הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחץ דם גבוה

• פותח/ת השרשור
לא אמרו לי את הערכים.
וגם עשו כמה בדיקות אני חושב, כי ניפחו את הדבר הזה על היד כמה פעמים.
וכן נחתי לפני ישבתי בתור כמו דג מעל שעה.

אני בצעתי בדיקת דם לפני כחודשיים כדי לקבל אישור רפואי להתאמן. בדר"כ, יש לי לחץ דם נורמלי.
האחות שמה את השרוול והבדיקה הראשונה הראתה משהו כמו 140/90. גם הבדיקה השנייה. לא היה ברור לי מה קורה, אבל האחות אמרה שננסה שוב במכשיר אחר בזמן ביצוע ה- א.ק.ג. ובבדיקה הזו, ל"ד היה תקין. אז נפל לה האסימון, שהשרוול הראשון היה קטן מדי ביחס להיקף הזרוע ולכן נתן קריאה שגויה...
אני לא אומר שזה המצב אצלך, אבל שווה לך לבדוק במכשיר ביתי, כאשר אתה בסביבה רגועה וכמובן, עם שרוול המידה הנכונה.
רק בריאות.

חח בלשכת הגיוס היה לי 110 על 160 הרופא קיבל חום ושלח אותי לקרדיאולוג
הוא אמר לי שאסור לי לעשות שום פעילות גופנית ונתן לי פס ליומיים לעשות בדיקות..
היום בבוקר מדדתי בבית לחץ דם היה 123 על 62 עם דופק 53..
היית פשוט לחוץ תירגע..👏

אל תרגע. תמשיך ככה ותקבל הרבה ימים בבית. לחץ דם גבוה בצבא זה ברכה 🤡

אני בצעתי בדיקת דם לפני כחודשיים כדי לקבל אישור רפואי להתאמן. בדר"כ, יש לי לחץ דם נורמלי.
האחות שמה את השרוול והבדיקה הראשונה הראתה משהו כמו 140/90. גם הבדיקה השנייה. לא היה ברור לי מה קורה, אבל האחות אמרה שננסה שוב במכשיר אחר בזמן ביצוע ה- א.ק.ג. ובבדיקה הזו, ל"ד היה תקין. אז נפל לה האסימון, שהשרוול הראשון היה קטן מדי ביחס להיקף הזרוע ולכן נתן קריאה שגויה...
אני לא אומר שזה המצב אצלך, אבל שווה לך לבדוק במכשיר ביתי, כאשר אתה בסביבה רגועה וכמובן, עם שרוול המידה הנכונה.
רק בריאות.

מדהים שהיה לה מספיק שכל לחשוב על זה. זו פעם ראשונה שאני שומע שמישהו מתחשב בגודל השרוול.

בטח ראתה שאתה עושה קרוספיט 😛

• פותח/ת השרשור
אני צריך מיום ראשון לעשות 2 בדיקות לחץ דם ביום, אני אכתוב פה את הערכים.

• פותח/ת השרשור
טוב אתמול עשיתי ויצא 135/80, דופק 80
היום יצא 150/75 דופק 74.

---------- התגובה התווספה 24-03-2010 ב 10:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-03-2010 ב 13:17 ----------

היום יצא 110/80 שזה כבר נורמלי.
דופק 74.
אצל כולם זה ככה לא יציב?

לחץ דם זה דבר לא יציב מייסודו, מספיק שבדקת אותו לא באותם תנאים כמו בפעם הקודמת (אכלת, שתית קפה, התאמצת, התאמנת אתמול, ישנת לא טוב בלילה וכו') והוא משתנה - גם תוך דקות.
אם הוא משחק סביב ה-80 נמוך זה דיי תקין.

רק בריאות.
היא הייתה כוסית?

• פותח/ת השרשור
מאוד גבוהה! במיוחד לבחור בגילך!
הנורמה זה 60\120
+-10 לכל צד.זה נורמה ,מעבר לזה ,זה חורג מעט,
20 מעל זה כבר בדיקה!!!

קפה משפיעה,אימון באותו יום יכול להשפיע גם כן
אם אני לא טועה הנורמה היא 120/80.
היום מדדתי שוב בצהריים ויצא 150/60 דופק 88, זה כבר מתחיל להפחיד את ההורים שלי, הם מנסים לשכנע אותי להפסיק להתאמן.

60/120,הנורמה! מוזר שבמנוחה יש לך דופק מועץ!!
יכול להיות שאתה מתרגש בזמן הבדיקה,היה לי חבר בצבא ,בסיירת אגוז,שעשו לו בהתחלה בעיות,למה כל פעם שהיו בודקים לו לחץ דם, הוא היה מתרגש,הוא לא היה עושה את זה בכוונה ,ולא שהוא מפחד ממשהו ,בחור 90 ק"ג על מטר 172!
תנסה לשבת כמה שיותר רגוע ,לא לשתות דברים עם קופאין ,ותנסה כמה ימים לא להתאמן ולראות את לחץ הדם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית