נק' מוניטין:
9
- 213
- 14
מה הולך חברה? באמת שכל פעם שאני עושה את התרגיל יש עוד משהו ועוד משהו שאני צריך לשפר וזה באמת לא נגמר אז כל פעם אני מעלה אתם נותנים לי עצות ואני מנסה לשפר.
כמה סרטונים שהעליתי לאתר עם משקלים שנעים בין 120 ל140 ונתתם לי ביקורת:
בעיקר הבנתי שאני צריך לתקן את מנח הגב, משהו שקשור לגלגול אגן (מקווה שהבנתי את זה), צוואר במנח לא תקין, לא משקיע בסט אפ ותולש את המוט וכו..
דדליפט מהיום שנסיתי לעבוד על הדברים:
120 קילו הורדתי את החגורה, עדיין לא נראה לי מושלם אני כן רואה משהו בגב תחתון שטיפה מתעגל או שזה הסיבוב אגן שניסו להסביר לי, תקנו אותי אם אני טועה אבל הגב בסהכ במצב יותר טוב ממקודם.
זה סרטון עם 115 קילו סט אחרי ה120 החלטתי שאני אוריד עוד טיפה כדי לשפר(שבוע שעבר עשיתי 140 אך הגב התקער לגמרי)
זאת נראלי הטכניקה הכי טובה שהייתה לי ממה שאני רואה, אשמח לעוד טיפים לשיפור.
כמה סרטונים שהעליתי לאתר עם משקלים שנעים בין 120 ל140 ונתתם לי ביקורת:
בעיקר הבנתי שאני צריך לתקן את מנח הגב, משהו שקשור לגלגול אגן (מקווה שהבנתי את זה), צוואר במנח לא תקין, לא משקיע בסט אפ ותולש את המוט וכו..
דדליפט מהיום שנסיתי לעבוד על הדברים:
120 קילו הורדתי את החגורה, עדיין לא נראה לי מושלם אני כן רואה משהו בגב תחתון שטיפה מתעגל או שזה הסיבוב אגן שניסו להסביר לי, תקנו אותי אם אני טועה אבל הגב בסהכ במצב יותר טוב ממקודם.
זה סרטון עם 115 קילו סט אחרי ה120 החלטתי שאני אוריד עוד טיפה כדי לשפר(שבוע שעבר עשיתי 140 אך הגב התקער לגמרי)
זאת נראלי הטכניקה הכי טובה שהייתה לי ממה שאני רואה, אשמח לעוד טיפים לשיפור.