הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסיים 5x5 linear version, יש המלצות לתוכנית?

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
ככה, הייתי בחיטוב ,עשיתי תתוכנית, שמרתי ואף עליתי בחלק מהדברים, כרגע על נייטרלי, תקוע, ואפילו יש רגרסיה קטנה, רוצה להחליף תוכנית.

אני מכוון לתוכנית כוח, אבל גם עם דגש קטן על היפרטרופיה.

האופציה הראשונה זה HST, נכון, זאת תוכנית שסובבת סביב ההיפרטרופיה, והיא מאוד מבאסת, אבל אני אישית חוויתי בה עלייה יפה במשקלים, למרות שזאת לא תוכנית בסגנון של 5x5 או ss וכדומה, היא עבדה עליי לא רע.

האופציה השניה זה-
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Layne_Norton's_Power/Hypertrophy_Routine

ליין נורטון, רוטינה להיפרטרופיה לכח, אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד מה דעתכם, אני אשמח.

עוד המלצות התקבלו בברכה, אם זה סיבוך גדול מדיי לבקש תוכנית שתעבוד על גם וגם, אני אתפשר על תוכנית כח, אז אם יש למשהו המלצה על תוכנית שהוא ראה בה תוצאות יפות, אני אשמח לשמוע, כמו למשל texas method, וכדומה.

תודה רבה:)

• פותח/ת השרשור
בחיטוב?
אמממ החיטוב היה בערך חודשיים וחצי, היתה עלייה ושמירה על המשקלים כמעט לכל אורכו, נגיד בבנץ היתה עלייה מינורית, שמרתי אבל על המשקלים, דדליפט עלה יפה וגם הסקוואט...

• פותח/ת השרשור
בנץ 107.5 ל5
סקוואט 142.5 ל5
דדליפט 185 ל5
מילטרי 70 ל5

1.73, 84-85 קילו.
מטרה, להתחזק ולגדול, אני לא עוסק בספורט ספציפי, אני מניח שאלו המטרות של רוב האנשים שמתאמנים בחדר כושר...

---------- התגובה התווספה ב 21:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:51 ----------

נו יש הצעות?

---------- התגובה התווספה ב 22:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:54 ----------

איך הWS4SB?

אם מיצית את הליניארית
אני יכול להמליץ רק על תוכנית אחת

גלן פנדלי ללא ספק
התוכנית הכי טובה שיצא לי לעשות

השאלה אם באמת מיצית את הליניארית ומהסיבות הנכונות

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש שאני תקוע, וזה די מעצבן, זה לא התזונה, כי אני אוכל יותר ממה שאני אוכל בחיטוב, ובימים האחרונים בכלל, אני אמור להיות בנייטרלי אבל כל יום כמעט יש לי ציט, היום למשל זה היה 5 חתיכות פיצה שאכלתי עם ידידה...
יש מצב שזה השינה, למרות שאני יושן בסדר, בחיטוב הייתי בחפושת סמסטר ישנתי איזה 9 שעות ביום, כרגע זה בסביבות ה7, זה השינויי המשמעותי היחיד לרעה...
מילא אם הייתי על אותו משקל, אבל יש רגרסייה וזה קצת מחרפן אותי, ואני כבר על התוכנית הזאת איזה 3 חודשים+, בסכ"ה ראיתי ממנה תוצאות מעולות, הגיע הזמן להתקדם.

גלן פנדליי? אני אבדוק אותה, בכל מקרה, מה דעתך על הws4sb?

אני מרגיש שאני תקוע, וזה די מעצבן, זה לא התזונה, כי אני אוכל יותר ממה שאני אוכל בחיטוב, ובימים האחרונים בכלל, אני אמור להיות בנייטרלי אבל כל יום כמעט יש לי ציט, היום למשל זה היה 5 חתיכות פיצה שאכלתי עם ידידה...
יש מצב שזה השינה, למרות שאני יושן בסדר, בחיטוב הייתי בחפושת סמסטר ישנתי איזה 9 שעות ביום, כרגע זה בסביבות ה7, זה השינויי המשמעותי היחיד לרעה...
מילא אם הייתי על אותו משקל, אבל יש רגרסייה וזה קצת מחרפן אותי, ואני כבר על התוכנית הזאת איזה 3 חודשים+, בסכ"ה ראיתי ממנה תוצאות מעולות, הגיע הזמן להתקדם.

גלן פנדליי? אני אבדוק אותה, בכל מקרה, מה דעתך על הws4sb?

לא בשלב זה
המשקלים שלך נמוכים, אין טעם לעבוד דינאמי ולחלק לעליון/תחתון

• פותח/ת השרשור
סבבה, האמת קראתי על התוכנית של גלן פנדליי, דווקא מוצאת חן בעייני, חחח מה שכן, זה קצת משגע אותי שהתוכנית האלה מקבילות אותך ל3 אימונים בשבוע:/
טוב כנראה שמתחילת שבוע הבא אני אעבור לתוכנית הזאת, תודה:)

סבבה, האמת קראתי על התוכנית של גלן פנדליי, דווקא מוצאת חן בעייני, חחח מה שכן, זה קצת משגע אותי שהתוכנית האלה מקבילות אותך ל3 אימונים בשבוע:/
טוב כנראה שמתחילת שבוע הבא אני אעבור לתוכנית הזאת, תודה:)

סימן שאתה לא עובד מספיק כבד אם אתה אומר רק 3 פעמים בשבוע
בשיא הנפח הייתי לוקח הרבה יומיים מנוחה כדי להתאושש והיה יוצר 2-3 אימונים בשבוע

לא יודע אם בשלב זה גלן פנדלי יהיה טוב כי אתה יכול למצות מדקאו או טקסס

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה קטנה, הבנתי שבתוכנית של פנדליי, אם הדדליפט שלי פי 2 ממשקל הגוף, אז לעשות תדדליפט ל5x3, נכון(בשבוע הנפח), נכון?
ומכמה אתה ממליץ להתחיל את התוכנית, 80%-70% מהmax?

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

סימן שאתה לא עובד מספיק כבד אם אתה אומר רק 3 פעמים בשבוע
בשיא הנפח הייתי לוקח הרבה יומיים מנוחה כדי להתאושש והיה יוצר 2-3 אימונים בשבוע

לא יודע אם בשלב זה גלן פנדלי יהיה טוב כי אתה יכול למצות מדקאו או טקסס

חחח ננסה, האמת שאני מאוד אהבתי את הסידור של ה5x5 linear, פשוט זה שאני תקוע משגע אותי, הפדנליי יחסית דומה לה, נראה איך יעבוד.

תנסה
הכל רשום במאמר

תוריד את זה, תציב את ה RM5 שלך והקובץ יחשב לך לבד (אם אתה רוצה אתה יכול לשנות את הקפיצות בין הסטים ליותר מ 10%, נגיד ל 15% תשחק עם הקוביות הצבועות בצהוב

אם מיצית את הליניארית
אני יכול להמליץ רק על תוכנית אחת

גלן פנדלי ללא ספק
התוכנית הכי טובה שיצא לי לעשות

השאלה אם באמת מיצית את הליניארית ומהסיבות הנכונות
למה עדיף גלן פנדלי ולא טקסס למשל?

כי טקסס היא כמו מדקאו רק שהשבוע מחולק שונה
שתיהן התקדמות שבועית

אם אתה נתקע באמת באמת מהתקדמות שבועית יש טעם לעבור לגלן פנדלי
אם אתה תקוע מסיבות לא אמיתיות (גם שלא באשמתך) אז שווה לעבור ממדקאו לטקסס או ליהפך, כי יכול להיות שתגיב יותר טוב לסידור שונה

• פותח/ת השרשור
וואלה?
למה מה ההיגיון מאחורי זה?
אני כבר במסה אפשר להגיד, אני כביכול בנייטרלי, אבל הוא נשבר לפני כמה ימים, בגלל כל מני ציטים בלתי צפויים(ככה זה שאתה סטודנט), טוב ננסה את התוכנית עוד שבוע, נראה איך ילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית