הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לגבי שייק במסה

• פותח/ת השרשור BIBNI
  • פורסם בתאריך

BIBNI

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אני עושה מסה כבר חודש ובקושי עליתי. קשה לי לסיים מהצלחת את האוכל אני מכין הכל לפי כמויות במשקל ולא מצליח כאילו עוד רגע אני מקיא. אז ניסיתי להכין שייקים עם שיבולת שועל וזה מגעיל רצח אני רק לוקח שלוק ועוד שנייה מקיא את הנשמה. ניסיתי עם שוקולד נוטלה ושוקו והטעם של השיבולת חזק עדין. יש למישהו מתכון? ניסיתי הכל עם פירות ועדיין מגעיל

תאכל דברים עם עומס קלורי גדול יותר .
כמו חמאה למשל ( אתה יכול להמיס ואז לשים בפיתה עם גבינה צהובה ) בכיף אפשר להגיע ל 1000 קלוריות מזה .
טחינה , אבקת חלבון עם חלב .
תעשה תפריט שנוח לך , ולא דווקא מה שרשום באינטרנט .

אני עושה מסה כבר חודש ובקושי עליתי. קשה לי לסיים מהצלחת את האוכל אני מכין הכל לפי כמויות במשקל ולא מצליח כאילו עוד רגע אני מקיא. אז ניסיתי להכין שייקים עם שיבולת שועל וזה מגעיל רצח אני רק לוקח שלוק ועוד שנייה מקיא את הנשמה. ניסיתי עם שוקולד נוטלה ושוקו והטעם של השיבולת חזק עדין. יש למישהו מתכון? ניסיתי הכל עם פירות ועדיין מגעיל

הבעיה של הרבה מתאמנים מתחילה בזה שהם חושבים שצריך לאכול כמויות מטורפות של אוכל בישביל לגדול דבר שיכול לגרום ליאוש. אבל ההיפך הוא הנכון. אתה ממש לא חייב להיות בפלוס קלורי גבוה כדאי לגדול. אין שום בעיה אם שייקים אבל קודם תבדוק מה לא בסדר בתזונה שלך. מאוד יעזור אם תתן פרטים על עצמך - גובה, משקל גיל וכמה ק׳ אתה מכניס ביום.

ניסית להכין שייקים בבלנדר חשמלי? כי שיבולת שועל ככה זה די דוחה גם לדעתי.
מעבר לכך, לטעמי חלבון בטעם וניל הרבה יותר מתאים בד"כ לשייקים עעם פירות. הייתי שם בבלנדר בננה, תמרים, אגוזים למינהם, זרעי צ'יה, חמאת בוטנים, גלידה וניל וגם שיבולת שועל הולך. ממה שכתבתי, לטעמי הכל הולך עם הכל, הייתי שם מה שיש ותמיד היה יוצא טעים (עם חלב כמובן).

עריכה: שכחתי להגיד, שיבולת שועל טחון. או שתקנה את זה או שתטחן ממש לאבקה אם יש לך איך, אני קונה רגיל וטוחן את זה ממש לאבקה, לפי דעתי אל תנסה לשתות את זה בשייק כשזה לא טחון. תנסה מה שאמרתי מאמין שיהיה אפילו טעים על הבוקר

100 גרם שיבולת שועל
200 גרם חלב 3%
10 גרם סירופ שוקולד בשביל הטעם
מים רותחים לא הרבה
לערבב בשייקר (לא צריך קפיץ)
די טעים ככה, אני שותה כל בוקר ככה בחיטוב אגב (נכנס לי בקלוריות אז למה לא)
יכול גם להמיס שוקולד מריר 2 קוביות אותו דבר יוצא רק יותר עבודה להמיס את זנ לוקח קצת זמן.

אתה יכול לנסות לקנות גרנולה זה על הסיס שיבולת שועל אבל מתוק עם כל מיני תוספות ודווקא זה טעים הייתה לי בדיוק אותה בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית