הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
מה הולך חברה? באמת שכל פעם שאני עושה את התרגיל יש עוד משהו ועוד משהו שאני צריך לשפר וזה באמת לא נגמר אז כל פעם אני מעלה אתם נותנים לי עצות ואני מנסה לשפר.
כמה סרטונים שהעליתי לאתר עם משקלים שנעים בין 120 ל140 ונתתם לי ביקורת:

בעיקר הבנתי שאני צריך לתקן את מנח הגב, משהו שקשור לגלגול אגן (מקווה שהבנתי את זה), צוואר במנח לא תקין, לא משקיע בסט אפ ותולש את המוט וכו..

דדליפט מהיום שנסיתי לעבוד על הדברים:

120 קילו הורדתי את החגורה, עדיין לא נראה לי מושלם אני כן רואה משהו בגב תחתון שטיפה מתעגל או שזה הסיבוב אגן שניסו להסביר לי, תקנו אותי אם אני טועה אבל הגב בסהכ במצב יותר טוב ממקודם.

זה סרטון עם 115 קילו סט אחרי ה120 החלטתי שאני אוריד עוד טיפה כדי לשפר(שבוע שעבר עשיתי 140 אך הגב התקער לגמרי)
זאת נראלי הטכניקה הכי טובה שהייתה לי ממה שאני רואה, אשמח לעוד טיפים לשיפור.

הסט אפ עדיין לא מספיק טוב.
לפני ההרמה אתה מוריד תחת ותשים לב שהכתפיים בקו ישר עם המוט,הרי ברגע שהמוט מתנתק הכתפיים תמיד יהיו אחרי קו המוט ובגלל זה אתה מאבד כיווץ בגב.
תישאר עם תחת גבוה וכתפיים אחרי קו המוט,תכווץ חזק ותמשוך,תמשיך לעבוד על זה.

• פותח/ת השרשור
הסט אפ עדיין לא מספיק טוב.
לפני ההרמה אתה מוריד תחת ותשים לב שהכתפיים בקו ישר עם המוט,הרי ברגע שהמוט מתנתק הכתפיים תמיד יהיו אחרי קו המוט ובגלל זה אתה מאבד כיווץ בגב.
תישאר עם תחת גבוה וכתפיים אחרי קו המוט,תכווץ חזק ותמשוך,תמשיך לעבוד על זה.
הבנתי חלקית, אני לא ממש יודע איך להוריד פחות את התחת אני כבר לא יצליח להגיע לאחיזה של המוט
בסרטון האחרון הכיווץ של הגב לא היה מספיק טוב?
אפשר עוד דעות?

אתה מוריד את התחת, ומזיז את המוט ממרכז כף רגל עם השוקיים שלך. בנוסף אתה לא דוחך מותניים קדימה לאחר שהמוט עובר את הברכיים.

תראה את הסרטון שצירפו למעלה, זה מאוד ברור ומוסבר מעולה.

• פותח/ת השרשור

ולמה אתה עובד עם רצועות?

תשמע לדעתי בעיה העיקרת שמשקל כבד לך
למה שלא תרים איזה שבועיים עם 80 או פחות

אתה מוריד את התחת, ומזיז את המוט ממרכז כף רגל עם השוקיים שלך. בנוסף אתה לא דוחך מותניים קדימה לאחר שהמוט עובר את הברכיים.

תראה את הסרטון שצירפו למעלה, זה מאוד ברור ומוסבר מעולה.

חברה אתם לא קראתם הכל.. כל הסרטונים בהתחלה שהייתי עם רצועות והמשקל היה כבד לי והזזתי את המוט עם השוקיים זה מפעם.. השתי סרטונים האחרונים זה שתראו את ההבדל מהטכניקה הקודמת .. תסתכלו רק על השתי סרטונים האחרונים ..

קשה מאוד לראות מהזווית שצלמת נראה שכן הגב מתעגל הייתי מוריד למשקלים שקלים לך כדי שיהיה לך קל לעבוד על הטכניקה

חברה אתם לא קראתם הכל.. כל הסרטונים בהתחלה שהייתי עם רצועות והמשקל היה כבד לי והזזתי את המוט עם השוקיים זה מפעם.. השתי סרטונים האחרונים זה שתראו את ההבדל מהטכניקה הקודמת .. תסתכלו רק על השתי סרטונים האחרונים ..
הסטאפ לא טוב, אתה לא נכנס מספיק לכיווץ, לפי דעתי אם תעבוד לפי הסרטון אתה תהיה במנח טוב, רק שים לב לטעות נפוצה שאנשים מוציאים חזה החוצה הם מורידים אגן למטה(הוא גם מראה את זה בסרטון), אחרי שתבצע לפי הסרטון תעלה לפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית