הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגעה לקלוריות סופיות אבל לא לפחמימה

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. שאלה,אני במסה וצורך בין 2800-2900 קלוריות ביום,אם אני מגיע לערכי קלוריות הכוללת של 2900 ומגיע לחלבון אבל פחמימה אני צריך לפי החישוב לאכול 450 גרם ביום והיום אכלתי 270...אבל בסך הכול הגעתי לקלוריות שלי. האם זה משנה? חשוב לציין שנדיר ביותר שאני מגיע למעל 300 גרם פחמימה ביום . יכול לפגוע בבניית שריר? תודה

לא משנה
מה שהכי חשוב זה להגיע לכמות הקלוריות שזקוק לה והפחמימה היא כמעט חסרת ערך
העיקר שיש מספיק חלבון ושומן

דעה אישית זאת כמות ממש גדולה של פחמימות אם לא מסתדר לך פשוט תמיר בשומן

כל עוד זה לא מפריע לתפקוד שלך (נפשי, ביצועים במכון, אנרגיה במהלך היום, ותפקודי מעי), אז אין שום בעיה

לא משנה
מה שהכי חשוב זה להגיע לכמות הקלוריות שזקוק לה והפחמימה היא כמעט חסרת ערך
העיקר שיש מספיק חלבון ושומן

דעה אישית זאת כמות ממש גדולה של פחמימות אם לא מסתדר לך פשוט תמיר בשומן
הפחמימה היא לא חסרת ערך כשמדובר באימוני כוח. יכולה להיות פגיעה בביצועים אם לא אוכלים מספיק פחמימות.
לשאלה המרכזית, 450 גרם פחמימה זה הרבה ולא חייב להגיע לזה. כל עוד אתה מגיע ל200+ גרם פחמימה והכמות של החלבונים והשומנים מספקת אתה תתקדם.

הפחמימה היא לא חסרת ערך כשמדובר באימוני כוח. יכולה להיות פגיעה בביצועים אם לא אוכלים מספיק פחמימות.
לשאלה המרכזית, 450 גרם פחמימה זה הרבה ולא חייב להגיע לזה. כל עוד אתה מגיע ל200+ גרם פחמימה והכמות של החלבונים והשומנים מספקת אתה תתקדם.

התכוונתי מבחינת מסת שריר צודק אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית