הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית ABC - תודה לעוזרים!

• פותח/ת השרשור taeraz
  • פורסם בתאריך

taeraz

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
2
30
1
שלום לכולם,
אשמח אם תתנו לי חוות דעת על תוכנית ABC שקיבלתי 5-6 פעמים בשבוע למטרת היפרטרופיה (מסה)
התוכנית התקבלה אחרי שנה של אימונים בתוכנית AB.
יש לציין שכל תרגיל מבוצע ב3 סטים שכל סט בין 10-12 חזרות.
משקל: 54

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• תכנית ABC.docx
    KB 19.4 · צפיות: 136
תודה על התגובה יוסי,
תוכל להסביר לי מדוע התוכנית גרועה?
יותר מדי תרגילים,סטים וחזרות. אין תכנון התקדמות במשקלים או בנפח. סביר להניח שאתה תתקע בהתקדמות תוך כמה שבועות.
לך על AB או fbw. משהו בסיסי.
תשתדל להכניס סקוואט,דדליפט,לחיצת חזה, ולחיצת כתפיים במוט ולהתקדם מאימון לאימון/משבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי תרגילים,סטים וחזרות. אין תכנון התקדמות במשקלים או בנפח. סביר להניח שאתה תתקע בהתקדמות תוך כמה שבועות.
לך על AB או fbw. משהו בסיסי.
תשתדל להכניס סקוואט,דדליפט,לחיצת חזה, ולחיצת כתפיים במוט ולהתקדם מאימון לאימון/משבוע לשבוע.

הייתי בAB שנה אך ללא סקוואט, דדליפט וכל אלו.
FBW לא חושב שאראה תוצאות.

חולק על כל מילה כאן.
זה אחלה תוכנית, אם כבר לא אגרסיבי מספיק.
אני אמנם חושב ש AB יכול להיות אפשרות טובה יותר.
אבל זאת תוכנית טובה.
איך הAB המופיעים פאתר הזה ועל איזה מהם אתה ממליץ?
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
אני חושב שזה תוכנית עדינה מידי, ושלא רוצה לקחת סיכונים עליך, אז היא לא מאתגרת מספיק.
אני חושב שלפעמים אתגר טיפה קשה יותר יכולה לתת תוצאות טובות יותר. כמה שהאתגר גבוה יותר, גם התוצאות גבוהות יותר והסיכונים גם גבוהים יותר. כשיש לך מאמן שמכיר אותך אישית, הוא יכול לדעת איך לאתגר אותך כמעט למקסימום, עם מינימום סיכונים.

התוכנית לא נראית גרועה,הייתי מוריד כמה תרגילים מיותרים למשל בנץ' בשיפוע שלילי וכפיפת ברך במכונה ..ותוסיף פייספולס לדעתי

• פותח/ת השרשור
חולק על כל מילה כאן.
זה אחלה תוכנית, אם כבר לא אגרסיבי מספיק.
אני אמנם חושב ש AB יכול להיות אפשרות טובה יותר.
אבל זאת תוכנית טובה.

אני חושב שזה תוכנית עדינה מידי, ושלא רוצה לקחת סיכונים עליך, אז היא לא מאתגרת מספיק.
אני חושב שלפעמים אתגר טיפה קשה יותר יכולה לתת תוצאות טובות יותר. כמה שהאתגר גבוה יותר, גם התוצאות גבוהות יותר והסיכונים גם גבוהים יותר. כשיש לך מאמן שמכיר אותך אישית, הוא יכול לדעת איך לאתגר אותך כמעט למקסימום, עם מינימום סיכונים.

תודה רבה על התגובה,
לדעתך אין צורך להוריד בתרגילים לדוגמא בחזה או ברגליים?
יש לציין שהמשקלים שלי לא כל כך גבוהים וסקוואט ודדליפט תרגילים חדשים עבורי.

לא הייתי מוריד דבר.
הייתי כן מבקש מהמאמן לעמוד איתך על הסקוואט ודדליפט שתעשה טכניקה מעולה, כדי שלא תצטרך לשנות טכניקה בעתיד שאז הרבה יותר קשה.
כשהמאן שלי נותן לי תוכנית שאני חושב שהוא מידי קשה, זה בדרך כלל מה שהכי מקדם אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית