הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט בb אחרי אימון רגליים a

• פותח/ת השרשור xill
  • פורסם בתאריך

xill

משתמש מתחיל
59
9
נק' מוניטין:
12
59
9
זה בסדר לעשות אימון רגליים (a)סקוואט, לחיצת רגליים, תאומים, ויום אחרי (b) דדליפט (גב תחתון)? abxabxx

בוא נגיד לך ככה שהייתי עושה את זה
דווקא הייתי מתקדם דיי טוב עד גבול משקל מסוים
כי לעשות דד וסקוואט באותו אימון זה קשה עד בלתי אפשרי
אם יש לך משקלים יחסית גבוהים
לא הייתי עושה אותם יחד בכלל
הייתי עושה או רוטציה או כמו שאתה עושה אין ברירה אחרת
זה שאומרים לך פה לעשות ביחד זה טוב בדיבור
תנסה לעשות משקל מכובד של 3 סטים בסקוואט ואחר כך לך לעשות גם את זה בדדליפט ואז כל אימון הלך כי לא יהיה לך כוח

תנסה לעשות משקל מכובד של 3 סטים בסקוואט ואחר כך לך לעשות גם את זה בדדליפט ואז כל אימון הלך כי לא יהיה לך כוח
כן כתבתי את זה כללי מדי, צריך תכנון מסויים, לא ללכת פעמיים בשבוע על מקסימום בשני התרגילים באותו אימון. אבל גם כמו שהוא רוצה לעשות לא מומלץ כי זה 4 פעמים בשבוע שהרגליים יעבדו חזק.

מה יגיד מי שעושה fbw? דדליפט, סקוואט, בנץ, לחיצת כתפיים ותרגילי גב באותו אימון..
דדליפט וסקוואט זה קשה באותו אימון ללא ספק, אבל יש דרכים להתמודד עם זה כמו לשחק עם הסדר או כמו שאמרו לא לשים מקסימום משקל בשניהם באותו אימון. זו ללא ספק אופציה טובה יותר מאשר לעשות אותם יום אחרי יום.
אגב, בתור אחד שעושה אותם כמעט שנה באותו אימון, אני יכול להעיד על עצמי שאני מרגיש שהגוף שלי די התרגל לעומס הזה וזה כבר לא קשה לי כמו פעם.

מה יגיד מי שעושה fbw? דדליפט, סקוואט, בנץ, לחיצת כתפיים ותרגילי גב באותו אימון..
דדליפט וסקוואט זה קשה באותו אימון ללא ספק, אבל יש דרכים להתמודד עם זה כמו לשחק עם הסדר או כמו שאמרו לא לשים מקסימום משקל בשניהם באותו אימון. זו ללא ספק אופציה טובה יותר מאשר לעשות אותם יום אחרי יום.
אגב, בתור אחד שעושה אותם כמעט שנה באותו אימון, אני יכול להעיד על עצמי שאני מרגיש שהגוף שלי די התרגל לעומס הזה וזה כבר לא קשה לי כמו פעם.
אין מצב לעשות דד וסקוואט באותו אימון בFBW תמיד רוטציה וגם מלא עושים פרס ובנץ ברוטציה
לעשות את כולם ביחד באותו אימון זה רצח
מידע אישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית