הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החיים בקליפורניה

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך
אלחנן, אני חושב שכדאי לך להיכנס לעובי הקורה בנושא זה, לחקור קצת יותר ולחזור לדיון.
אתה מגמד את הטענות שלי,הדיון לא מתרחש רק על יוקר המחיה, אלא שנים קדימה, על ההשלכות שנובעות מצד זה.
הייתי נוכח בדיון עם ח׳׳כ קלנר, ועוד מכובדים, שמעתי פרטים טכניים איך רמ׳׳י יחד עם גולדקנופף משתפים פעולה כדי לתקוע מקלות בגלגלים להתיישבות הציונית.
המציאות עגומה, זו לא רק שחיתות.
אתה לא רוצה שהגליל יהיה חבל דונבאס.
שת׳׳פ של השמאל הפוסט ציוני ושל הנציגים החרדים כדי לבטל החלטות ממשלה שמעניקות הטבות לכלל המילואימניקים, למנוע הענקה שלהם ליהודים ולאפשר הענקה לבני מיעוטים, זה לא נקרא להתלונן על הנחות.
עיני אינה צרה על הענקה של מגרשים בזול למיעוטים שמשרתים בצבא, אלא על הדיפ סטייט שמסכל יישוב יהודי מטעמים פוסט ציונים.
אפליה על בסיס דת.
זה לא רק בצע כסף, אלו חיי אדם, חניקה של הישוב היהודי בגליל ועידוד יישוב ערבי, כדאי שתקרא קצת על הכפרים בגליל ותראה את ההיסטוריה הלא רחוקה שלהם.
בשומר חומות 2 כשישובים יהודים יהיו מוקפים בהמון חמוש הדבר לא יהיה מקביל לסבל של שבר ביד אלא לשואה עצמה.
יהודים באוסטרליה ואירופה עוברים אנטישמיות גלויה, אנחנו עוברים אוטו-אנטישמיות סמויה.
לא התכוונתי למזער את אי הצדק והשחיתות שאתה מתאר, זה נורא. אני לא חושב שיש מישהו בארץ שחושב שהפוליטיקה שלנו וההתנהלות של רוב המשרדים הגבוהים בארץ מנוהלים בצורה תקינה. לאנשים יש ביקורת חריפה על אנשים או משרדים מסוימים, וזה לא יחודי לישראל, בכמעט כל מדינה מרגישים ככה, פשוט פה זה מרגיש קיצוני יותר.

אני פשוט אומר שמה שאתה מתאר לא נופל תחת ההגדרה של "אנטישמיות". וכל הנסיונות החדשים לתאר סיטואציות קשות שיהודים נמצאים בהם כאנטישמיות, לדעתי מוריד מהמושג האמיתי של המילה.

זה לא רק בצע כסף, אלו חיי אדם, חניקה של הישוב היהודי בגליל ועידוד יישוב ערבי, כדאי שתקרא קצת על הכפרים בגליל ותראה את ההיסטוריה הלא רחוקה שלהם.
בשומר חומות 2 כשישובים יהודים יהיו מוקפים בהמון חמוש הדבר לא יהיה מקביל לסבל של שבר ביד אלא לשואה עצמה.
כל
עיני אינה צרה על הענקה של מגרשים בזול למיעוטים שמשרתים בצבא, אלא על הדיפ סטייט שמסכל יישוב יהודי מטעמים פוסט ציונים.
אפליה על בסיס דת.
מילה
שת׳׳פ של השמאל הפוסט ציוני ושל הנציגים החרדים כדי לבטל החלטות ממשלה שמעניקות הטבות לכלל המילואימניקים, למנוע הענקה שלהם ליהודים ולאפשר הענקה לבני מיעוטים, זה לא נקרא להתלונן על הנחות.
בסלע
(על פי הפרשנות המקובלת)

בעל חיים או צמח החי על פונדקאי או בתוכו ומתקיים על חשבונו, באופן שמזיק לו לעתים.

אם רק היה שם להגדרה הזאת?? 🤔

פעם אחרונה שהייתי באוסטריה אני והאקסית שלי חיכתי בתור בשדה תעופה לטיסה חזרה לישראל. לידנו עברה משפחה חרדית עם תינוקות ונופנו להם לשלום ואמרנו בעברית ''אנחנו גם יהודים מקווים לראות אותכם בישראל'' לפתע הבחורה מולנו אישה זקנה לבנה אחורה שמרוטה שטוענת שהיא פלסטינית הסתובבה עלינו ואמרה לו ''אתם מנופפים לילדים שלום ואז אתם הורגים אותם''' יצאתי עליה עליה ואמרתי לה שהיא כלבה אנטישמית והיא אמרה לי בלסטין חינם אמרתי פאק בלסטין וזה היגיע לרמה שאבטחה הייתה צריכה להתערב מרוב הצעקות. באופן אירוני איימו עליי שאם אני לא יפסיק לצעוק עליה(למרות שהיא צעקה עליי הרבה יותר ולא עזבה ואותנו למרות שניסינו להתעלם ממנה) יעקבו אותי להאבטחה כנראה מכוון שאני שחום והיא לבנה . אבל אז שהראיתי לאדם את הדרכון שלי והסברתי מה היא אמרה לי המאבטח השתתק ברגע שהבין שהבחורה הלבנה הבלונדונית מולו היא פלסטינית (כמובן שהוא לא עשה כלום ואמר שהם לא רוצים להתערב כי זה פוליטי) בסוף בחורה מהתור לילנו אמרה לנו לבואו ונתתה לנו את התור שלה ואמרה לנו להתעלם ממנה בזמן שהיא צועקת וצוחקת עלינו. מעט הנחמה שלי זה שהזקנה הגיע לפקיד בתור שלה היא היא הסבירה בשחצנות על מה שהיא עשתה ואז הפקיד אמר לזה שקט בגרמנית והיא סתמה. אה היא כמובן הכחישה את השביעי באוקטובר ולמרות שלא שמעי את זה האקסית שלי אמרה שהיא אמרה פאק דה ג'וז .

זה נשמה אנטישמיות

פעם אחרונה שהייתי באוסטריה אני והאקסית שלי חיכתי בתור בשדה תעופה לטיסה חזרה לישראל. לידנו עברה משפחה חרדית עם תינוקות ונופנו להם לשלום ואמרנו בעברית ''אנחנו גם יהודים מקווים לראות אותכם בישראל'' לפתע הבחורה מולנו אישה זקנה לבנה אחורה שמרוטה שטוענת שהיא פלסטינית הסתובבה עלינו ואמרה לו ''אתם מנופפים לילדים שלום ואז אתם הורגים אותם''' יצאתי עליה עליה ואמרתי לה שהיא כלבה אנטישמית והיא אמרה לי בלסטין חינם אמרתי פאק בלסטין וזה היגיע לרמה שאבטחה הייתה צריכה להתערב מרוב הצעקות. באופן אירוני איימו עליי שאם אני לא יפסיק לצעוק עליה(למרות שהיא צעקה עליי הרבה יותר ולא עזבה ואותנו למרות שניסינו להתעלם ממנה) יעקבו אותי להאבטחה כנראה מכוון שאני שחום והיא לבנה . אבל אז שהראיתי לאדם את הדרכון שלי והסברתי מה היא אמרה לי המאבטח השתתק ברגע שהבין שהבחורה הלבנה הבלונדונית מולו היא פלסטינית (כמובן שהוא לא עשה כלום ואמר שהם לא רוצים להתערב כי זה פוליטי) בסוף בחורה מהתור לילנו אמרה לנו לבואו ונתתה לנו את התור שלה ואמרה לנו להתעלם ממנה בזמן שהיא צועקת וצוחקת עלינו. מעט הנחמה שלי זה שהזקנה הגיע לפקיד בתור שלה היא היא הסבירה בשחצנות על מה שהיא עשתה ואז הפקיד אמר לזה שקט בגרמנית והיא סתמה. אה היא כמובן הכחישה את השביעי באוקטובר ולמרות שלא שמעי את זה האקסית שלי אמרה שהיא אמרה פאק דה ג'וז .

זה נשמה אנטישמיות
הייתי באוסטריה לפני שנה עם אישתי, הרגשתי חשש רציני ברחובות שם, האנטישמיות ממש מורגשת. לא מתגעג לשם.

אני לא חושב שצריך פוסט בLBS בשביל להבין שהאנטישמיות בעולם התגברה והחריפה,
מה שלי לא ברור מדוע באופן פרדוקסלי מאז ה7.10 האנטישמיות הפכה יותר קיצונית?!!
בעולם לא ראו והבינו מי המטורפים שפלשו באמוק למדינה ועינו,אנסו,שרפו,חיללו וטבחו בחפים מפשע תינוקות , ילדים , קשישים , בעלי חיים...

אני באמת לא מבין!!
אולי העולם דפוק? אולי זה בגלל שאני לא עושה קפטגון... 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

אני לא חושב שצריך פוסט בLBS בשביל להבין שהאנטישמיות בעולם התגברה והחריפה,
מה שלי לא ברור מדוע באופן פרדוקסלי מאז ה7.10 האנטישמיות הפכה יותר קיצונית?!!
בעולם לא ראו והבינו מי המטורפים שפלשו באמוק למדינה ועינו,אנסו,שרפו,חיללו וטבחו בחפים מפשע תינוקות , ילדים , קשישים , בעלי חיים...

אני באמת לא מבין!!
אולי העולם דפוק? אולי זה בגלל שאני לא עושה קפטגון... 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
אני חושב שבתומכי פלסטין בחו"ל יש שני סוגים עיקריים.
1. מוסלמים עם אג'נדה דתית לתעב את היהודים (שזה הרבה מאוד אנשים) וסתם אנטישמים שקופצים על ההזדמנות.
2. טפשים ומושפעים שמצטרפים לסביבה שלהם, ומה לעשות שאין הרבה יהודים בעולם להשפיע עליהם, אלא יותר אנטישמים.

כשיש מספר לא מבוטל של ערוצי חדשות בשפה האנגלית מארצות מוסלמיות שמסבירים רק אבל רק את הצד ה"פלסטיני" ולנו אין אפילו הסברה רשמית במדינה, כאילו מה? יש לנו ערוצים מהמדינה הריי, למה לא בשפה האנגלית???
אתה לא יכול לצפות מארופאי דמוקרט מושבע שחי עם מוסלמים כבר ושומע אך ורק את הצד שלהם בסיפור שיהיו לטובתך.

מעבר לזה, בהחלט קיימת אנטישמיות אמיתית, כזאת עתיקה שממש רוצה לגרש/להשמיד את היהודים מכל סיבה או בלי סיבה בכלל.

אני חושב שבתומכי פלסטין בחו"ל יש שני סוגים עיקריים.
1. מוסלמים עם אג'נדה דתית לתעב את היהודים (שזה הרבה מאוד אנשים) וסתם אנטישמים שקופצים על ההזדמנות.
2. טפשים ומושפעים שמצטרפים לסביבה שלהם, ומה לעשות שאין הרבה יהודים בעולם להשפיע עליהם, אלא יותר אנטישמים.
מסכים.
אבל בחייאת קצת חשיבה ביקורתית?!! ממתי אשכרה זה נהיה טרנד לשנוא יהודים ואת ישראל..
איזה מדינה בעולם הייתה מסכימה שיפלשו אליה ויטבחו ויחטפו את האזרחים שלה??
ושלא נדבר על עשרות שנים של שיגורים של רקטות על הדרום!!! שלצערי זה נורמל והפך למשהו שחיים איתו בדרום ולא בצדק!! מזל שפיתחו את כיפת ברזל שנותנת מענה הגנתי מוצלח ברוב המקרים (וטוב שיש עוד פיתוחים בדרך...)

אולי דברים ישתנו במידה והמשטר באיראן וטורקיה יוחלפו או מהפיכה או מלחמה..
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה לא יכול לצפות מארופאי דמוקרט מושבע שחי עם מוסלמים כבר ושומע אך ורק את הצד שלהם בסיפור שיהיו לטובתך.
אני מבין,
אבל עם כל הכספי סיוע שהחמאס והרשות קיבלו במשך שנים על גבי שנים!!!
למה לא לעשות שינוי אמיתי , שיהיה טוב לאזרחים שלהם.. חינוך נורמלי , מערכות בריאות עדכניות , פאקינג תשתיות...
הכל תמיד הלך לטרור ולמנהיגים.

את זה אירופאי דמוקרט WOKE לא מסוגל להבין ולראות??

נערך לאחרונה:
מצטער להגיד לך אבל לא, את זה אירופאי דמוקרט לא מבין.

תחשוב, כל פעם שהם פותחים טלוויזיה הם רואים כמה שישראל תוקפת והורגת "חפים מפשע".
בלי שום קונטקסט, עם כתבוץ ישירות מערוצים ערבים באנגלית.

איפה אנחנו בכל זה? איפה המדינה שלנו?
במאבק פנימי תמידי.

תחשוב, כל פעם שהם פותחים טלוויזיה הם רואים כמה שישראל תוקפת והורגת "חפים מפשע".
בלי שום קונטקסט, עם כתבוץ ישירות מערוצים ערבים באנגלית.

איפה אנחנו בכל זה? איפה המדינה שלנו?
במאבק פנימי תמידי.
זורקים לך פה תקציבים על שטויות!
אבל למשרד הסברה מקצועי אין כסף.

יש דברים שלצערי הדור הזה לא מבין
intent(כוונה)
וPersonal responsibility(אחריות אישית)
הרבה מאוד מהפרודגנדה הפסלסטינית בנויה על להתעלם מהשניים האלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית