אהלן, עשיתי חיטובון קטן של כמה חודשים ועכשיו רוצה לחזור בשיא הכוח למסה.
עד עכשיו התאמנתי FBW וראיתי ירידה באחוז שומן תוך שימור מסת השריר עד כמה שאפשר, אבל מרגיש שבמסה AB יהיה לי יותר אפקטיבי כי לקראת סוף החיטוב כבר היה לי קשה להתאושש מאימונים והם גם היו לוקחים קצת יותר מדי זמן, בערך שעה וחצי~שעה וארבעים.
העיקרון עשיתי FBW בשתי ורסיות ופשוט גיוונתי ביניהם, זה הולך ככה:
FBW 1:
מתח 3*8
בנץ' פרס 3*8
פרפר במכונה 3*8
לג פרס 3*8
רגל אחורית במכונה 3*8
מיליטרי פרס 5*6
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 3*8
כפיפית מרפקים עם מוט אולימפי נקי 1*30
לחיצה צרפתית 3*10
FBW 2:
בנץ' פרס שיפוע שלילי 3*10
פרפר עם דאמבלים 2*10 משולב עם לחיצת חזה עם הדאמבלים 20 חזרות
סקוואט 5*5
חתירה עם דאמבלים 3*8
יד קדמית במוט W 3*10
מקבילים 3*10
הרחקת כתפיים 3*10
בטן סטטי 3*דקה
הרמת ברכיים במתקן 3*20
לא עשיתי דדליפט עד עכשיו כי אני מפחד שטכניקה לא נכונה תדפוק לי את הגב כי גם ככה אני מרגיש כאבים פה ושם אבל מתכוון לשלב בתוכנית הקרובה, אני מעדיף AB כי ככה אוכל לחלק את זה ליותר אימונים קצרים ולא להיסחט.
השאלה היא כמה? לשמור על התוכנית כמו שהיא מבחינת נפח (סטים חזרות וכו') ופשוט לחלק אותה לאימון A ואימון B? יש תרגילים חוץ מדדליפט שצריך להוסיף\להוריד? כמה סטים וכמה חזרות מומלץ לדדליפט?
תודה לעוזרים.
עד עכשיו התאמנתי FBW וראיתי ירידה באחוז שומן תוך שימור מסת השריר עד כמה שאפשר, אבל מרגיש שבמסה AB יהיה לי יותר אפקטיבי כי לקראת סוף החיטוב כבר היה לי קשה להתאושש מאימונים והם גם היו לוקחים קצת יותר מדי זמן, בערך שעה וחצי~שעה וארבעים.
העיקרון עשיתי FBW בשתי ורסיות ופשוט גיוונתי ביניהם, זה הולך ככה:
FBW 1:
מתח 3*8
בנץ' פרס 3*8
פרפר במכונה 3*8
לג פרס 3*8
רגל אחורית במכונה 3*8
מיליטרי פרס 5*6
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 3*8
כפיפית מרפקים עם מוט אולימפי נקי 1*30
לחיצה צרפתית 3*10
FBW 2:
בנץ' פרס שיפוע שלילי 3*10
פרפר עם דאמבלים 2*10 משולב עם לחיצת חזה עם הדאמבלים 20 חזרות
סקוואט 5*5
חתירה עם דאמבלים 3*8
יד קדמית במוט W 3*10
מקבילים 3*10
הרחקת כתפיים 3*10
בטן סטטי 3*דקה
הרמת ברכיים במתקן 3*20
לא עשיתי דדליפט עד עכשיו כי אני מפחד שטכניקה לא נכונה תדפוק לי את הגב כי גם ככה אני מרגיש כאבים פה ושם אבל מתכוון לשלב בתוכנית הקרובה, אני מעדיף AB כי ככה אוכל לחלק את זה ליותר אימונים קצרים ולא להיסחט.
השאלה היא כמה? לשמור על התוכנית כמו שהיא מבחינת נפח (סטים חזרות וכו') ופשוט לחלק אותה לאימון A ואימון B? יש תרגילים חוץ מדדליפט שצריך להוסיף\להוריד? כמה סטים וכמה חזרות מומלץ לדדליפט?
תודה לעוזרים.