הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אירובי מסתדר במסה?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
אפשר הכל. אבל זה לא אידיאלי.
אם אתה מכוון לעודף קלורי של 1000 קלוריות לשרוף באמצעות אירובי קלוריות מקשה על השלמת הקלוריות כי זה פשוט המון לאכול.

קח בחשבון שאם אתה מדבר על מעט אירובי ההשפעה על הקלוריות נמוכה אבל גם התועלת הגופנית

אפשר הכל. אבל זה לא אידיאלי.
אם אתה מכוון לעודף קלורי של 1000 קלוריות לשרוף באמצעות אירובי קלוריות מקשה על השלמת הקלוריות כי זה פשוט המון לאכול.

קח בחשבון שאם אתה מדבר על מעט אירובי ההשפעה על הקלוריות נמוכה אבל גם התועלת הגופנית
ומה ההמלצה האופטימלית למסה?
היה גם כתבה בפורטל לגבי אינטרוולים שזה גם מומלץ

לוותר על אירובי בכלל זאת טעות. יש באירובי מספר יתרונות: יכול להגביר את התאבון במידה מסוימת, במקרים ובתנאים מסוימים יכול לעזור להתאוששות, אפשר לנצל את האירובי להתחזקות מחוץ למסגרת של אימוני התנגדות ומסתבר שזה גם בריא ללב שלך. כמובן שכל זאת תחת המגבלה שהצבת לעצמך (עודף קלורי).

לוותר על אירובי בכלל זאת טעות. יש באירובי מספר יתרונות: יכול להגביר את התאבון במידה מסוימת, במקרים ובתנאים מסוימים יכול לעזור להתאוששות, אפשר לנצל את האירובי להתחזקות מחוץ למסגרת של אימוני התנגדות ומסתבר שזה גם בריא ללב שלך. כמובן שכל זאת תחת המגבלה שהצבת לעצמך (עודף קלורי).
אף פעם לא הרגשתי אחרי ריצה רעב, או שזה שיפר לי התאוששות,אולי יותר צמא, לא יודע מי המציא את זה, אבל עם הלב אני בהחלט מסכים.

אני במשקל 95 קילו משלב ריצה במסה..אמנם רק 3 ק"מ , שלוש פעמים בשבוע, רק בשביל לשמור על כשירות מבצעית.
שורף בערך 200 קלוריות לריצה כזאת

אפשר אבל כמו שאמרו זה משחק של כמות.
לדעתי רצוי לשמור על העצימות של האירובי מאוד נמוכה על מנת לא לפגוע בהתאוששות מעבר לסך הקלורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית