הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע מה הBMI שלי

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
או שזה מראה לי במחשבון מסוים 1814 או 1726.
בדקתי בכמה ואני לא יודע, זה ממש דחוף לי, איך אפשר לדעת באמת?
אם מישהו באמת יוכל אולי לעזור אז
גובה::173
משקל: 73
תודה. אני רוצה לדעת בדיוק כמה בשביל לדעת כמה לאכול במסה ובינתיים בניטרלי לפני שאני עובר למסה.

אתה מתכוון ל-BMR כן? (הוצאה קלורית בסיסית), לא BMI.
קח אחד מהם או תעשה ממוצע של שניהם. אנערף זה לא באמת משנה.
בכל אופן, ה- 100 קלוריות האלה לפה או לשם זה שטויות. אתה בכל מקרה לא תצליח לדייק בתפריט ברמה כזאת, וכנראה שתיהיה לך סטייה של 100+- קלוריות ביום.
דבר נוסף, כל הנוסחאות והמחשבונים האלה נותנים הערכה גסה בלבד. כל אדם הוא שונה עם גנטיקה שונה, ולכן גם אם לשנינו יוצא אותו דבר במחשבון, יכול להיות שאני מוציא 400 קלוריות יותר ממך. לכן ההערכה הזאת נועדה רק בשביל שיהיה לך משהו להתחיל איתו.

בקיצור תתחיל עם אחד מהם או ממוצע של שניהם (זה לא באמת משנה), ותעשה מעקב אחר המשקל שלך. תראה אם אתה עולה או יורד ובהתאם לכך תתקן.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון ל-BMR כן? (הוצאה קלורית בסיסית), לא BMI.
קח אחד מהם או תעשה ממוצע של שניהם. אנערף זה לא באמת משנה.
בכל אופן, ה- 100 קלוריות האלה לפה או לשם זה שטויות. אתה בכל מקרה לא תצליח לדייק בתפריט ברמה כזאת, וכנראה שתיהיה לך סטייה של 100+- קלוריות ביום.
דבר נוסף, כל הנוסחאות והמחשבונים האלה נותנים הערכה גסה בלבד. כל אדם הוא שונה עם גנטיקה שונה, ולכן גם אם לשנינו יוצא אותו דבר במחשבון, יכול להיות שאני מוציא 400 קלוריות יותר ממך. לכן ההערכה הזאת נועדה רק בשביל שיהיה לך משהו להתחיל איתו.

בקיצור תתחיל עם אחד מהם או ממוצע של שניהם (זה לא באמת משנה), ותעשה מעקב אחר המשקל שלך. תראה אם אתה עולה או יורד ובהתאם לכך תתקן.
תודה לך, אתה באמת מלך ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית