איך לפתח את הגוף שלי?

• פותח/ת השרשור xill
  • פורסם בתאריך

xill

משתמש מתחיל
59
9
נק' מוניטין:
12
59
9
בן 21 1.77 משקל 66

אני מהאלה שיותר קשה להם להשמין וקל להם להרזות.. בכול מקרה התחלתי להתאמן לפני חודש במשקל 58 עכשיו אני 66 (אני יודע שיש גם נוזלים)

בכול מקרה אני רוצה שרירים מעוצבים, גוף יפה. פחות משנה לי כוח.. אני לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה

קבצים מצורפים

• 3AF12379-A19B-4B16-8720-0D348658E095.jpeg
    3AF12379-A19B-4B16-8720-0D348658E095.jpeg
    KB 72.1 · צפיות: 273
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובה
קראתי את המדריך, אני פשוט לא יודע איזה תוכנית לעשות. התאמנתי חודש בfbw השבוע עברתי לss,אבל הבנתי שזה יותר טוב לכוח ופחות לפיתוח גוף. אני רוצה שרירים גדולים ובולטים

ממה שאני מבין התחלת להתאמן לפני חודש ואני באופן אישי מאד מאמין בבניית כח בסיסי ולכן אני חושב שss זה רעיון טוב.

מה שכן, מציע לך לא להתאבד על הss, לאכול כמו מטורף ולמצות את התוכנית עד הסוף אם זה גוזל ממך משאבים שאתה לא מוכן להשקיע.

אחרי כמה חודשים של זה הייתי עושה fbw כלשהו אבל עם יותר דגש על נפח עבודה.

תשמע אתה כולה מתאמן חודש , לאט לאט תן לזמן לעשות את שלו , לבנות גוף זה לא לוקח חודש אלא שנים, תאכל טוב תתאמן כמו שצריך, תמשיך עם ה fbw עד שתפסיק להתקדם ואז תעבור ל Ab או כל תוכנית אחרת שתתאים לך, ss לא מתאימה לפיתוח גוף מתאימה לכוח יותר , מלא ממליצים על התוכנית הזאת ואני אישית לא רואה בה שום דבר מיוחד חוץ מזה שהיא נותנת לך כוח שיעזור לך לפתח את הגוף בהמשך בתוכניות אחרות, תקרא על התוכניות תעשיר את הידע שלך ותבחר תוכנית לפי המטרה שלך.

תעשה פול בודי משהו כמו שלושה חודשים תיכנס לעיניינים אחרי זה תעשה ab לתקופה ארוכה של שנה ו... ואחרי זה תתקדם
תתמקד במסה נקייה עכשיו משהו כמו חצי שנה אחאי זה חיטובון ואז מסה . זאת ההמלצה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית