לא התכוונתי למזער את אי הצדק והשחיתות שאתה מתאר, זה נורא. אני לא חושב שיש מישהו בארץ שחושב שהפוליטיקה שלנו וההתנהלות של רוב המשרדים הגבוהים בארץ מנוהלים בצורה תקינה. לאנשים יש ביקורת חריפה על אנשים או משרדים מסוימים, וזה לא יחודי לישראל, בכמעט כל מדינה מרגישים ככה, פשוט פה זה מרגיש קיצוני יותר.אלחנן, אני חושב שכדאי לך להיכנס לעובי הקורה בנושא זה, לחקור קצת יותר ולחזור לדיון.
אתה מגמד את הטענות שלי,הדיון לא מתרחש רק על יוקר המחיה, אלא שנים קדימה, על ההשלכות שנובעות מצד זה.
הייתי נוכח בדיון עם ח׳׳כ קלנר, ועוד מכובדים, שמעתי פרטים טכניים איך רמ׳׳י יחד עם גולדקנופף משתפים פעולה כדי לתקוע מקלות בגלגלים להתיישבות הציונית.
המציאות עגומה, זו לא רק שחיתות.
אתה לא רוצה שהגליל יהיה חבל דונבאס.
שת׳׳פ של השמאל הפוסט ציוני ושל הנציגים החרדים כדי לבטל החלטות ממשלה שמעניקות הטבות לכלל המילואימניקים, למנוע הענקה שלהם ליהודים ולאפשר הענקה לבני מיעוטים, זה לא נקרא להתלונן על הנחות.
עיני אינה צרה על הענקה של מגרשים בזול למיעוטים שמשרתים בצבא, אלא על הדיפ סטייט שמסכל יישוב יהודי מטעמים פוסט ציונים.
אפליה על בסיס דת.
זה לא רק בצע כסף, אלו חיי אדם, חניקה של הישוב היהודי בגליל ועידוד יישוב ערבי, כדאי שתקרא קצת על הכפרים בגליל ותראה את ההיסטוריה הלא רחוקה שלהם.
בשומר חומות 2 כשישובים יהודים יהיו מוקפים בהמון חמוש הדבר לא יהיה מקביל לסבל של שבר ביד אלא לשואה עצמה.
יהודים באוסטרליה ואירופה עוברים אנטישמיות גלויה, אנחנו עוברים אוטו-אנטישמיות סמויה.
אני פשוט אומר שמה שאתה מתאר לא נופל תחת ההגדרה של "אנטישמיות". וכל הנסיונות החדשים לתאר סיטואציות קשות שיהודים נמצאים בהם כאנטישמיות, לדעתי מוריד מהמושג האמיתי של המילה.