת באינטרנט וראיתי כמה מאמרים ביוטיוב. אומרים שם 2 ui ביום.
בלי לכחת עוד חומרים.
ומי שלוכח ביחד עם הgh עוד כמה חומרים יכול להוריד את המינון של ה GH