הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

300 גרם פחמימה זה הרבה מדי?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אני בדרך כלל מגיע לזה, זה יותר מדי? הכוונה אם זה בחיטוב...

אין בעיה כל עוד אתה צורך את כמות הקלוריות שאתה מכוון אליה וצורך מספיק חלבון, שומנים וויטמינים + מינרלים.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה כל עוד אתה צורך את כמות הקלוריות שאתה מכוון אליה וצורך מספיק חלבון, שומנים וויטמינים + מינרלים.
-אומיגאד תודה לך, אני כבר שעות חיפשתי לזה תשובה, אז אין בעיה עם זה נכון? תודה!

כביכול אין בעיה עם 300 גרם פחמימה כל עוד אתה לא חורג מהסך הקלורי שלך ומקפיד לאכול מספיק חלבון ( 1.6-2.2 גרם לק"ג משקל גוף) ולפחות 0.6 גרם לק"ג משקל גוף של שומן.
ייתכן שכמות כזו של פחמימה תבוא על חשבון חלבון או שומן בתפריט ואז כדאי להפחית קצת.

• פותח/ת השרשור
כביכול אין בעיה עם 300 גרם פחמימה כל עוד אתה לא חורג מהסך הקלורי שלך ומקפיד לאכול מספיק חלבון ( 1.6-2.2 גרם לק"ג משקל גוף) ולפחות 0.6 גרם לק"ג משקל גוף של שומן.
ייתכן שכמות כזו של פחמימה תבוא על חשבון חלבון או שומן בתפריט ואז כדאי להפחית קצת.
תכלס אז אני יכול לאכול 500 גרם כל עוד לא חרגתי מהקלוריות כן?

בין 0.88 עד 1 גרם שומן לכל קג
בין 1.8-2.4 גרם חלבון לכל קג
כל השאר פחמימה.

יש אנשים כמוני שמעדיפים בחיטוב להוריד לאט לאט בכמות הפחמימה רק בכדי לרדת בכמות הנוזלים כי פסיכולוגית זה מקל על התהליך שאתה נראה יותר חטוב ממה שאתה בגלל כמות פחמימות נמוכה שאומר פחות נוזלים בגוף וכן בידיעה שזה יחזור במסה הבאה 😃 ...סתם בשביל הכיף לרדת ל50 גרם ולעלות ל300 ושוב לרדת לאט לאט
וכן יש הרבה שתומכים בדל פחמימה כי יש לו יתרונות משלו...אבל לא ניכנס לזה

iliya,
סביר מאוד להניח שאתה לא מגיע לגרעון קלורי אם התזונה היומית שלך כוללת 300 גרם פחמימות - ואם בכל זאת אתה כן בגרעון (וקשה לי להאמין), זה מגיע על חשבון צריכת החלבונים והשומנים.

• פותח/ת השרשור
iliya,
סביר מאוד להניח שאתה לא מגיע לגרעון קלורי אם התזונה היומית שלך כוללת 300 גרם פחמימות - ואם בכל זאת אתה כן בגרעון (וקשה לי להאמין), זה מגיע על חשבון צריכת החלבונים והשומנים.
חחח אל דאגה אני כבר מזמן במסה פשוט קפפיצו את זה

iliya,
יכול להיות שהוא שוקל הרבה או פעיל הרבה או עושה המון אירובי או חלקם או שלושתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית