נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחפש ליצור עבודה באופן שיגביל לי את המשקלים על המוט, אחרי מתיחה רעה שהייתה במפשעה ועוד פציעה מציקה שעברה במרחיקים, הטמפו והרגיל שלי כבר במספרים די קרובים וזה שומר אותי בשליטה מלאהלאיזה מטרה אתה עושה את הטמפו?
חח תודה 😁מייק צריך לשכפל אותך
חסר עוד אנשים כמוך
בד"כ שלשות ואז כמה זוגות או סינגליםאתה מבצע טמפו לחזרה אחת תמיד או לסטים?
המאמן שלי הכניס לי לתכנית ל3-4 סטים של 5-6 חזרות וזה התרגיל השנוא החדש שלי, טמפו 2-0-2
תציץ תשובה אחת למעלה ותודה 😃טמפו סקוואט מרשים 🙌
יש איזה זמן מסוים לטמפו סקוואט ?
לדוגמא : 5 עד 8 שניות
מרשים מאוד. כל הכבוד. זה היי-בר סקוואט נכון?
הפציעה כתוצאה מסקוואט או תרגיל אחר?מחפש ליצור עבודה באופן שיגביל לי את המשקלים על המוט, אחרי מתיחה רעה שהייתה במפשעה ועוד פציעה מציקה שעברה במרחיקים, הטמפו והרגיל שלי כבר במספרים די קרובים וזה שומר אותי בשליטה מלאה
סוג של היי באר, לא קלאסימרשים מאוד. כל הכבוד. זה היי-בר סקוואט נכון?
הפציעה כתוצאה מסקוואט או תרגיל אחר?
תודה על התשובה אחי החלמה מהירה.סוג של היי באר, לא קלאסי
הפציעה הייתה תוצאה של עומס מצטבר עם הרבה קלינים כבדים וסקווט
אני הכנסתי עכשיו למישהו שאני מאמן היי באר 6-1-0, אני חושב שהוא שונא אותיאתה מבצע טמפו לחזרה אחת תמיד או לסטים?
המאמן שלי הכניס לי לתכנית ל3-4 סטים של 5-6 חזרות וזה התרגיל השנוא החדש שלי, טמפו 2-0-2
כבר החלמתי אבל תודה !תודה על התשובה אחי החלמה מהירה.
הזוועה אצלי זה שהמשקלים גבוהים. עשיתי חמישיות עם 63% מהסקוואט מקס שלי (רצועות) בטמפו הזוועה הזה. לא היה כיף.אני הכנסתי עכשיו למישהו שאני מאמן היי באר 6-1-0, אני חושב שהוא שונא אותי
אתה מרגיש שזה עוזר לך להתקדם במשקלים? אתה עושה מעל 300 זה מטורף!!!הזוועה אצלי זה שהמשקלים גבוהים. עשיתי חמישיות עם 63% מהסקוואט מקס שלי (רצועות) בטמפו הזוועה הזה. לא היה כיף.
משהו שאני רק אוסיף, זה ממש לא מומלץ למי שגם ככה יורד לאט, כי זה רק יגרום להחמרה של הבעיההכנסנו טמפו סקוואט פעם ראשונה רק בהכנה הזאת. מהרגשה סובייקטיבית שלי, זה אכן עוזר לפתח הרגלים חקוקים באבן מבחינה טכניקה ואיך בכל שלב של התנועה המשקל צריך להתחלק ולהתנהג. נראה בהמשך איך ארים בתחרות. כמובן שהצלחה / כשלון לא תשליך ישירות על הטמפו סקוואט אלא על כל ההכנה כולה.
בהצלחה יאח!!! מחכה לעדכונים מהתחרות!הכנסנו טמפו סקוואט פעם ראשונה רק בהכנה הזאת. מהרגשה סובייקטיבית שלי, זה אכן עוזר לפתח הרגלים חקוקים באבן מבחינה טכניקה ואיך בכל שלב של התנועה המשקל צריך להתחלק ולהתנהג. נראה בהמשך איך ארים בתחרות. כמובן שהצלחה / כשלון לא תשליך ישירות על הטמפו סקוואט אלא על כל ההכנה כולה.
משהו שאני רק אוסיף, זה ממש לא מומלץ למי שגם ככה יורד לאט, כי זה רק יגרום להחמרה של הבעיה