הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח של שאיבת שומן לא עושה רמה של חיטוב

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום יש לי שאלה בעבר עברתי ניתוח גניקומסטיה שבפועל זה גם שאיבת שומן השאלה שלי שהסתכלתי גם ביוטיוב יש הרבה אנשים שעושים ניתוח של שאיבת שומן אחרי הניתוח אין באמת צורה של חיטוב בדרך כלל אצל האנשיםמה זה אומר? שגם אחרי ניתוח של שאיבת שומן נשאר קצת שומן שבגלל זה המקום לא נראה מחוטב כמו 8 אחוז שומן? כאילו מן הסתם שאיבת שומן זה שאיבה של האיזור עד כמות אפסית של שומן זה אומר שהאיזור אמור להיות ממש מחוטב ברמה גבוהה כמו של מתחרים לא? או שהמשוואה של מסת שריר גם נכנסת לסיפור?

• פותח/ת השרשור
זה כן הגיוני. זה נקרא גנים
תאמין לי,אנשים מעריכים יותר כתפיים רחבות,גב גדול וידיים גדולות מאשר ריבועים בבטן.
זה לא צריך להטריד אותך

אני לא חושב שזה נטו של גנים הבטן הרפויה אני כמעט בטוח שזה עור עודף זה לא בהכרח גנים כמו שאח שלי הגדול יותר גדול ממני במסה אבל גם שהוא שמן יותר ממני הבטן שלו נראית הרבה יותר טוב הרבה יותר יציבה קשיחה מאשר אצלי שהיא נפול
זה כן הגיוני. זה נקרא גנים
תאמין לי,אנשים מעריכים יותר כתפיים רחבות,גב גדול וידיים גדולות מאשר ריבועים בבטן.
זה לא צריך להטריד אותך

זה מצחיק כי עד לפני שנה הייתי בטוח שיש לי בעיה גנטית בחזה שהוא פשוט שמן כל הזמן וזה מה יש עד שגיליתי שיש דבר כזה גניקומסטיה ובמקום לעשות חיטובים והרעבות היו יכולים לחסוך לי במקום להגיד זה גנטי תעשה חיטוב וזה יסתדר וזה אף פעם לא הסתדר... ככה אני בספק בקטע הקטע של ה "גנטי"

אני לא חושב שזה נטו של גנים הבטן הרפויה אני כמעט בטוח שזה עור עודף זה לא בהכרח גנים כמו שאח שלי הגדול יותר גדול ממני במסה אבל גם שהוא שמן יותר ממני הבטן שלו נראית הרבה יותר טוב הרבה יותר יציבה קשיחה מאשר אצלי שהיא נפול

זה מצחיק כי עד לפני שנה הייתי בטוח שיש לי בעיה גנטית בחזה שהוא פשוט שמן כל הזמן וזה מה יש עד שגיליתי שיש דבר כזה גניקומסטיה ובמקום לעשות חיטובים והרעבות היו יכולים לחסוך לי במקום להגיד זה גנטי תעשה חיטוב וזה יסתדר וזה אף פעם לא הסתדר... ככה אני בספק בקטע הקטע של ה "גנטי"
בלי להעליב, אבל אנשים חייבים להפסיק להאשים את העובדה שהם עם שומן ומעט שריר על מחלות אפשריות.
גנטיקה יכולה להשתנות מאוד גם בין אחים. אם לאח שלך יש יותר שרירי בטן, אז גם עם יותר שומן הוא יראה טוב יותר כי פשוט הכל מתוח יותר.
אין לך עור עודף, ואין גם שום סיבה אלא אם היית שמן ברמה רצינית לפני, ואין לך גניקומסטיה אם אתה לא שמן במיוחד או שעשית סייקל. גניקומסטיה זה גם לא שומן, זו אשכרה רקמת חזה, זה נראה שונה משומן

אבל בהחלט נפוץ המצב שתיארת.
אין מה לעשות,כולנו בני אדם וזה הדרך הכי קלה לטעון שיש מחלה או מגבלה

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שהבנתי ממך כדאי להוסיף יותר מסה לבטן בשביל לראות אותה יותר מתוחה וקשיחה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית