הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

200 ק"ג טמפו סקווט

• פותח/ת השרשור
לאיזה מטרה אתה עושה את הטמפו?
מחפש ליצור עבודה באופן שיגביל לי את המשקלים על המוט, אחרי מתיחה רעה שהייתה במפשעה ועוד פציעה מציקה שעברה במרחיקים, הטמפו והרגיל שלי כבר במספרים די קרובים וזה שומר אותי בשליטה מלאה

אתה מבצע טמפו לחזרה אחת תמיד או לסטים?

המאמן שלי הכניס לי לתכנית ל3-4 סטים של 5-6 חזרות וזה התרגיל השנוא החדש שלי, טמפו 2-0-2

• פותח/ת השרשור

המאמן שלי הכניס לי לתכנית ל3-4 סטים של 5-6 חזרות וזה התרגיל השנוא החדש שלי, טמפו 2-0-2
בד"כ שלשות ואז כמה זוגות או סינגלים
3-5 שניות ירידה 0-3 בתחתית ועליה רגילה לגמרי.
מצד שני עשיתי גם 4-4-5 על 170 טמפו

התחלתי לחבב את הסיפור אחרי כמה שבועות

משקל גוף נוכחי 83 ק"ג

Mike Rozner - Personal Trainer
מרשים מאוד. כל הכבוד. זה היי-בר סקוואט נכון?
מחפש ליצור עבודה באופן שיגביל לי את המשקלים על המוט, אחרי מתיחה רעה שהייתה במפשעה ועוד פציעה מציקה שעברה במרחיקים, הטמפו והרגיל שלי כבר במספרים די קרובים וזה שומר אותי בשליטה מלאה
הפציעה כתוצאה מסקוואט או תרגיל אחר?

• פותח/ת השרשור
מרשים מאוד. כל הכבוד. זה היי-בר סקוואט נכון?

הפציעה כתוצאה מסקוואט או תרגיל אחר?
סוג של היי באר, לא קלאסי

הפציעה הייתה תוצאה של עומס מצטבר עם הרבה קלינים כבדים וסקווט

אני הכנסתי עכשיו למישהו שאני מאמן היי באר 6-1-0, אני חושב שהוא שונא אותי

אני הכנסתי עכשיו למישהו שאני מאמן היי באר 6-1-0, אני חושב שהוא שונא אותי
הזוועה אצלי זה שהמשקלים גבוהים. עשיתי חמישיות עם 63% מהסקוואט מקס שלי (רצועות) בטמפו הזוועה הזה. לא היה כיף.

הזוועה אצלי זה שהמשקלים גבוהים. עשיתי חמישיות עם 63% מהסקוואט מקס שלי (רצועות) בטמפו הזוועה הזה. לא היה כיף.
אתה מרגיש שזה עוזר לך להתקדם במשקלים? אתה עושה מעל 300 זה מטורף!!!

הכנסנו טמפו סקוואט פעם ראשונה רק בהכנה הזאת. מהרגשה סובייקטיבית שלי, זה אכן עוזר לפתח הרגלים חקוקים באבן מבחינה טכניקה ואיך בכל שלב של התנועה המשקל צריך להתחלק ולהתנהג. נראה בהמשך איך ארים בתחרות. כמובן שהצלחה / כשלון לא תשליך ישירות על הטמפו סקוואט אלא על כל ההכנה כולה.

הכנסנו טמפו סקוואט פעם ראשונה רק בהכנה הזאת. מהרגשה סובייקטיבית שלי, זה אכן עוזר לפתח הרגלים חקוקים באבן מבחינה טכניקה ואיך בכל שלב של התנועה המשקל צריך להתחלק ולהתנהג. נראה בהמשך איך ארים בתחרות. כמובן שהצלחה / כשלון לא תשליך ישירות על הטמפו סקוואט אלא על כל ההכנה כולה.
משהו שאני רק אוסיף, זה ממש לא מומלץ למי שגם ככה יורד לאט, כי זה רק יגרום להחמרה של הבעיה

בהצלחה יאח!!! מחכה לעדכונים מהתחרות!

משהו שאני רק אוסיף, זה ממש לא מומלץ למי שגם ככה יורד לאט, כי זה רק יגרום להחמרה של הבעיה

בגדול אני פשוט עושה מה שהמאמן נותן לי כמובן. אני תמיד מספק לו פידבק אישי כי יש לי נסיון והבנה גדולה ביחס למתאמן הממוצע, גם החזק יחסית.

קודם כל טמפו סקוואט במקרה שלי מתבצע גם עם עליה איטית, כל העקרון הוא לא להתחזק בביצוע איטי אלא לתרגל מנח נכון יותר של הגוף לאורך כל התנועה בתנאים יותר קשים.

אני לא בטוח איזו בעיה זה עלול להחמיר בדיוק, לא ציינתי מה הבעיה שלי שהתרגיל אמור לפתור.

לרדת לאט אגב, זו לא בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית