עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
-אומיגאד תודה לך, אני כבר שעות חיפשתי לזה תשובה, אז אין בעיה עם זה נכון? תודה!אין בעיה כל עוד אתה צורך את כמות הקלוריות שאתה מכוון אליה וצורך מספיק חלבון, שומנים וויטמינים + מינרלים.
תכלס אז אני יכול לאכול 500 גרם כל עוד לא חרגתי מהקלוריות כן?כביכול אין בעיה עם 300 גרם פחמימה כל עוד אתה לא חורג מהסך הקלורי שלך ומקפיד לאכול מספיק חלבון ( 1.6-2.2 גרם לק"ג משקל גוף) ולפחות 0.6 גרם לק"ג משקל גוף של שומן.
ייתכן שכמות כזו של פחמימה תבוא על חשבון חלבון או שומן בתפריט ואז כדאי להפחית קצת.
בדיוק..תכלס אז אני יכול לאכול 500 גרם כל עוד לא חרגתי מהקלוריות כן?
חחח אל דאגה אני כבר מזמן במסה פשוט קפפיצו את זהiliya,
סביר מאוד להניח שאתה לא מגיע לגרעון קלורי אם התזונה היומית שלך כוללת 300 גרם פחמימות - ואם בכל זאת אתה כן בגרעון (וקשה לי להאמין), זה מגיע על חשבון צריכת החלבונים והשומנים.
יכול להיות שהוא שוקל הרבה או פעיל הרבה או עושה המון אירובי או חלקם או שלושתםiliya,
סביר מאוד להניח שאתה לא מגיע לגרעון קלורי אם התזונה היומית שלך כוללת 300 גרם פחמימות - ואם בכל זאת אתה כן בגרעון (וקשה לי להאמין), זה מגיע על חשבון צריכת החלבונים והשומנים.